Δεκέμβριος: Μήνας γενεθλίων για δύο μεγάλους αστέρες του Hollywood στα Novacinema...

«Happy Birthday» στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova
Μήνας γενεθλίων ο Δεκέμβριος για δύο μεγάλους αστέρες του Hollywood. Ο Μπραντ Πιτ και ο Ντέζελ Ουάσιγκτον γιορτάζουν μέσα από την κινηματογραφική ζώνη «Happy Birthday» του Novacinema 4, στις 21 και 28 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα. Οι συνδρομητές των Novacinema θα απολαύσουν από δύο ξεχωριστές ταινίες τους, που θα προσθέσουν ακόμη περισσότερη δράση στο εορταστικό πρόγραμμα των κινηματογραφικών καναλιών της Nova...

Στις 21/12, λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, ο Μπραντ Πιτ γίνεται «Ο Τρομοκράτης» (21:00), σε μια δυνατή περιπέτεια με συμπρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ. Οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές ενσαρκώνουν δύο φαινομενικά αντίθετους, αλλά και όμοιους ανθρώπινους χαρακτήρες. Ακολουθεί στις 22:55 η γκανγκστερική ταινία «Σκότωσε τους Γλυκά», που αποκαλύπτει το σκληρό πρόσωπο της Αμερικής και θεωρείται ως μια από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του Μπραντ Πιτ.
 Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον έρχεται στις 28/12, αρχικά στην καταιγιστική περιπέτεια δράσης «Το Κρησφύγετο» (21:00), μια διαφορετική road movie, στην οποία ο διάσημος ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με τον Ράιαν Ρέινολντς. Στην αληθινή ιστορία «American Gangster» που θα προβληθεί στις 23:00, ο Ντένζελ Ουάσινγκτον υποδύεται τον διάσημο Φρανκ Λούκας, ο οποίος δημιούργησε τη δική του αυτοκρατορία του εγκλήματος, διακινώντας ναρκωτικά στην Αμερική της δεκαετίας του '70.
Nova. Ζεις καλύτερα!