Κινηματογραφικές πρεμιέρες Οκτωβρίου σε novacinema 1 και novacinema HD…

Οκτώβριος με 21 πρεμιέρες στα Novacinema...
Η νέα σεζόν στη Nova έχει ήδη ξεκινήσει και τα αγαπημένα σας κινηματογραφικά κανάλια, ανανεωμένα και με δυνατό πρόγραμμα, υπόσχονται να γεμίσουν τις ημέρες σας, αλλά και τα βράδια σας με πλούσιο θέαμα και 21 blockbusters πρεμιέρες

Τη πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου απολαύστε την πρεμιέρα της πολυβραβευμένης επικής περιπέτειας επιβίωσης «Η ζωή του Πι». Ο σκηνοθέτης Ανγκ Λι μεταφέρει, με πραγματικά εμπνευσμένο τρόπο, το ομώνυμο best-seller του Γιαν Μαρτέλ και δημιουργεί μια πολύ τρυφερή, ποιητική και συναισθηματικά μαγευτική ταινία, μια βαθιά αλληγορική ιστορία πίστης και ελπίδας, που θα σας εμπνεύσει, θα σας συγκινήσει και θα σας ταξιδέψει σε έναν πρωτόγνωρο κόσμο… Περισσότερες blockbusters πρεμιέρες Οκτωβρίου σε novacinema 1 και novacinema HD, ανάμεσα τους οι προβολές (στις 2200): "Η Αρπάγη 2 (29/09), The Paperboy (04/10), Ξενοδοχείο για Τέρατα (05/10), Η ζωή του Πι (06/10), Το κυνήγι (the Hunt: 07/10), Και ξαφνικά μου λείπουν όλοι (12/10), /10), Κυνηγώντας το Maverick (12/10), Η κληρονομία του Μπορν (13/10), Το Μερίδιο των Αγγέλων (14/10), Pure Country 2: The Gift (17/10), Ξημέρωμα (18/10), Χάνσελ και Γκρέτελ: Κυνηγοί Μαγισσών (19/10), Επτά Ψυχοπαθείς (20/10), Αγάπη (Amour: 21/10), Οι Εργένισσες (24/10), Paranorman: Μια Μεταφυσική Ιστορία (26/10) , Οι Υποψήφιοι (27/10), Απαγωγή (Stolen: 28/10), Λαμπερά Όνειρα (31/10)…"…

Nova 3D προβολές Οκτωβρίου…
Κάθε Σάββατο 3D ντοκιμαντέρ του National Geographic Channel…
Kάθε Κυριακή Κινηματογραφικές ταινίες 3D: "The Amazing Spider - Man (06/10), Ένα Τέρας στο Παρίσι (13/10), Ραλφ - Η Επόμενη Πίστα (20/10), Λόραξ (27/10)"…





Οκτώβριος με 21 πρεμιέρες στα Novacinema
Συναρπαστικά blockbusters στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova

Στον κόσμο της φαντασίας και της περιπέτειας θα «ταξιδέψουν» τον Οκτώβριο οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema μαζί με κορυφαίους πρωταγωνιστές του Hollywood, μέσα από τις 21 πρεμιέρες που θα προβληθούν από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, ένα χρόνο πριν από την προβολή τους σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό κανάλι. Ανάμεσα τους περιλαμβάνονται συναρπαστικά blockbusters όπως «Ξενοδοχείο για Τέρατα», «Η Ζωή του Πι», «Η Κληρονομιά του Μπορν» και «Οι Υποψήφιοι», τα οποία θα προβληθούν από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema HD.

Στις 5/10, μια «διαφορετική» φιλοξενία περιμένει τους συνδρομητές των Novacinema στο «Ξενοδοχείο για Τέρατα», το πολυτελές θέρετρο του Δράκουλα, όπου τα τέρατα και οι οικογένειές τους μπορούν να ξεδώσουν ελεύθερα, μακριά από την ανεπιθύμητη ανθρώπινη παρουσία. Ένα επικό ποιητικό ταξίδι εξερεύνησης και επιβίωσης έρχεται στις 6/10. Η οσκαρική ταινία «Η Ζωή του Πι» καταφέρνει να συνδυάσει αριστουργηματικά το παραμυθένιο υπερθέαμα της θαλασσινής περιπέτειας με τις ευαίσθητες, ποιητικές πλευρές της υπαρξιακής οδύσσειας του ανήλικου ήρωα, πετυχαίνοντας την απρόσκοπτη ταύτιση του θεατή με τον κεντρικό χαρακτήρα, παρά την απίστευτη πλοκή.

Ένα ψέμα μπορεί να οδηγήσει στην περιθωριοποίηση; Η απάντηση δίνεται στις 7/10, μέσα από την ταινία «Το Κυνήγι», που αποτελεί  ένα  στιβαρό βορειοευρωπαϊκό κοινωνικό δράμα υψηλών προδιαγραφών, με έξυπνο σενάριο και πλοκή που καθρεφτίζουν τη μεσοαστική τάξη της Δανίας. Σκηνές δράσης που κόβουν την ανάσα, καταιγιστικές καταδιώξεις και αλλεπάλληλες ανατροπές συνθέτουν την κατασκοπευτική περιπέτεια «Η Κληρονομιά του Μπορν», που θα προβληθεί στις 13/10, με τον Τζέρεμι Ρένερ να εμφανίζεται ως ένας πιο εξελιγμένος κατάσκοπος Τζεϊσον Μπορν.

Οι Κόλιν Φάρελ, Σαμ Ρόκγουελ, Γούντι Χάρελσον και Κρίστοφερ Ουόκεν αποτελούν το ταλαντούχο καστ ηθοποιών που  πρωταγωνιστεί στην ξεχωριστή αστυνομική μαύρη κωμωδία «Επτά Ψυχοπαθείς», που θα μεταδοθεί στις 20/10. Στις 21/10 ακολουθεί η προβολή της οσκαρικής ταινίας «Αγάπη». Με άξονα τις συγκλονιστικές ερμηνείες των Ζαν-Λουί Τρεντινιάν και Εμανουέλ Ριβά στους ρόλους ενός αγαπημένου ζευγαριού που παρακολουθεί την κοινή ζωή του να καταρρέει όσο πλησιάζει ο μεγάλος αποχωρισμός, ο σκηνοθέτης Μίκαελ Χάνεκε ενώνει με πρωτότυπο και απόλυτα συγκινητικό τρόπο την πιο μεγάλη απειλή στη ζωή ενός ανθρώπου, το θάνατο, με την πιο μεγάλη σωτηρία, τον έρωτα.

Έχοντας στο καστ του δύο εκ των κορυφαίων σύγχρονων Αμερικανών κωμικών, τους Γουίλ Φέρελ και Ζακ Γαλιφιανάκη, ο σκηνοθέτης Τζέι Ρόουτς δημιουργεί την έξυπνη κωμωδία «Οι Υποψήφιοι», που θα προβληθεί στις 27/10. Πρόκειται για μια καυστική πολιτική σάτιρα των σημερινών παθογενειών και στερεοτύπων της αμερικανικής κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος της υπερδύναμης. Τέλος, στην αστυνομική ταινία δράσης «Απαγωγή» (28/10), ο Νίκολας Κέιτζ υποδύεται ένα πρώην ληστή που αναγκάζεται να επιστρέψει στη εγκληματική ζωή όταν ο παλιός συνεργός του απαγάγει την κόρη του και ζητάει ένα τεράστιο ποσό ως λύτρα.


Nova. Ζεις καλύτερα!