MTV World Stage με Gorillaz «Plastic Beach» σε live streaming…

MTV World Stage με Gorillaz «Plastic Beach» σε live streaming… Το MTV Networks International ανακοίνωσε ότι θα μεταδώσει στις 30 Απριλίου, σε live streaming, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα και σε όλα τα websites του MTV διεθνώς τα τραγούδια του νέου άλμπουμ των Gorillaz «Plastic Beach» από τη ζωντανή συναυλία MTV World Stage, που θα πραγματοποιηθεί στο Roundhouse στο Λονδίνο. Έπειτα από το live ντεμπούτο τους στο Φεστιβάλ Coachella, θα «υποδεχθούμε» το Plastic Beach στο Camben του Λονδίνου, στο οποίο οι Gorillaz θα δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό σε δύο sold out συναυλίες στις 29 & 30 Απριλίου. Ο Jamie Hewlett υπογράφει ολόκληρη την παραγωγή της MTV World Stage συναυλίας, που περιλαμβάνει τα video animation, τα εικαστικά και τις ταινίες που θα προβληθούν εκεί. Με αφορμή τη συναυλία ο Murdoc δήλωσε: «Κυριολεκτικά κρατάω την αναπνοή μέχρι τη στιγμή που βγω στη σκηνή του Roundhouse, που έχει φιλοξενήσει θρυλικές συναυλίες με τους The Clash, The Doors και τους αγαπημένους μου The Greasy Truckers Party. Με την πιο βαθειά, σκοτεινή και σαγηνευτική ενέργεια όλων αυτών των θρύλων, η συναυλία αυτή σίγουρα θα σας συνεπάρει. Goth κορίτσια του Camben προσοχή- ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ!!!» Διαβάστε περισσότερα »
Οι Gorillaz εμφανίζονται στο Λονδίνο μετά από 9 χρόνια και η συναυλία τους θα μαγνητοσκοπηθεί αποκλειστικά από τα συνεργεία και την ομάδα παραγωγής του MTV UK, ενώ θα προβληθεί διεθνώς σε όλα τα MTV κανάλια, προβάλλοντας το MTV World Stage θέαμα σε 480 εκατ. δέκτες και σε 68 χώρες.

Ο Matt Cook, Talent and Music Programming Director του MTV Networks UK & Ireland δήλωσε σχετικά: «Είναι προνόμιο για το MTV UK να μαγνητοσκοπεί και να μεταδίδει τέτοια shows. Οι αυθεντικές ερμηνείες των Gorillaz και οι εμφανίσεις τους που σου «κόβουν την ανάσα», χωρίς καμία αμφιβολία συνεχίζουν την παράδοση των εντυπωσιακών μας show και την εξαιρετική δουλειά του MTV με τους Gorillaz».
Η συναυλία θα μεταδοθεί επίσης μέσω streaming στο Gorillaz.com και οι fan θα μπορούν να παρακολουθήσουν σε live streaming τα τραγούδια από τη νέα τους δουλειά Plastic Beach στο http://www.mtvgreece.gr/gorillaz/