Nova: Σε τροχιά Game of Thrones II, 48 ώρες μετά την Αμερική...

Σε τροχιά Game of Thrones II μπαίνει η δορυφορική πλατφόρμα της Nova, 48 ώρες μετά τη πρώτη προβολής της στην Αμερική, μια και από τη Τρίτη 03 Απριλίου ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της δημοφιλής σειράς μέσω του novacinema HD (στις 22:00)... Ενώ θα έχει προηγηθεί ο Μαραθώνιος του πρώτου κύκλου της σειράς Game of Thrones (10 συναρπαστικά επεισόδια), από το κινηματογραφικό κανάλι novacinema 3, για ένα ολόκληρο τριήμερο από τη Παρασκευή 30 Μαρτίου (στις 2300), έως και τη Κυριακή 1η Απριλίου 2012...
Game of Thrones ΙΙ: Πρεμιέρα στη Nova, 48 ώρες μετά την Αμερική!
Στις 3 Απριλίου, μετά από ένα συναρπαστικό μαραθώνιο του πρώτου κύκλου...
Το «Game of Thrones», η τηλεοπτική σειρά που ξεπέρασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στην Αμερική και δημιούργησε στρατιά φανατικών θαυμαστών και στην Ελλάδα, έρχεται τον Απρίλιο αποκλειστικά στη Nova, σε High Definition ποιότητα, με το δεύτερο κύκλο επεισοδίων! Με διαφορά μόλις 48 ωρών από την προβολή του στην Αμερική, ο νέος κύκλος της βραβευμένης (με Emmy και Χρυσή Σφαίρα) σειράς θα αρχίσει να μεταδίδεται από τις 3 Απριλίου 2012 και κάθε Τρίτη στις 22:00, αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema1 & Novacinema HD, καθώς επίσης και σε επανάληψη, κάθε Τετάρτη από το Novacinema3 στις 23:00 και κάθε Σάββατο από το Novacinema1 (μετά την κινηματογραφική πρεμιέρα των 22.00). Επιπλέον, μέσα από την υπηρεσία Νοva on demand κάθε Πέμπτη θα είναι διαθέσιμο ένα νέο επεισόδιο, προκειμένου οι συνδρομητές Nova να το απολαύσουν σε High Definition ποιότητα, οπότε αυτοί επιλέξουν! H παραγωγή της HBO ξετυλίγεται μέσα από τις σελίδες του μυθιστορήματος του Τζόρτζ Ρ.Ρ Μάρτιν και είναι απαράμιλλη, καθώς διασκευάστηκε ένα λογοτεχνικό έργο 3.000 σελίδων, που σημείωσε εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ η τηλεοπτική μεταφορά έχει κοστίσει αρκετές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια. Η σειρά «Game Of Thrones» αποτελεί ένα πραγματικό τηλεοπτικό αριστούργημα στο χώρο της μυθοπλασίας, συγκεντρώνοντας τα καλύτερα στοιχεία του είδους: μαγεία, μυστήριο, ίντριγκες, πάθη, ρομαντισμό, περιπέτεια, βία και φυσικά έρωτα. Η υπόθεση της σειράς εξελίσσεται σε μια φανταστική μεσαιωνική εποχή, με πρωταγωνιστές επτά αριστοκρατικές οικογένειες που μάχονται για την κυριαρχία της μυθικής γης των Westeros.
«Στον πρώτο κύκλο της σειράς (που μπορείτε χαρείτε με το μαραθώνιο του novacinema 3: από τη Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 2300, έως και τη Κυριακή 1η Απριλίου 2012...), δύο από τις πλέον δυνατές προσωπικότητες - ο Βασιλιάς Robert και ο Ned Stark – πεθαίνουν. Στο δεύτερο κύκλο, η απουσία τους δημιουργεί κενό εξουσίας που επηρεάζει ιδιαίτερα τη φυλή του Βασιλιά Robert που αν και ο θρόνος του Βασιλείου του περνάει στον γιό του Joffrey, πολλοί αμφισβητούν το αν είναι πράγματι γιός του, και τον πολεμούν εποφθαλμιώντας το Βασίλειο. Στο δεύτερο κύκλο της σειράς, ο αγώνας για την δύναμη και την κατάκτηση του Σιδερένιου Θρόνου κορυφώνεται με αναπάντεχες απώλειες, απρόβλεπτες ίντριγκες, συγκρούσεις αλλά και συμμαχίες που θα οδηγήσουν στη μεγάλη μάχη».