NOVACINEMA 2010: 8 επιτυχημένες σειρές, θα προβάλλονται σε format 16:9...

NOVACINEMA 2010: 8 επιτυχημένες σειρές, θα προβάλλονται σε format 16:9...
Η ψηφιακή πλατφόρμα της nova, παρουσιάζει 8 επιτυχημένες σειρές, που θα προβάλλονται από το novacinema3 στις 21:05 και σε επανάληψη από το novacinema1 σε format 16:9 για τέλεια απόδοση εικόνας. To πρόγραμμα των κινηματογραφικών καναλιών περιλαμβάνει την καινούργια μίνι σειρά «Demons» καθώς και τους νέους κύκλους επεισοδίων, των αγαπημένων σειρών «LeverageΙΙ», «NCIS V», «NCIS VΙ», «CSI IX», «The MentalistII», «EntourageΙΙΙ», «How I Met Your Mother IV»,«Nip/Tuck VI» και «Numbers».
Διαβάστε περισσότερα »

Η ομάδα του «Leverage» συνεχίζει να δουλεύει πυρετωδώς και να εισβάλει κάθε Δευτέρα στην οθόνη της nova. Ο Νέιτ Φορντ, τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Τίμοθι Χάτον και η ομάδα των «πανέξυπνων απατεώνων», στον δεύτερο κύκλο θα ξεσκεπάσει την υποκρισία μιας πανίσχυρης τηλεοπτικής προσωπικότητας, θα ξεγελάσει ένα επιτήδειο επιχειρηματία τρυπώνοντας στο σπίτι του, θα σκηνοθετήσει μια επιδημία σε ένα νοσοκομείο και θα συνεχίσει να απονέμει παράνομη δικαιοσύνη με το δικό της ξεχωριστό τρόπο. Πρωταγωνιστούν: Αντριαν Γκρενιέ, Κέβιν Κόνολι, Κέβιν Ντίλον, Τζέρι Φεράρα, Τζέρεμι Πίβεν, Πέρι Ριβς, Ρεξ Λι, Ντέμπι Μαζάρ, Γκάρι Κόουλ.

Τις Τρίτες, από 12/01 έως και 16/02, η αιώνια μάχη του καλού με το κακό μετακομίζει στο σύγχρονο Λονδίνο, στη συναρπαστική μίνι σειρά φαντασίας «Demons» που κάνει πρεμιέρα στα κανάλια novacinema. Ο Λουκ Ράδερφορντ είναι ένας συνηθισμένος έφηβος, μέχρι τη στιγμή που ανακαλύπτει ότι κατάγεται από τον θρυλικό κυνηγό βαμπίρ, Βαν Χέλσινγκ. Τώρα, θα πρέπει να φανεί άξιος των προγόνων του και να εκπληρώσει την αποστολή του, πολεμώντας ορατούς και αόρατους δαίμονες στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας. Πρωταγωνιστούν:Κρίστιαν Κούκ, Φίλιπ Γκλέμιστερ, Χόλι Γκρέιντζερ, Ζόε Τέιπερ και Σάσκια Γουίκαμ.

Από τις 23/02 και κάθε Τρίτη, ξεκινάει ο πέμπτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς «Numbers». Οι ακαταμάχητοι αδελφοί Επς επιστρέφουν προκειμένου να διαλευκάνουν μερικές από τις δυσκολότερες αστυνομικές υποθέσεις. Ο πράκτορας του FBI Ντον Επς συνεχίζει να αναλαμβάνει πολύπλοκες και επικίνδυνες αποστολές και ο ιδιοφυής αδελφός του Τσάρλι δίνει τη λύση βάζοντας σε εφαρμογή τη μαθηματική του διάνοια. Πρωταγωνιστούν: Ρομπ Μόροου, Ντέιβιντ Κράμχολντζ, Τζαντ Χιρς και Αλίμι Μπάλαρντ.

Η γνωστή τηλεοπτική ομάδα του «NCIS» δίνει το πέμπτο και από 11/02 το έκτο ραντεβού με τους τηλεθεατές της nova, κάθε Τετάρτη στο novacinema3, με ακόμα πιο συναρπαστικές υποθέσεις. Θανάσιμοι κίνδυνοι και οριακές καταστάσεις δοκιμάζουν και αυτό τον μήνα τις αντοχές της ομάδας. Ο τραγικός θάνατος της Τζένι Σέπαρντ επηρεάζει βαθειά όλους τους συνεργάτες της αλλά η καταπολέμηση του εγκλήματος δεν αφήνει περιθώρια για αδράνεια. Πρωταγωνιστούν: Μαρκ Χάρμον, Μάικλ Γουέδερλι, Πόλυ Περέτ, Ντέιβιντ ΜακΚάλουμ, Σον Μάρεϊ.

