Το ελληνικό MTV είναι στον αέρα!


H Ελλάδα έχει πλέον το δικό της μουσικό, ψυχαγωγικό & life-style κανάλι! Από την 1η Σεπτεμβρίου στις 00.00.01 το ελληνικό MTV θα εκπέμπει non stop music video clips, ελεύθερα στην Αττική. Το MTV θα παρουσιαστεί στο ελληνικό κοινό με τη συμμετοχή και το καλωσόρισμα από διάσημους ξένους και Έλληνες καλλιτέχνες. Η πιο σημαντική στιγμή όμως στην ιστορία του ελληνικού MTV θα γραφτεί με την προβολή του πρώτου video, του Live Show των Red Hot Chili Peppers το οποίο γυρίστηκε αποκλειστικά για το MTV Ιταλίας, στα studios του καναλιού. Και η ιστορία του ελληνικού MTV θα συνεχίσει να γράφεται με την πρώτη, αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση, καινούριου video clip καταξιωμένου ξένου συγκροτήματος.

Παράλληλα με την τηλεόραση, το ελληνικό MTV, θα έχει τον δικό του χώρο στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mtv.gr, με non stop music, non stop μουσική ενημέρωση, non stop παιχνίδια, chatting και πολλά άλλα.

Το ελληνικό MTV είναι το 36o MTV στην Ευρώπη και θα αποτελέσει τμήμα ενός εκ των μεγαλύτερων εμπορικών σημάτων του κόσμου: Τα Διεθνή Δίκτυα του MTV (Networks International), έχουν παρουσία σε 160 χώρες, διαθέτουν πάνω από 141 κανάλια και μεταδίδονται σε 506.7 εκατομμύρια σπίτια σε όλο τον κόσμο. Το MTVNI ανήκει στην Viacom Inc., έναν από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών ποιοτικής ψυχαγωγίας και περιεχομένου, τόσο για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, όσο και για τις ψηφιακές πλατφόρμες.

To MTV είναι συνώνυμο της μουσικής, της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας. Μείνετε συντονισμένοι στη συχνότητα του ελληνικού MTV για να ενημερωθείτε για τα μουσικά events & τις συναυλίες με γνωστούς ξένους κι έλληνες καλλιτέχνες και συγκροτήματα, για τα happenings, τα shows, τους dj’s & τα πάρτι, που θα γιορτάζουν την άφιξη του καναλιού.

Μια μεγάλη μουσική γιορτή και πολλές εκπλήξεις θα ξεσηκώσουν και θα αναστατώσουν ευχάριστα ολόκληρη την Αθήνα, δημιουργώντας ένα νέο τρόπο διασκέδασης.

1η Σεπτεμβρίου, 00.00.01, όλοι παρακολουθούμε τη μεγάλη πρεμιέρα του ελληνικού MTV η οποία θα αποτελέσει την αρχή μιας μεγάλης μουσικής εμπειρίας που θα αγκαλιάσει ολόκληρη την Αθήνα. Stay tuned on MTV for even more...

Δελτίο τύπου MTV

http://www.mtv-greece.com/