Cartoon Network φεύγει, Action 24 και Nova Stars έρχονται στη nova…


H αποχώρηση του καναλιού κινούμενων σχεδίων "Cartoon Network" από τη πλατφόρμα της nova στις 31/01/2013 (συγκαταλέγεται στις δυσάρεστες εκπλήξεις του μήνα), παραμένει όμως το κλασικό και δημοφιλές 24ωρο κανάλι κινούμενων σχεδίων "Boomerang"… Παράλληλα από τις 22 Ιανουαρίου 2013 έρχεται η ενίσχυση και πάλι του αθλητικού χαρτοφυλακίου καναλιών της πλατφόρμας (που πλέον αριθμεί 14 αθλητικά κανάλια!), με το περιφερειακό και αθλητικό κανάλι της Αττικής "Action 24" (πρώην Sport TV: θέση 314 και συχνότητα εκπομπής μέσω του Hot Bird 13E "10930H, 29900, 3/4")…
Το "Action 24" μεταδίδει αποκλειστικά ζωντανούς αγώνες από τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Βελγίου, Ολλανδίας, Ελβετίας, Δανίας, Ρωσίας, Ουκρανίας, αλλά και αγώνες Κυπέλλου από Σκωτία, Βέλγιο, Ολλανδία και Ουκρανία. Επίσης καθημερινά προβάλλονται highlights από τα επίσημα κανάλια των ομάδων της Λίβερπουλ, της Τότεναμ και του Αγιαξ, με ιστορικά παιχνίδια, συνεντεύξεις από πρόσωπα, αφιερώματα στις ακαδημίες αλλά φυσικά και στις τρέχουσες υποχρεώσεις των συλλόγων. Μεταδίδονται ακόμη διοργανώσεις και στιγμιότυπα από άλλα αθλήματα όπως τέννις, στίβος, γυμναστική, μηχανοκίνητος αθλητισμός, γκολφ, ποδηλασία…κ.α.

Nova HD σε ρυθμούς Οσκαρικούς… 
Από εκεί και πέρα το National Geographic Channel HD παραμένει το πιο ελκυστικό κανάλι για τις υπηρεσίες Nova HD, με ήχο Dolby Digital 5.1 και στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης (στις 2100), τρέχουν ως highlights Φεβρουαρίου τα ντοκιμαντέρ: "Κυνηγώντας τους στρατηγούς του Χίτλερ (03/02), Η 11/9 και το Αμερικανικό Όνειρο (10/02), Ο Υπόκοσμος της Βρετανίας (19/02), Χρονιά Ακραίων καιρικών φαινομένων (24/02)"…κ.α.
Ενώ και το novacinema HD θα τρέχει σε Οσκαρικούς ρυθμούς με τις Οσκαρικές πρεμιέρες σε HD (στις 2200): "Το κορίτσι με το Τατουάζ (17/02), Η Σιδηρά Κυρία (18/02) και Οι Απόγονοι (24/02)", παράλληλα θα διανθιστεί με το αντίστοιχο αφιέρωμα μέσω του καναλιού Nova Stars (όλο το Φεβρουάριο με 113 βραβευμένες ταινίες), ξεκινώντας από τη 1η Φεβρουαρίου 2013 με τις ταινίες "Το τραίνο θα σφυρίξει τρεις φορές (στις 2100) και Άνιση Μάχη (στις 2235)"…
Nicolas A.
ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ACTION24


SPORTS TALKINGΕίναι το ενημερωτικό magazino που προβάλλεται καθημερινά από τις 17:00 έως τις 19:00H εκπομπή έχει καλεσμένους, προβάλλονται video και γίνονται σχολιασμοί.
Παρουσιαστές: Στάυρος Κουράκος – Έλενα Παπαδοπούλου


TODAY: Εκπομπή ενημερωτική που προβάλλεται  καθημερινά εκτός Τρίτης στις 22:00 έχει διάρκεια μία ώρα και είναι μία ανασκόπηση της ημέρας που πέρασε με καλεσμένους από τον αθλητικό χώρο.
Παρουσιαστής : Μιχάλης Μουσελίμης


ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ:  Εβδομαδιαία ενημερωτική, ειδησεογραφική εκπομπή, που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Τρίτη, και κάνει focus στα άδυτα της διαιτησίας.
Ώρα μετάδοσης: 22:00 -23:00
Παρουσιαστής : Βαγγέλης Δουκάκος

ΜΠΑΛΑ ΚΟΛΠΑ: Χαλαρή εκπομπή, με στοιχεία ραδιοφωνικά, όπου ο παρουσιαστής
συνομιλεί με τους τηλεθεατές και μεταδίδεται ζωντανά από Τρίτη έως Παρασκευή.
Ώρα μετάδοσης: 00:00 – 01:30
Παρουσιαστής : Σταύρος Βρανάς

ILLUMINATI: Αθλητική, ενημερωτική εκπομπή, που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Δευτέρα και εστιάζει στην επικοινωνία με τους τηλεθεατές.  Επίσης, γίνονται κληρώσεις με πολλά δώρα.
Ώρα μετάδοσης: 23:00 – 01:00
Παρουσιαστές: Κωνσταντίνος Γκότζος – Νίκος Γέμελος

OOPS: Ψυχαγωγική, νεανική εκπομπή που προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη
και  παρουσιάζει τα απρόβλεπτα και τις γκάφες
από τον αθλητικό χώρο παγκοσμίως.
Ώρα μετάδοσης: 19:30 – 20:00
Παρουσιάστρια : Έλενα Παπαδοπούλου

ACTION BET: Είναι η στοιχηματική εκπομπή του καναλιού, προβάλλεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 19:30 και έχει διάρκεια 30 λεπτά. Αναλύει τους αγώνες που περιλαμβάνει το κουπόνι του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ», αναφέρει τις τελευταίες ειδήσεις και στη συνέχεια δίνει προβλέψεις για τους αγώνες μετά από επιλογή.
Παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Λάμπρος Λυριτζής.


ΕLEVEN: Είναι μια από τις νέες εκπομπές του ACTION 24, προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 23:00 και έχει διάρκεια 1 ώρα. Είναι συνεντεύξεις προσωπικοτήτων από το χώρο του αθλητισμού, ή σημαντικών ανθρώπων της χώρας οι οποίοι όμως έχουν γνώση και άποψη για τα αθλητικά δρώμενα.
Παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Παντελής Περιβολάρης.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ:  Πρόκειται για εβδομαδιαία εκπομπή, που προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή (επανάληψη). Είναι αφιερωμένη στα παιδιά και έχει διάρκεια 20 λεπτά. Όπως λέει και ο τίτλος βρίσκουμε παιδιά που έχουν ξεχωριστό ταλέντο σε κάποιο άθλημα, πάμε στο χώρο τους, παίρνουμε συνεντεύξεις και παρουσιάζουμε μέρος της καθημερινότητάς τους.
Παρουσιάζει η Σταυρούλα Σηφάκη.

STYLE & ACTION: Είναι μία από τις νέες εκπομπές του ACTION 24, θα αρχίσει το Φεβρουάριο και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο με διάρκεια 30 λεπτά. Είναι αφιερωμένη στο αθλητικό LIFE STYLE από την Ελλάδα (με συνεντεύξεις πρωταγωνιστών στο χώρο τους) αλλά και το εξωτερικό. Είναι ένα «πάντρεμα» της λάμψης με τη δράση.
Παρουσιάζει η Έρση Πατακιά.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ (SPORTS TIME): Είναι πρόγραμμα από το εξωτερικό, προβάλλεται Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 05:00 και έχει διάρκεια 30 λεπτά. Είναι αφιερωμένο σε αθλήματα που δεν έχουν μεγάλη προβολή στη χώρα μας, όπως ποδήλατο, σκοποβολή, πυγμαχία, τρίαθλο, μηχανοκίνητα, παρκούρ, κλπ.