Νέο πακέτο στην Nova, με πολλά θαυμαστικά!!!!


Τώρα από τη NOVA το νέο πακέτο συνδρομής START PACK, μόνο με 19.90€ το μήνα… Από την 1η Μαρτίου ένα νέο πακέτο συνδρομής το start pack, έρχεται να εμπλουτίσει τις τέσσερις υπάρχουσες επιλογές πακέτων μας, value pack, spots+value, cinema+value και full pack.

Στόχος του start pack, είναι να γίνει η ψηφιακή πλατφόρμα nova ακόμα πιο προσιτή στην ελληνική αγορά και να προσφέρει τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους «συνδρομητές» να γευτούν την μοναδική εμπειρία που ακούει στο όνομα nova και έχει αλλάξει τον τρόπο που βλέπαμε τηλεόραση μέχρι σήμερα.

Το start pack θα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων υψηλής ποιότητας, 4 αθλητικά κανάλια (novasports highlights, Eurosport, Eurosport2, Motors TV), 4 ντοκιμαντέρ ( Discovery Channel, Animal Planet, National Geographic, Travel Channel), 3 παιδικά (Jetix, Cartoon Network, Boomerang), 2 μουσικά (MTV, MAD TV), 9 ειδησεογραφικά (CNNi, BBC World, Euronews, Bloomberg, France 24, France 24 (French version), Russia Today, Al Jazeera, Al Jazeera (Arab version), 5 κανάλια μόδας και ψυχαγωγίας (Ε! Entertainment, TV5MONDE, Fashion TV, World Fashion, F-Men), τα μεγαλύτερα ελληνικά κανάλια ελεύθερης λήψης (Mega, ANT1, Alter, Star, Alpha, Μακεδονία TV, ΣΚΑΙ Τηλεόραση, ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, Κανάλι της Βουλής) και περισσότερα από 150 ελεύθερα δορυφορικά κανάλια και ραδιοφωνικά προγράμματα από όλον τον κόσμο, με τέλειο σήμα σε όλη την Ελλάδα.

Η μηνιαία συνδρομή είναι 19,90€ και για όσους εγγραφούν μέχρι 31 Μαρτίου δωρεάν ο πρώτος μήνας.

Blog-Σχόλιο: Θεωρούμε καταρχήν θετική την κίνηση για την δημιουργία ενός φθηνότερου πακέτου από την Nova, το οποίο πλέον κοστίζει 19 ευρώ το μήνα. Από την άλλη, έχουμε ενστάσεις στον τρόπο και την λογική που στήθηκε το συγκεκριμένο πακέτο Start Pack, ως αναφορά τις θεματικές ενότητες προσέλκυσης συνδρομητών… Δεν έπρεπε να κατακερματιστούν τα κανάλια ντοκιμαντέρ, τα οποία έπρεπε να διαθέτουν και τα κανάλια History Channel, Chasse & Peche, για να αποτελούν την πρώτη κυρίαρχη θεματική ενότητα προσέλκυσης συνδρομητών. Το ίδιο έπρεπε να συμβεί και μετά μουσικά κανάλια, Vh1 και Mezzo..., τα οποία θα ήταν η δεύτερη κυρίαρχη θεματική ενότητα προσέλκυσης συνδρομητών. Πως γίνεται το απόλυτα ψυχαγωγικό κανάλι FOXlife (με προσφάτους κύκλους γνωστών τηλεοπτικών σειρών, διεθνείς βραβευμένες σειρές, βιογραφίες σταρ…κ.α.) να ανήκει στην κατηγορία των κινηματογραφικών καναλιών, ενώ έπρεπε να ανήκει στην κατηγορία ψυχαγωγικών καναλιών και με την παρουσία του να ενισχύει ελκυστικά την ψυχαγωγική θεματική ενότητα στο πακέτο Start Pack (μαζί με το Ε! Entertainment, μια και τα υπόλοιπα κανάλια της ενότητας είναι ελεύθερης προβολής και δεν απαιτούν συνδρομή, επειδή είναι ενταγμένα στον EPG της nova)… Στην προκειμένη φάση, κάποια ελκυστική θεματική ενότητα θα έπρεπε να περιλαμβάνεται ολόκληρη στο νέο πακέτο Start Pack! Όπως στο Sports Value (υπάρχουν όλα τα αθλητικά κανάλια), στο Cinema Value (υπάρχουν όλα τα κινηματογραφικά κανάλια), έτσι και στο Start Pack (θα έπρεπε να υπάρχουν όλα τα κανάλια ντοκιμαντέρ `η τα μουσικά κανάλια) και αντίστοιχα στο Value Pack (θα έπρεπε να υπάρχουν όλα τα μουσικά κανάλια ` η τα κανάλια ντοκιμαντέρ)
Πάρτε μια γεύση, για τις ανταγωνιστικές τιμές σε φόρμουλες συνδρομών και πληθώρας περιεχομένου θεματικών καναλιών, που προσφέρουν τα συνδρομητικά πακέτα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως η αντίστοιχη ολλανδική πλατφόρμα:
http://www.canaldigitaal.nl/zenderpakketten/familie-pakket.aspx