ΟΤΕ TV: 9 κανάλια high definition χωρίς επιπλέον χρέωση...

Στην ευρεία γκάμα των καναλιών της ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου, της τηλεόρασης από τον ΟΤΕ, προστέθηκε το κανάλι υψηλής ευκρίνειας (High Definition- HD) Discovery HD Showcase, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των διαθέσιμων καναλιών στα 50 και τον αριθμό των διαθέσιμων καναλιών υψηλής ευκρίνειας σε 9. Το Discovery HD Showcase διατίθεται και στα δύο πακέτα καναλιών, Family Pack και Full Pack...

To Discovery HD Showcase μεταδίδει σε υψηλή ευκρίνεια τις καλύτερες επιλογές από τα σημαντικότερα κανάλια του Discovery Network: Discovery Channel, Discovery Science, και Discovery World, ενώ περιλαμβάνει και αποκλειστικό περιεχόμενο. Στο πρόγραμμά του ξεχωρίζει η ειδική θεματική βραδιά αφιερωμένη στα «best of» από το Animal Planet, όπου η εμπειρία της υψηλής ευκρίνειας φέρνει το ζωικό βασίλειο τόσο κοντά που σχεδόν μπορείτε να το αγγίξετε… Αυτή η τέλεια μετάδοση του περιεχομένου δίνει στους τηλεθεατές την ευκαιρία να βιώσουν τον κόσμο του πραγματικού High Definition. Με εκπληκτικό ήχο και εικόνες που μαγεύουν, θα αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε στο κέντρο της δράσης, σε ένα ταξίδι αισθήσεων.
Το Discovery HD Showcase έρχεται να προστεθεί στα κανάλια HD της ΟΤΕ TV, που προσφέρονται χωρίς επιπλέον χρέωση. Πλέον, μέσα από το Discovery HD Showcase και τα υπόλοιπα κανάλια του Discovery Network, καθώς και τα Νat Geo Wild HD και The Style Network οι συνδρομητές της ΟΤΕ TV μπορούν να πουν ότι … έχουν δει πολλά τα μάτια τους!