Πρεμιέρα 8 συναρπαστικών σειρών στα κανάλια Novacinema…

Οι καλύτερες τηλεοπτικές σειρές στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova
Τηλεοπτικό ραντεβού με τις πιο συναρπαστικές σειρές κλείνουν από το Σεπτέμβριο οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών Novacinema. Στην έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema HD, η νέα σειρά «Hannibal», αλλά και οι ολοκαίνουργοι κύκλοι των γνωστών επιτυχημένων σειρών «The Newsroom II», «Boardwalk Empire IV», «The Mentalist VI», «NCIS XI», «Person of Interest III» και «CSI XIII», ενώ το Novacinema 4 υποδέχεται την αγαπημένη κωμική σειρά «How I Met Your Mother VIII»...


Από 29/9 και κάθε Κυριακή στις 21:00, η σειρά «Hannibal» επικεντρώνεται στην ιδιόμορφη σχέση ενός χαρισματικού αλλά και ιδιαίτερου πράκτορα του FBI, με τον διάσημο κανίβαλο-δολοφόνο Χάνιμπαλ Λέκτερ, έναν από τους πιο συναρπαστικούς και ταυτόχρονα τρομακτικούς χαρακτήρες της λογοτεχνίας. Πρεμιέρα κάνει στις 30/9 ο δεύτερος κύκλος της πολυσυζητημένης σειράς «The Newsroom», που θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21:00. Η σειρά του Άαρον Σόρκιν στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα που συγκλόνισαν την αμερικανική κοινωνία και παρουσιάζει με ποιο τρόπο τα καλύπτει ένα μεγάλο ειδησεογραφικό κανάλι.

Νέες περιπέτειες περιμένουν, από 2/10 και κάθε Τετάρτη στις 21:00, τον ντετέκτιβ Πάτρικ Τζέιν στον έκτο κύκλο της σειράς «Τhe Mentalist». Σημειώνεται ότι το Novacinema 3 θα προβάλει μαραθώνιο του πέμπτου κύκλου, το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου, από τις 12:40. Κάθε Τετάρτη στις 22:00 έρχεται και ο τέταρτος κύκλος της πολυβραβευμένης δραματικής σειράς εποχής «Boardwalk Empire» των Μάρτιν Σκορσέζε και Τέρενς Γουίντερ, για την πραγματική ιστορία του κακοποιού «Νάκι» Τζόνσον. Οι δύο σειρές μεταδίδονται στα κινηματογραφικά κανάλια της Νova, λίγα μόλις 24ωρα μετά την προβολή τους στην Αμερική.

Η δράση και η ένταση επιστρέφουν με τον ενδέκατο κύκλο της σειράς «NCIS», που κάνει πρεμιέρα στις 26/9 και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 21:00, λίγα μόλις 24ωρα μετά την προβολή στην Αμερική, όπως επίσης και η αστυνομική σειρά «Person of Interest», ο τρίτος κύκλος της οποίας έρχεται από 27/9 και κάθε Παρασκευή στις 21:00. Η τελευταία σειρά παρουσιάζει τη συνεργασία ενός επιστήμονα και ενός πρώην εκτελεστή της CIA, που ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό την πρόληψη εγκληματικών ενεργειών πριν αυτές συμβούν. Σύμμαχοί τους στην προσπάθεια αυτή είναι ένας υπερ-υπολογιστής και οι άνθρωποι που η ομάδα βοηθά.

Μια καλή συντροφιά για τα φθινοπωρινά βράδια θα αποτελέσουν σίγουρα οι γνωστοί ήρωες του «CSI», οι οποίοι έρχονται από τις 28/9 και κάθε Σάββατο με τον δέκατο τρίτο κύκλο της σειράς και με την εξιχνίαση συναρπαστικών υποθέσεων να ξυπνούν κάθε… αστυνομικό δαιμόνιο. Τέλος, η σειρά «How I Met Your Mother» που δημιούργησε αίσθηση τόσο με τους έξυπνους, αστείους και γρήγορους διαλόγους όσο και με τους μοναδικούς απίθανους χαρακτήρες της, επιστρέφει με τον όγδοο κύκλο της, από τις 5/10 και κάθε Σάββατο στις 15:00, μέσα από την οθόνη του Novacinema 4.

