«Best Greek Act» Ξεκίνησε η ψηφοφορία για την Ελληνική συμμετοχή στα MTV EMAs 2010…


Ξεκίνησε από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Best Greek Act μέσω του www.mtvema.com ή/και ema.mtvgreece.gr. Οι fan του MTV θα έχουν τη δυνατότητα μέχρι τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010, να δώσουν στους αγαπημένους τους καλλιτέχνες την ψήφο που θα τους φέρει πιο κοντά στον πολυπόθητο τίτλο. Τα «MTV Europe Music Awards», o μεγαλύτερος μουσικός διαγωνισμός στην Ευρώπη, υποδέχονται και φέτος τις Ελληνικές υποψηφιότητες για την κατηγορία Best Greek Act. Ο καλλιτέχνης ή το συγκρότημα που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην κατηγορία του Best European Act, των 2010 MTV Europe Music Awards στη Μαδρίτη. Τη φετινή χρονιά τον τίτλο "Best Greek Act" διεκδικούν οι: ΜΕΛΙSSES, Μύρωνας Στρατής, Σάκης Ρουβάς, Stavento, και Vegas. Τα βραβεία θα μεταδοθούν από το Caja Magica της Μαδρίτης, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου. Χορηγοί της απονομής των Βραβείων είναι οι Suzuki, Calvin Klein Jeans και Dell.




Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ελληνική συμμετοχή, καθώς και των νικητών από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Στη συνέχεια όλοι οι καλλιτέχνες της κατηγορίας Best Regional Act θα συναγωνιστούν μεταξύ τους, διεκδικώντας το βραβείο Best European Act, το οποίο θα προκύψει από την ψηφοφορία του κοινού και θα ανακοινωθεί live κατά τη διάρκεια των 2010 MTV Europe Music Awards.

Τα MTV Europe Music Awards έχουν πλέον καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς μουσικών βραβείων διεθνώς. Η Έλενα Παπαρίζου ήταν η περσινή νικήτρια στην κατηγορία Best Greek Act και ταξίδεψε μαζί με το ελληνικό MTV μέχρι το Βερολίνο, όπου κατά τη διάρκεια των 2009 EMAs, παρέλαβε το βραβείο Best Greek Act από τον VJ του MTV Alex. Η Έλενα σε μια εκπομπή-αφιέρωμα, με τίτλο «ΗELENA PAPARIZOU @ THE EMAs BERLIN 2009», όπου η κάμερα του MTV και ο Alex την ακολουθούσαν συνεχώς, μίλησε για την εμπειρία των Βραβείων, τον εαυτό της, το ξεκίνημα της καριέρας της, τη μουσική, το Βερολίνο και τα MTV Europe Music Awards!

Σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερα νέα για τα 2010 MTV Europe Music Awards σχετικά με τον/την οικοδεσπότη/οικοδέσποινα της βραδιάς και το line up των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στα φετινά βραβεία.

Μπες στο mtvema & ema.mtvgreeceκαι ψήφισε τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη ή συγκρότημα!