Ελληνική έκδοση National Geographic Channel στη nova, με τοπικές διαφημίσεις...

Τέλος για τις Ρουμανικές διαφημίσεις, έρχεται η αποκλειστική Ελληνική έκδοση National Geographic Channel στη nova...

Το αγαπημένο κανάλι των σημαντικότερων ντοκιμαντέρ στον κόσμο, National Geographic Channel, που μεταδίδεται αποκλειστικά και μόνο μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Νοva, έρχεται ακόμα πιο κοντά μας, με ελληνικό, πλέον, περιεχόμενο στα διαλείμματα του.
Tο διεθνούς κύρους κανάλι National Geographic με τα εξαιρετικής ποιότητας ντοκιμαντέρ, τις μεγάλες επιστημονικές έρευνες και τα ενδιαφέροντα ιστορικά αφιερώματα, από 5 Σεπτεμβρίου αποκτά ένα ακόμα πιο τοπικό, ελληνικό, χαρακτήρα. Πρόκειται για μια εξέλιξη, αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας της Fox International Channels Greece, που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του καναλιού στην Ελλάδα και της ψηφιακής πλατφόρμας της Nova, που πάντοτε επιδιώκει την ποιοτική αναβάθμιση των τηλεοπτικών της προγραμμάτων. Ειδικότερα, τα ντοκιμαντέρ του καναλιού θα συνεχίσουν να είναι στα Αγγλικά με Ελληνικούς υπότιτλους, ενώ τα διαλείμματα θα είναι εξ’ολοκλήρου στα Ελληνικά...

Σηματοδοτώντας, ακόμα ένα βήμα των National Geographic Channels International στην Ελληνική αγορά, το National Geographic επαναλανσάρει και την Ελληνική ιστοσελίδα του καναλιού, http://natgeotv.com/gr, καθώς και την καινούργια σελίδα του στο facebook http://www.facebook.com/NGCGreece οι οποίες ανανεώνονται καθημερινά και εμπεριέχουν πληροφορίες, φωτογραφίες, βίντεο, παιχνίδια, αλλά και αποκλειστικούς διαγωνισμούς, ειδικά για τους φίλους του National Geographic Channel.

To National Geographic προσκαλεί τους θεατές του να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους. Μέσα από το εξαιρετικής ευφυϊας, πρωτοποριακό πρόγραμμά του, εξερευνά το πώς βλέπουμε τον κόσμο, και τι είναι αυτό που μας ωθεί να προχωράμε μπροστά. Αφοσιωμένο στην παραγωγή ντοκιμαντέρ που ανακαλύπτουν το σύγχρονο κόσμο μέσα από μια μοναδική οπτική γωνία, το National Geographic μας ταξιδεύει στο μοναδικό κόσμο της επιστήμης, της τεχνολογίας, της ιστορίας, της εξερεύνησης και της άγριας φύσης, φέρνοντας τους θεατές του στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Οι σειρές, τα events, και τα ειδικά αφιερώματα του National Geographic αφηγούνται δυνατές ιστορίες και εξετάζουν σε βάθος τον κόσμο γύρω μας, με την αξιοπιστία και την γνώση που συνοδεύει το όνομά του εδώ και σχεδόν 100 χρόνια. Το Νational Geographic Channel (συμπεριλαμβανομένου του NGC U.S.) είναι διαθέσιμο σε περισσότερα από 380 εκατομμύρια σπίτια, σε 37 γλώσσες και 163 χώρες και φυσικά στην Ελλάδα, αποκλειστικά μέσα από την πλατφόρμα της Nova.