Πάνω από 60 ταινίες πρώτης προβολής από την Σπέντζος Φιλμ αποκλειστικά στον OTE TV...

Περισσότερες από 60 ταινίες πρώτης προβολής από την εταιρεία διανομής Σπέντζος Φιλμ εξασφάλισε για τα κινηματογραφικά του κανάλια ο ΟΤΕ TV...

  • Ταινίες που σύντομα θα προβληθούν στους κινηματογράφους, όπως το πολυαναμενόμενο «Hunger Games: Catching Fire» με την Τζένιφερ Λόρενς, το θρίλερ «A Most Wanted Man» με τον Γουίλιαμ Νταφόε και τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, οι νέες ταινίες του Τέρενς Μάλικ, «Knight of Cups» με τον Κρίστιαν Μπέιλ, αλλά και η επόμενη ταινία του σκηνοθέτη με τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Μάικλ Φασμπέντερ, καθώς επίσης η ήδη διάσημη νέα σκηνοθετική δουλειά του Λαρς Φον Τρίερ «Nymphomaniac», θα προβληθούν σε πρώτη προβολή αποκλειστικά στα κανάλια OTE Cinema.
  • Μέσα από τη συμφωνία του με τη Σπέντζος Φιλμ, o OTE TV έχει επίσης εξασφαλίσει για τους συνδρομητές του πρόσφατες κινηματογραφικές επιτυχίες, που θα προβληθούν για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, όπως το οσκαρικό «Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου», η νέα ταινία του Ράιαν Γκόσλινγκ, «Μόνο ο Θεός Συγχωρεί», το γαλλικό blockbuster «Υψηλή Μαγειρική» που ξεπέρασε το 1 εκατ. θεατές στη Γαλλία και το «Side Effects» του Στίβεν Σόντερμπεργκ.
  • Ακόμη, οι συνδρομητές του OTE TV θα απολαύσουν τις βραβευμένες ανεξάρτητες παραγωγές και καλλιτεχνικές επιτυχίες «Πίσω από τους Λόφους», που διακρίθηκε στο περσινό φεστιβάλ Καννών, το αριστουργηματικό φιλμ κινουμένων σχεδίων «Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα» και το βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίου του Χρ. Τσιόκλα, «Dead Europe», του βραβευμένου Τόνι Κράβιτς, μεταξύ άλλων.          
Η ελληνική εταιρεία διανομής Σπέντζος Φιλμ συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες διεθνώς, όπως η Lionsgate, η Filmnation, το Studio Canal, το Wild Bunch, η Pathé, η New Image, η Gaumont και πολλές άλλες, ενώ διαχειρίζεται έναν κατάλογο ταινιών με πάνω από 500 ελληνικούς και ξένους τίτλους. Η Σπέντζος Φιλμ δραστηριοποιείται επίσης στο χώρο της παραγωγής ταινιών και διατηρεί δικό της δίκτυο κινηματογραφικών αιθουσών. Κάθε χρόνο διανέμει περισσότερες από 40 νέες εμπορικές και καλλιτεχνικές ταινίες.
Ο ΟΤΕ TV δεν σταματά να εμπλουτίζει το πρόγραμμά του, μέσα από νέες συνεργασίες σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος, προσφέροντας πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.