NOVA Highlights "22-31 Δεκεμβρίου"…

Ποιες σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων ξεχωρίζουν στις υπηρεσίες Nova, για το χρονικό διάστημα "22 - 31 Δεκεμβρίου 2013"…

 1.      Κυριακή 22 Δεκεμβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Οζ: Μέγας και παντοδύναμος» (Α’ Προβολή)
Η Disney μας υποδέχεται στη μυστηριώδη χώρα του Οζ, όπου, πάνω και από τον πασίγνωστο Μάγο της, κυριαρχεί η ίδια η μαγεία του σινεμά! Ο σκηνοθέτης της θεαματικής τριλογίας του Spider - Man, Σαμ Ράιμι, τολμά να δώσει σάρκα και οστά στους φανταστικούς τόπους που περιγράφει στα βιβλία του ο L. Frank Baum και δημιουργεί ένα φαντασμαγορικό περιπετειώδες παραμύθι, με πρωταγωνιστή τον πολυτάλαντο Τζέιμς Φράνκο και τις πιο αιθέριες γυναικείες παρουσίες του Χόλιγουντ, τις Μίλα Κούνις, Μισέλ Γουίλιαμς και Ρέιτσελ Βάις. Απολαύστε το!

         Κυριακή 22 Δεκεμβρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 16:00
Παίζουμε Ελλάδα Λεπτό προς Λεπτό(Ζ)
Στην κυριακάτικη ζώνη των καναλιών Novasports παρακολουθήστε όλη τη δράση της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ αλλά και την εξέλιξη του αγώνα ΑΕΚ-Κηφισιά για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

2.      Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Ο γιός του Αϊ Βασίλη» (Α’ Προβολή)
Αν ανήκετε σε εκείνους που μικροί αναρωτήθηκαν «μα καλά, πώς προλαβαίνει ο Άγιος Βασίλης και μοιράζει όλα τα δώρα μέσα σε μια νύχτα;», επιτέλους ήρθε η ώρα να σας λυθεί η απορία! Καλώς ορίσατε λοιπόν στο υπερσύγχρονο εργαστήρι της οικογένειας του Αϊ Βασίλη, εκεί όπου όλα σας τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Τη δημιουργική ομάδα αυτού του πανέξυπνου animation στελεχώνουν εκπρόσωποι της «αφρόκρεμας» της σύγχρονης βρετανικής κωμωδίας, όπως η Σάρα Σμιθ, παραγωγός της
επιτυχημένης κωμικής σειράς «The League of Gentlemen», και ο Πίτερ Μπέιναμ, σεναριογράφος των «Borat» και «Brϋno».


          Τρίτη 24 Δεκεμβρίου FOX Life στις 18:30 «Jamie’s Best Ever Christmas»
Η σειρά «Jamies Best Ever Christmas» αποτελείται από 2 μέρη στα οποία θα δούμε τις κόρες του Jamie να παίρνουν τη σκυτάλη από τον μπαμπά και να ετοιμάζουν τις αγαπημένες τους συνταγές. Στο πρώτο επεισόδιο, παρακολουθήστε πώς μπορείτε να προετοιμάσετε το χριστουγεννιάτικου τραπέζι δίχως άγχος, δείτε συνταγές για το μαγείρεμα της γαλοπούλας, προτάσεις για πουτίγκες αλλά και επιλογές κρασιού για να συνοδεύσετε το γεύμα σας. Το δεύτερο επεισόδιο εστιάζει σε γευστικότατες εορταστικές επιλογές, όπως το καπνιστό χοιρινό με μαρμελάδα μανταρινιού, αλλά και σε πρωτότυπες ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε για να μη χρειαστεί να πετάξετε το φαγητό που αναπόφευκτα περίσσεψε. Μια εκπομπή με όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

3.      Τρίτη 24 Δεκεμβρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 22:00
«Αθλητική Ανασκόπηση 2013-Ελλάδα»
Τα κανάλια Novasports παρουσιάζουν ένα χορταστικό πρόγραμμα με όλα όσα συνέβησαν το 2013 εντός συνόρων. Μεγάλες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού που σημάδεψαν τη χρονιά όπως η πρόκριση της Εθνικής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας αλλά και η πορεία του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στις δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα παρελάσουν και πάλι από τις οθόνες μας.

4.        Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου Nova 3D στις 19:00
«Χόμπιτ: Ένα αναπάντεχο ταξίδι» (Α’ 3D Προβολή)
Ο βραβευμένος με Όσκαρ Νεοζηλανδός σκηνοθέτης Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει για να μας μεταφέρει ξανά στο σύμπαν του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν. Αυτή τη φορά σκηνοθετεί μια ατμοσφαιρική μυθική περιπέτεια, που βασίζεται στο μυθιστόρημα «The Hobbit» του Τόλκιν και αποτελεί το πρώτο μέρος τριών συνολικά ταινιών, οι οποίες θα λειτουργούν ως πρίκουελ της τριλογίας «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών». Με αρκετή από τη μαγεία και τη θεαματική διάσταση που έκαναν τόσο αγαπητό το κινηματογραφικό τρίπτυχο του «Άρχοντα των δαχτυλιδιών», ο Τζάκσον δημιουργεί νέους ονειρικούς κόσμους και εμπλουτίζει το φιλμ με απολαυστικά κωμικά στοιχεία βάζοντας την προσωπική του σφραγίδα. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα στούντιο Stone Street, στο Γουέλινγκτον και σε υπέροχες τοποθεσίες της Νέας Ζηλανδίας.                                                                                                                                                                    

   Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 21:30
«Christmas Special-Οι Μεγάλοι Τελικοί της Χρονιάς»
Δείτε τον τελικό του UEFA Champions League Ντόρτμουντ-Μπάγερν και θυμηθείτε πάλι πώς η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε το περσινό τρόπαιο σε μια από τις πιο πετυχημένες σεζόν της ιστορίας της.


      Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου Disney Channel στις 16:05 «Ζουζούνια»
Τα «Ζουζούνια» μάς ταξιδεύουν σε έναν μικροσκοπικό κόσμο που πρόκειται να ζήσει μια μεγάλη περιπέτεια... Κάθε καλοκαίρι οι άπληστες ακρίδες εισβάλλουν σε μια αποικία ζουζουνιών αναζητώντας τροφή, την οποία τους παρέχουν τα φιλειρηνικά μυρμήγκια. Μέχρι τη στιγμή που ένας επαναστάτης, ο Φλικ, αποφασίζει να πολεμήσει ενάντια στους δυνάστες τους...


     Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου Novacinema 2 στις 22:00
«Home alone: The holiday heist»
Οικογενειακή κωμωδία, 2012, Σκηνοθεσία: Πίτερ Χιούιτ, Ηθοποιοί: Κρίστιαν Μάρτιν, Έντι Στίπλες, Τζόντελ Φέρλαντ
Ο Μικρός Φιν, μαζί με την οικογένειά του, μετακομίζουν σε ένα μεγάλο σπίτι. Εκεί κάποτε έμενε ο επονομαζόμενος «Κουτσός», γνωστός για το λαθρεμπόριο ποτών, ο οποίος φημολογείται ότι είχε στην κατοχή του έναν πίνακα τεράστιας αξίας. Όταν ο εθισμένος
στα ηλεκτρονικά παιχνίδια Φιν μαθαίνει ότι οι κλέφτες σκοπεύουν να μπουν στο καινούργιο τους σπίτι για να τους ληστέψουν, «επιστρατεύει» έναν φίλο του μέσω ίντερνετ αλλά και όλα τα… όπλα που έχει στην κατοχή του για να τους αντιμετωπίσει!

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 18:00
Basket League ΟΠΑΠ Πανιώνιος-Ρέθυμνο Aegean (Z)
Χριστούγεννα στα παρκέ για τους παίκτες του μπάσκετ. Ο Πανιώνιος υποδέχεται το Ρέθυμνο στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία των μεταδόσεων της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ.

    Σάββατο 28 Δεκεμβρίου Novacinema 1 & Novacinema HD στις 22:00
«A very Harold & Kumar Christmas» (ΑΠροβολή)
Κωμωδία, 2011, Σκηνοθεσία: Τοντ Στραους Σάλσον, Ηθοποιοί: Καλ Πεν, Πάτον Όσβαλντ
‘Έξι χρόνια έχουν περάσει από την περιπέτεια στο Γκουαντάναμο και οι κολλητοί Χάρολντ και Κουμάρ έχουν αποξενωθεί, βρισκόμενοι σε διαφορετικές οικογένειες και παρέες. Αλλά όταν ο Κουμάρ φτάνει στο κατώφλι του Χάρολντ την περίοδο των διακοπών, καίει κατά λάθος το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο του πεθερού του Χάρολντ. Για να διορθωθεί το πρόβλημα, οι Χάρολντ και Κουμάρ ξεκινούν μια αποστολή στη Νέα Υόρκη για να βρουν το τέλειο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

    Κυριακή 29 Δεκεμβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Eπιχείρηση: Argo» (Α Προβολή)
Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα και στις εμπειρίες του πρώην πράκτορα της CIA, Τόνι Μέντεζ, το πολιτικό θρίλερ «Επιχείρηση: Argo» αποτελεί το χρονολόγιο μιας επικίνδυνης αποστολής διάσωσης έξι Αμερικανών, που διαδραματίζεται στα παρασκήνια της κρίσης του Ιράν –μια αληθινή ιστορία που επί σειρά δεκαετιών δεν έφτανε στην κοινή γνώμη… Μάλιστα, αρχειακό υλικό τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων από τη συγκεκριμένη εποχή χρησιμοποιήθηκε σε όλη την ταινία, ενώ στους τίτλους αρχής χρησιμοποιείται το παλιό λογότυπο της Warner Bros., που χρησιμοποιούσε το στούντιο από το 1972 μέχρι το 1984,
αντανακλώντας έτσι τη χρονική περίοδο που διαδραματίζεται το φιλμ. Οι συνολικές εισπράξεις στο αμερικανικό box office έφτασαν τα 136 εκατομμύρια δολάρια και στον υπόλοιπο κόσμο συγκέντρωσε 96,3 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία ήταν υποψήφια για επτά Όσκαρ και πέντε Χρυσές Σφαίρες και τελικά απέσπασε τα Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Διασκευασμένου Σεναρίου και Μοντάζ και Χρυσές Σφαίρες Καλύτερης Δραματικής Ταινίας και Σκηνοθεσίας.

     Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 22:00
«Ώρα για Μπάσκετ» (Ζ)
Παρακολουθήστε όλη τη δραστηριότητα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ. Ρεπορτάζ, στιγμιότυπα και πλούσιο υλικό στην πληρέστερη εκπομπή για το ελληνικό μπάσκετ. Παρουσιάζει ο Γ. Παπαβασιλείου.

   
Τρίτη 31 Δεκεμβρίου Mezzo στις 23:00 «Ο… Trompone Shorty στο Παρίσι»
Την τελευταία ημέρα του χρόνου, το Mezzo φέρνει στις οθόνες σας μια εκρηκτική συναυλία του σπουδαίου τρομπονίστα και τρομπετίστα Τρόι Άντριους. Απολαύστε τον διάσημο Αμερικανό τζαζίστα, γνωστό και ως «Trompone Shorty», σε μια μοναδική εμφάνιση που έκανε στο Θέατρο Ολύμπια του Παρισιού.