Nova. Ζεις καλύτερα! 


H συναρπαστική σειρά «Hannibal» αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova… 
Από 29 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova
 Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και ταυτόχρονα τρομακτικούς χαρακτήρες της λογοτεχνίας, ο Δρ. Χάνιμπαλ Λέκτερ, «ζωντανεύει» στην οθόνη των Novacinema 1 και Novacinema HD, από τις 29 Σεπτεμβρίου. Κάθε Κυριακή στις 21:00, η συναρπαστική σειρά «Hannibal» θα προβάλλεται αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, παρουσιάζοντας ένα νέο σκοτεινό κόσμο. Η σειρά επικεντρώνεται στην ιδιόμορφη σχέση του Γουίλ Γκράχαμ, ενός χαρισματικού αλλά και ιδιαίτερου πράκτορα του FBI, με τον διάσημο κανίβαλο-δολοφόνο Χάνιμπαλ Λέκτερ. ...


Η ψυχιατρική κατάσταση του Γουίλ Γκράχαμ του δίνει τη δυνατότητα να ξαναζεί τις σκηνές ενός εγκλήματος μέσα από τα μάτια του θύτη. Αυτή τη συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα του γνωρίζει και θέλει να αξιοποιήσει, στέλνοντας τον στον ψυχολόγο Χάνιμπαλ Λέκτερ, ο ανώτερός του στο FBI Τζακ Κρόφορντ, τον οποίο υποδύεται ο γνωστός από τη σειρά «CSI» Λόρενς Φίσμπερν. Αρχικά όμως, ο Γουίλ Γκράχαμ αγνοεί ότι ο Χάνιμπαλ Λέκτερ, ο σύμβουλός του στο κυνήγι του για έναν διαβόητο δολοφόνο, είναι τελικά ο μεγαλύτερος serial killer όλων των εποχών…  

Η νέα σειρά των καναλιών Novacinema είναι βασισμένη στους χαρακτήρες του βιβλίου «Red Dragon» του Τόμας Χάρις, την υπογράφει ο Μπράιαν Φούλερ και αποτελεί ουσιαστικά τo πρίκουελ των περιπετειών του Χάνιμπαλ Λέκτερ. Ο Χιου Ντάνσι υποδύεται  το ρόλο του Γουίλ Γκράχαμ, ένα ήρωα που στο παρελθόν έχουν υποδυθεί τόσο ο Γουίλιαμ Πέτερσεν όσο κι ο Έντουαρντ Νόρτον. Το ρόλο του Χάνιμπαλ Λέκτερ κατέχει ο Δανός Μαντς Μίκελσεν, ο κακός του «Casino Royale» που κέρδισε μάλιστα το βραβείο ερμηνείας για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «The Hunt», στο 65ο Φεστιβάλ των Καννών.


Nova. Ζεις καλύτερα!





Nova: Aνανέωση της μακροχρόνιας συνεργασία της με την 20th Century Fox Television Distribution…
Αποκλειστικά στα Novacinema, σε Ελλάδα και Κύπρο, θα συνεχίσουν να προβάλλονται οι μεγάλες επιτυχίες του κορυφαίου κινηματογραφικού studio του Hollywood...
 Η Nova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, προχώρησε σε ανανέωση της μακροχρόνιας συνεργασία της με την 20th Century Fox Television Distribution. Όλες οι μεγάλες παραγωγές της 20th Century Fox, μεταξύ των οποίων «Lincoln», «Η ζωή του Πι», «Hitchcock», «Η Αρπαγή 2» και «Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα 3: Σκυλίσια ζωή», θα μεταδοθούν αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema, σε Ελλάδα και Κύπρο, πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό κανάλι, συνδρομητικό ή ελεύθερης μετάδοσης. Οι ταινίες προβάλλονται σε HD, ενώ επιλεγμένες παραγωγές σε τρισδιάστατη προβολή μέσω Nova 3D...
Πλήθος μεγάλων blockbusters με τη σφραγίδα της 20th Century Fox έχουν παρακολουθήσει οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema, μεταξύ των οποίων την επιτυχημένη παραγωγή κινουμένων σχεδίων «Η Εποχή των Παγετώνων 4: Ο Χορός των Ηπείρων», καθώς επίσης τις ταινίες «Το κορίτσι των ονείρων μου», «Το Τρίο Στούτζες: Η ταινία», «Γείτονες σε περιπολία», «Προμηθέας» και άλλες.

