Coldplay στην πρεμιέρα του MTV World Stage!

Πρεμιέρα με συναυλία των Coldplay, πραγματοποιεί η νέα παραγωγή MTV World Stage (οι οποίοι εμφανίστηκαν ζωντανά στο Saitama Super Arena στο Τόκυο της Ιαπωνίας, στις 12 Φεβρουαρίου). Η εμφάνιση των Coldplay θα μεταδοθεί στις 27 Φεβρουαρίου σε 62 MTV κανάλια, φτάνοντας έτσι στους δέκτες εκατομμυρίων τηλεθεατών ανά τον κόσμο. Στο πλαίσιο του MTV World Stage, κάθε Παρασκευή στους δέκτες του MTV θα μεταδίδεται μια συναυλία από τους κορυφαίους της διεθνούς μουσικής σκηνής, σε διάφορες πόλεις του κόσμου και τις πιο δυνατές τους ερμηνείες.

Συντονιστείτε στο ελληνικό MTV, την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου και ώρα 23.00 για να παρακολουθήσετε τη μετάδοση της πρεμιέρας του MTV World Stage, με τους Coldplay.

Οι Coldplay (http://www.coldplay.com/) δημιουργήθηκαν στο Λονδίνο το 1998, έχουν πουλήσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια δίσκους διεθνώς και θεωρούνται ένα από τα μεγαλύτερα ροκ συγκροτήματα αυτή τη στιγμή. Το ντεμπούτο άλμπουμ τους, Parachutes (που περιελάμβανε το hit single «Yellow»), έγινε το 2000 πολλές φορές πλατινένιο σε αρκετές χώρες και από τότε ακολούθησαν διακρίσεις για τα «A Rush of Blood to the Head» το 2002, και «X&Y», το 2005. Το τέταρτο κατά σειρά studio album τους, «Viva la Vida or Death and All His Friends», ήταν μια παραγωγή του Brian Eno.