Νέο φρέσκο-στημένο πρόγραμμα από το MTV, «προσγειώνεται» χωρίς συντηρητικά...

28 Σεπτεμβρίου 2009 «προσγειώνεται» νέο φρέσκο-στημένο πρόγραμμα από το MTV, χωρίς συντηρητικά…

Πρεμιέρα προγράμματος με καινούργιες σειρές και περισσότερη μουσική…
Από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου κάνουν πρεμιέρα οι «φρέσκο-στημένες» τηλεοπτικές επιλογές του ελληνικού MTV, καθώς και μια σειρά από διασκεδαστικές εκπομπές με νεανικό περιεχόμενο και άφθονη μουσική στους δέκτες μας. Συμπληρώνοντας ένα χρόνο λειτουργίας και γνωρίζοντας μεγάλη ανταπόκριση από τους τηλεθεατές, το ελληνικό MTV υπόσχεται να μας ανανεώσει με το νέο του πρόγραμμα, προβάλλοντας πρωτοποριακές και δημιουργικές εκπομπές, καινούριες σειρές και shows, ελληνικές και ξένες παραγωγές, που θα αποτελέσουν για ακόμη μια χρονιά τη σίγουρη επιλογή των νέων. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάνουν πρεμιέρα 12 καινούριες σειρές εκ των οποίων 3 από αυτές θα μεταδίδονται ταυτόχρονα από όλα τα MTV του South Region. Οι νέες παραγωγές πρόκειται να κερδίσουν τις προτιμήσεις των νέων σε όλο τον κόσμο και υπόσχονται να αλλάξουν τα δεδομένα της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Τα Nitro Circus, America’s Most Smartest Model και Taking The Stage είναι μερικές από τις επιλογές που θα δούμε στις οθόνες μας. Συντονιστείτε στο MTV, από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου για να απολαύσετε το πιο «ζουμερό», άνευ συντηρητικών, πρόγραμμα.

Nitro Circus, πρεμιέρα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 21:00
Διασκεδάστε με τα ριψοκίνδυνα κόλπα και τις τολμηρές φιγούρες των μοτοσικλετιστών της εκπομπής Nitro Circus, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 21:00. Οι δημιουργοί της επιτυχημένης σειράς του MTV Jackass, Jeff Tremaine και Johnny Knoxville ενώθηκαν με την ομάδα του Nitro Circus DVD series (Travis Pastrana, Gregg Godfrey και Jeremy Rawle) και έφτιαξαν το hit show του MTV «Nitro Circus». Το Nitro Circus ακολουθεί τον καλύτερο οδηγό motocross του κόσμου, Travis Pastrana, παρέα με τους εξίσου θεότρελους και διασκεδαστικούς κολλητούς του, που πραγματοποιούν ασύλληπτα επικίνδυνα κόλπα σε όλο τον κόσμο. Ο Pastrana δεν σταματάει με τίποτα! Ενδεικτικά, τον βλέπουμε από το να πηδάει από αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο, μέχρι να κάνει διπλό back flip με μηχανάκι! Στην ομάδα βρίσκονται επίσης o παιδικός φίλος του Pastrana και επαγγελματίας mountain biker Jim DeChamp, ο «χαρισματικός υβριστής» Andy Bell, ο skier/base jumper Erik Roner, η επαγγελματίας οδηγός motocross Jolene Van Vugt και ο ξεκαρδιστικός Streetbike Tommy.

America’s Most Smartest Model, πρεμιέρα Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 23:00
Γελάστε με τις αστείες ατάκες και τη διασκεδαστική «αγωνία» για τη διεκδίκηση του τίτλου του ομορφότερου αλλά και εξυπνότερου (!) μοντέλου στο America’s Most Smartest Model, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:00. Η εκπομπή βασίζεται στο εξής ερώτημα: υπάρχουν έξυπνα μοντέλα ή το γεγονός ότι κάποιοι ζουν λόγω της εμφάνισής τους, τους κάνει αυτομάτως να θεωρούνται χαμηλότερης νοημοσύνης; Τα ινία αναλαμβάνουν οι fashion expert Mary Alice Stephenson και Ben Stein, στην εκπομπή του MTV που κάνει μια προσπάθεια να απαντήσει σε αυτό το καυτό ερώτημα μέσω ενός casting για την ανεύρεση του «America’s Most Smartest Model». Σε κάθε επεισόδιο τα μοντέλα μπαίνουν σε δοκιμασίες που εξετάζουν τη συνολική τους ευφυΐα και παράλληλα την εμφάνιση τους. Το πρόσωπο ή η ομάδα που κερδίζει είναι ασφαλής, ενώ οι χαμένοι κινδυνεύουν με την οριστική απομάκρυνσή τους από το παιχνίδι.

Taking The Stage, πρεμιέρα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 23:00
Παρασυρθείτε στα εφηβικά όνειρα και στη φιλοδοξία ζεν χορευτών στο Taking The Stage, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:00. Το Taking The Stage αποτελείται από 10 επεισόδια, που απαθανατίζουν τη ζωή μιας ομάδας φοιτητών στο πανεπιστήμιο School for the Creative and Performing Arts (SCPA) στο Cincinnati των ΗΠΑ. Το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο βοηθούσε ανέκαθεν στο ξεκίνημα της επαγγελματικής καριέρας των φοιτητών του και έχει στο ενεργητικό των αποφοίτων του μεγάλα ονόματα χορευτών, τραγουδιστών και μουσικών. Ανάμεσα στους διάσημους αποφοίτους του πανεπιστημίου συγκαταλέγονται ο Nick Lachey (τραγουδιστής, ηθοποιός και series executive producer) και οι δημοφιλείς Carmen Electra και Sarah Jessica Parker. Στη σειρά εμφανίζονται μερικοί από τους πιο ταλαντούχους έφηβους, οι οποίοι προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στην πίεση που δέχονται ακολουθώντας το όνειρό τους και στις καθημερινές δοκιμασίες και εξετάσεις της σχολής.

Stay tuned… στην πιο «ζουμερή» τηλεοπτική σεζόν που θα σας καθηλώσει.