Σημειώνεται ότι η νέα συμφωνία με το κορυφαίο studio του Hollywood, εξασφαλίζει δικαιώματα για μετάδοση των ταινιών της 20th Century Fox μέσω PC, tablets και smartphones, υποστηρίζοντας τη νέα στρατηγική της Nova για διάθεση κινηματογραφικού περιεχομένου, αποκλειστικά στους συνδρομητές των Novacinema μέσω νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών.

Η κα. Gina Brogi, Executive Vice President, Worldwide Pay Television & SVOD της 20th Century Fox Television Distribution ανέφερε: «Είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι για τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τη Nova. Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς να συνεργαζόμαστε παγκοσμίως με τις καλύτερες εταιρείες, διασφαλίζοντας στο κοινό την πρόσβαση στον μακρύ κατάλογο με τις μεγάλες και βραβευμένες ταινίες μας».

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την 20th Century Fox», δήλωσε η κα. Κατερίνα Κασκανιώτη, Γενική Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας Nova. «Οι ταινίες του διεθνούς κύρους Χολυγουντιανού studio θα συνεχίζουν να προβάλλονται πρώτα στα κανάλια Novacinema, διασφαλίζοντας κινηματογραφική υπεροχή και θέαμα υψηλής ποιότητας».

Με τέσσερα κινηματογραφικά κανάλια μεταφέρεται η μαγεία της μεγάλης οθόνης στη Nova: «Πρώτη προβολή» στο Novacinema 1, το κανάλι με τις πρεμιέρες. «Τα καλύτερα» βρίσκονται στο Novacinema 2, το κανάλι που παίζει τις ταινίες που ξεχώρισαν. «Καθαρή αδρεναλίνη» ανεβάζει το Novacinema 3, το κανάλι της δράσης και της περιπέτειας. «Πάθος για ζωή» στο Novacinema 4, το κανάλι της ζωής μας.

Nova. Ζεις καλύτερα!





Πρεμιέρα «Boardwalk Empire» στην οθόνη των Novacinema 1 και Novacinema HD... Ο 4ος κύκλος της πολυβραβευμένης σειράς, λίγα μόλις 24ωρα μετά την προβολή στις ΗΠΑ...
Η πολυβραβευμένη σειρά «Boardwalk Empire» των Μάρτιν Σκορσέζε και Τέρενς Γουίντερ επιστρέφει από τις 11 Σεπτεμβρίου στην οθόνη των Novacinema 1 και Novacinema HD, με τον τέταρτο κύκλο της, λίγα μόλις 24ωρα μετά την προβολή της στην Αμερική. Κεντρικός πρωταγωνιστής της σειράς, που θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 22:00 από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, είναι ο Στιβ Μπουσέμι.

Πρόκειται για μια δραματική σειρά εποχής, το σενάριο της οποίας είναι βασισμένο στην πραγματική ιστορία του κακοποιού «Νάκι» Τζόνσον, ενός διεφθαρμένου πολιτικού που έδρασε στο Ατλάντικ Σίτι τη δεκαετία του ’20, την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και είχε διασυνδέσεις στον υπόκοσμο από τη Νέα Υόρκη ως το Σικάγο. Οι δημιουργοί της σειράς θέλησαν μάλιστα να αναβιώσουν με ακρίβεια την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο σχεδιαστής κοστουμιών Τζον Νταν, που στηρίχτηκε σε άπειρες ασπρόμαυρες φωτογραφίες εποχής, στις οποίες κατόπιν επιχείρησε να προσθέσει χρώμα βάσει γραπτών αφηγήσεων. Η σειρά με τις εξαιρετικές ερμηνείες του ταλαντούχου cast και το καλογραμμένο σενάριο, έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς και έχει αποσπάσει 2 Χρυσές Σφαίρες και 12 βραβεία Emmy.
Nova. Ζεις καλύτερα!