Στον ένατο κύκλο της κορυφαίας αστυνομικής σειράς «CSI» που προβάλλεται κάθε Πέμπτη στο novacinema 3, οι ήρωες του CSI καλούνται να εξιχνιάσουν μερικές από τις πιο πολύπλοκες υποθέσεις. Οι ντετέκτιβ του τμήματος ερευνών εγκλημάτων, δίνουν καθημερινά σκληρές μάχες καθώς έρχονται αντιμέτωποι με μια σειρά φρικτών & αποτρόπαιων εγκλημάτων στους σκοτεινούς & γεμάτους εκπλήξεις δρόμους του Λας Βέγκας. Πρωταγωνιστούν: Γουίλιαμ Πίτερσεν, Μαρτζ Χελγκένμπεργκερ, Γκάρι Ντούρνταν, Τζορτζ Εντς, Τζόρτζα Φοξ, Ερικ Σμάντα.

Κάθε Παρασκευή, στο δεύτερο κύκλο της σειράς «The Mentalist» που προβάλλεται στο novacinema 3ο, ο Τζέιν ένας πνευματιστής με οξυμένη παρατηρητικότητα και διαίσθησή συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις ιδιαίτερες ικανότητές του για την εξιχνίαση σκοτεινών υποθέσεων. Ο Τζέιν βρίσκεται στην φυλακή κατηγορούμενος από τον Μπόσκο ότι κατασκοπεύει την ομάδα του. Όμως ακόμα και μέσα από και βοηθάει την ομάδα του στην εξιχνίαση σκοτεινών υποθέσεων. Πρωταγωνιστούν: Σάιμον Μπέικερ, Ρόμπιν Τάνεϊ, Τιμ Κανγκ.

Entourage. Η ανδρική απάντηση στο Sex & The City. Ο τρίτος κύκλος της πανέξυπνης κωμικής σειράς που βραβεύτηκε με ΕΜΜΥ και Χρυσή Σφαίρα, προβάλλεται κάθε Σάββατο στο novacinema 3. Νέες προκλήσεις περιμένουν τον Βινς Τσέιζ και την παρέα του. Η επιτυχία του στο “Aquaman” του ανοίγει πόρτες, όμως το επόμενο βήμα πρέπει να το γίνει με μεγάλη προσοχή. Πρωταγωνιστούν: Αντριαν Γκρενιέ, Κέβιν Κόνολι, Κέβιν Ντίλον, Τζέρι Φεράρα, Τζέρεμι Πίβεν, Πέρι Ριβς, Ρεξ Λι, Ντέμπι Μαζάρ, Γκάρι Κόουλ.

Ο τέταρτος κύκλος του «How I Met Your Mother» έρχεται κάθε Σάββατο στις 21:40, με όλες τις απαντήσεις για τα «καυτά» θέματα που έμειναν ανοιχτά στο τέλος της περασμένης σεζόν. Ο Τεντ αντιμετωπίζει μια μεγάλη επαγγελματική απογοήτευση και η παρέα ανακαλύπτει μια άγνωστη πτυχή στη ζωή του Μπάρνι. Πρωταγωνιστούν: Τζος Ράντνορ, Τζέισον Σίγκελ, Αλισον Χάνιγκαν, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Κόμπι Σμάλντερς.

Από τις 6/01 και κάθε Κυριακή στο novacinema3 επέστρεψε ο έκτος και πιο τολμηρός κύκλος της σειράς Nip/Tuck. Με φόντο τον αισθησιακό κόσμο του Μαϊάμι, δύο πλαστικοί χειρουργοί απολαμβάνουν τα προνόμια της επιτυχημένης επιχείρησης που έχουν δημιουργήσει μαζί, ενώ, μέσα από την καθημερινότητά τους, αποκαλύπτεται η πολυπλοκότητα της εύθραυστης φύσης των ασθενών που επιδιώκουν να καλύψουν τις ψυχολογικές τους ατέλειες μέσω των αισθητικών επεμβάσεων Πρωταγωνιστούν: Ντίλαν Γουόλς, Τζούλιαν ΜακΜάχον, Τζον Χένσλεϊ, Βάλερι Κρουζ, Τζόελι Ρίτσαρντσον.