Coldplay, Snow Patrol, Lady Gaga, Bruno Mars και οι party rocking «LMFAO» live στη σκηνή των 2011 MTV EUROPE MUSIC AWARDS…

Το MTV μόλις ανακοίνωσε την ανανεωμένη λίστα με τους παγκόσμιους superstars που θα ανεβούν την σκηνή του Μπέλφαστ για τα 2011 MTV EUROPE MUSIC AWARDS. H Lady Gaga και ο Bruno Mars θα εμφανιστούν live στην σκηνή του Odyssey Arena.
Οι Coldplay, μία από τις μεγαλύτερες rock μπάντες παγκοσμίως, θα εμφανιστούν ‘hot’ μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους «Mylo Xyloto». Ακόμα, το φαινόμενο της βρετανικής μουσικής σκηνής, Jessie J, που έχει φτάσει στο #1 σε 18 χώρες σε όλο τον κόσμο, σε ένα μόλις χρόνο, θα ανέβει για πρώτη φορά στην σκηνή των ΕΜΑ!
Το ντεμπούτο του στη σκηνή θα κάνει και το δίδυμο από το Los Angeles LMFAO με το τραγούδι τους «Party Rock Anthem» το οποίο ακούγεται παντού και κατέκτησε την κορυφή των iTunes charts σε 19 χώρες. Οι τρεις αυτοί μεγάλοι performers – που παράλληλα διεκδικούν βραβεία EMA σε πολλαπλές κατηγορίες – έρχονται να συμπληρώσουν την προηγούμενη ανακοίνωση του MTV για την εμφάνιση των Red Hot Chili Peppers. Με παρουσιάστρια την πολυτάλαντη τραγουδίστρια και ηθοποιό Selena Gomez, τα 2011 MTV EMA θα μεταδοθούν ζωντανά την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου στις 22:00 από το Belfast της Βόρειας Ιρλανδίας.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι υποψήφια για τρία βραβεία. Είναι σαν όνειρο, συνεχώς τσιμπάω τον εαυτό μου! Είναι μεγάλη τιμή να διεκδικώ το βραβείο του Best UK/Ireland Act μαζί με καλλιτέχνες όπως οι Adele, Coldplay, Kasabian και η Florence», δήλωσε η Jessie J.

«Υπάρχουν μόνο δύο πράγματα που κάνουν έναν άνθρωπο σαν κι εμένα χαρούμενο - πρώτο μια βουτιά σε ένα καυτό fondue και δεύτερο η υποψηφιότητα και εμφάνιση στα MTV EMA στο Belfast!» δήλωσε ο Redfoo των LMFAO.

Eπίσης το MTV επιβεβαίωσε τη δωρεάν συναυλία των Snow Patrol (και Jason Derulo), που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το Δημαρχείο του Belfast, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στα πλαίσια του event των 2011 MTV EUROPE MUSIC AWARDS (τα οποία θα διεξάγονται ταυτόχρονα στο Odyssey Arena)...
Η δωρεάν εμφάνιση των Snow Patrol, είναι μία προσφορά του MTV θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όσους περισσότερους fans γίνεται, να ζήσουν την μαγεία της γιορτής των βραβείων.
Το κοινό, το οποίο αναμένεται να ξεπεράσει τις δέκα χιλιάδες, θα πάρει μια γεύση από το έκτο άλμπουμ του συγκροτήματος «Fallen Empires» το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, μαζί με μερικές από τις κλασικές επιτυχίες τους όπως «Run», «Chocolate» και βέβαια «Chasing Cars»...

Οι Red-Hot-Chili-Peppers στα 2011 MTV EMA...