Θετικές εξελίξεις στην τιμολογιακή πολίτικη συνδρόμων απο την Κυπριακή Nova…

Θετικές εξελίξεις στην τιμολογιακή πολίτικη συνδρόμων από την Κυπριακή Nova…, πιο συγκεκριμένα, μέχρι και 32% επήλθε μείωση στο κόστος συνδρομής για όλα τα θεματικά πακέτα συνδρομών της Κυπριακής Nova... Ελπίζουμε ότι η ίδια τιμολογιακή πολιτική συνδρομών θα εφαρμοστεί σύντομα και στην Ελληνική αγορά, μια και η μόνη διάφορα θεματικών καναλιών με την Κυπριακή αγορά, είναι η απουσία των Ελληνικών καναλιών και των FoxLife, novasports highlights…

Nicolas A.
Νέες τιμές θεματικών πακέτων για την Κυπριακή Nova:
Full Pack από 45.70 κοστίζει πλέον 33.17 ευρώ

Sports + Value από 34.50 κοστίζει πλέον 23.60 ευρώ

Cinema + Value από 32.50 κοστίζει πλέον 23.60 ευρώ

Value Pack από 27.50 κοστίζει πλέον 15.50 ευρώ

Και οι συνδυασμοί πακέτων:

Full Pack + LTV + ALFA από 71.53 κοστίζει πλέον 59.00 ευρώ

Cinema + Value + LTV + ALFA από 58.33 κοστίζει πλέον 49.43 ευρώ

Value Pack + LTV + ALFA από 54.32 κοστίζει πλέον 41.33 ευρώ

Adult Channels από 9.99 κοστίζει πλέον 4.99 ευρώ

Τιμολογιακές μεταβολές στα πακέτα συνδρομών της Κυπριακής Nova…
Λευκωσία: Η MultiChoice, η πρώτη που το 2004 εισήγαγε την ψηφιακή τηλεόραση στην Κύπρο, μέσω της πλατφόρμας Nova Cyprus, πρωτοπορεί και πάλι. Σε μία γενναιόδωρη κίνηση προς τους συνδρομητές της, η MultiChoice προχωρεί σε μείωση, μέχρι και 32%, στο κόστος της μηνιαίας συνδρομής των τηλεοπτικών πακέτων της Nova Cyprus, με ισχύ από 1η Φεβρουαρίου 2010, φροντίζοντας παράλληλα να παρέχει ολοένα και ποιοτικότερο πρόγραμμα.

Οι μόνιμες μειώσεις αφορούν τα πακέτα Full Pack (από 45,70 σε 33,17 ευρώ), Sports+Value (από 34,50 σε 23,60 ευρώ) και Cinema+Value (από 32,50 σε 23,60 ευρώ). Η μείωση επηρεάζει θετικά και τους συνδρομητές που επιλέγουν τα προαναφερόμενα πακέτα, σε συνδυασμό με τα κανάλια LTV & Alfa, με το κόστος συνδρομής και για τα δύο προϊόντα να διαμορφώνεται ως εξής: Full Pack με LTV & Alfa (από 71,53 σε 59,00 ευρώ), Sports+Value με LTV & Alfa (από 60,33 σε 49,43 ευρώ) και Cinema+Value με LTV & Alfa (από 58,33 σε 49,43 ευρώ). Τέλος, η συνδρομή στο προαιρετικό πακέτο ενηλίκων μειώνεται από 9,99 σε 4,99 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι για το Value Pack, το τέταρτο πακέτο της Nova Cyprus, σημειώθηκε πρόσφατα μείωση από 27,50 σε 15,50 ευρώ και σε συνδυασμό με τα LTV & Alfa, η συνδρομή του ανέρχεται σήμερα στα 41,33 ευρώ. Στις πιο πάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Παρά τη μείωση στο κόστος συνδρομής, το τηλεοπτικό περιεχόμενο της ψηφιακής πλατφόρμας δεν υποβαθμίζεται, αντιθέτως εμπλουτίζεται. Απόδειξη αυτού, η προσθήκη του ψυχαγωγικού καναλιού FX, που από την 1η Μαρτίου θα προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στους τηλεθεατές, προβάλλοντας διεθνείς βραβευμένες τηλεοπτικές σειρές δράσης και επιστημονικής φαντασίας, καθώς επίσης κωμωδίες και reality. Στο ποδοσφαιρικό περιεχόμενο της ψηφιακής πλατφόρμας, δεσπόζει το Ελληνικό Πρωτάθλημα της Superleague, του οποίου τα αποκλειστικά δικαιώματα διασφαλίστηκαν μέχρι το 2012. Επίσης, κατά τους τελευταίους μήνες, στο παιδικό περιεχόμενο προστέθηκαν τα κορυφαία κανάλια Disney Channel και Disney XD, καθώς επίσης η ελληνική μεταγλώττιση του Boomerang. Οι αποκλειστικές συμφωνίες της πλατφόρμας με τα μεγαλύτερα studios του Χόλιγουντ, παραμένει αποκλειστικό προνόμιο των συνδρομητών της MultiChoice, οι οποίοι παρακολουθούν, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, τις πιο πρόσφατες κινηματογραφικές παραγωγές.

«Αφουγκραζόμενοι τις οικονομικές ανάγκες της εποχής και ανταποκρινόμενοι στις επιθυμίες των χιλιάδων συνδρομητών μας, προχωρούμε σε μείωση της μηνιαίας συνδρομής για παρακολούθηση των τηλεοπτικών πακέτων της Nova Cyprus και δεσμευόμαστε ότι κύριο μέλημά μας, παραμένει η συνεχής αναβάθμιση του τηλεοπτικού μας περιεχομένου», δήλωσε η Ελπίδα Λουκά-Μιχαηλίδου, γενική διευθύντρια της MultiChoice.

Για περισσότερες πληροφορίες, στο Παγκύπριο Κέντρο Εξυπηρέτησης της MultiChoice στο 22002200.