Τα Novacinema μπαίνουν στους ρυθμούς των πρώτων κινηματογραφικών βραβείων του 2014...

Υποψήφιες ταινίες για Χρυσές Σφαίρες και SAG Awards στα Novacinema…
Τον Ιανουάριο, τα κανάλια Novacinema μπαίνουν στους ρυθμούς των πρώτων κινηματογραφικών βραβείων του 2014. Στις φετινές υποψηφιότητες για τα Βραβεία Χρυσής Σφαίρας και SAG Awards, ξεχωρίζουν ταινίες και σειρές που θα προβληθούν σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση στα κανάλια Novacinema. Όπως κάθε χρονιά, τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova θα προβάλουν ζωντανά και αποκλειστικά τις λαμπερές τελετές απονομής για Χρυσές Σφαίρες και SAG Awards, αντίστοιχα στις 12 και 18 Ιανουαρίου…
Στις υποψηφιότητες για τα πρώτα βραβεία του 2014, ξεχωρίζουν οι παραγωγές «Captain Phillips» με τον Τομ Χανκς, «Dallas Buyers Club» με τον Μάθιου ΜακΚόναχι, «Gravity» με την Σάντρα Μπούλοκ, «Θλιμμένη Τζασμίν» με την Κέιτ Μπλάνσετ, «12 χρόνια σκλάβος» με τον Τσιγουετέλ Εζιοφόρ, «Rush» με τον Ντάνιελ Μπρούλ, «August: Osage County» με την Μέριλ Στριπ, «Philomena» με την Τζούντι Ντεντς, «Saving Mr. Banks» με την Έμα Τόμσον, «Phil Spector» με τους Αλ Πατσίνο και Έλεν Μίρεν, καθώς επίσης «Nebraska» του Αλεξάντερ Πέιν. 

Εκτός από τις παραπάνω ταινίες που θα προβληθούν στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, ξεχωρίζουν επίσης στις φετινές υποψηφιότητες οι πολύ δυνατές σειρές της HBO, «Game of Thrones», «The Newsroom» και «Βοardwalk Empire», που προβλήθηκαν πρώτα στα Novacinema. Τέλος, υποψηφιότητες κέρδισαν και πολύ επιτυχημένες σειρές των FOX και FOX Life, που απολαμβάνουν επίσης οι συνδρομητές της Nova: «Homeland», «Modern Family», «New Girl», «Scandal», «Arrested Development» και «American Horror Story: Coven».
 Nova. Ζεις καλύτερα!