Τα τουρνουά τένις ATP World Tour Masters 1000 & οι τελικοί του Barclays ATP World Tour σε high definition αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV...

Όλα τα τουρνουά ATP μόνο στον ΟΤΕ TV για τα επόμενα 3 χρόνια
 Κορυφαίο αθλητικό θέαμα από τις σημαντικότερες διοργανώσεις τένις παγκοσμίως μπορούν να απολαύσουν ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT οι συνδρομητές του, καθώς ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει το σύνολο των τουρνουά ATP World Tour Masters, 1000, 500 και 250, μαζί με τους τελικούς του Barclays ATP World Tour και τα γυναικεία τουρνουά WTA International Εvents. O OTE TV απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των ATP World Tour Masters 1000, Barclays ATP World Tour Finals και WTA International Εvents για την τριετία 2014-2016, ενώ ανανέωσε τα τηλεοπτικά δικαιώματα και για τα 11 τουρνουά της σειράς ATP World Tour 500 και επιπλέον εξασφάλισε 16 από τα κορυφαία τουρνουά της σειράς ATP World Tour 250, μαζί με το Mubadala International Tennis Tournament, παραδοσιακό χειμερινό ραντεβού των αστέρων της ρακέτας τα τελευταία χρόνια.
Με περισσότερες από 500 ώρες απευθείας μετάδοσης αγώνων, οι φίλοι του τένις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, από τις αρχές Μαρτίου έως τα μέσα Νοεμβρίου κάθε αγωνιστικής χρονιάς έως το 2016 και τα 10 καλύτερα τουρνουά της σειράς, όπου πρωταγωνιστούν κορυφαίοι τενίστες, όπως οι Ραφαέλ Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς, Νταβίντ Φερέρ, Άντι Μάρεϊ, Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο και Ρότζερ Φέντερερ, αλλά και ανερχόμενα ονόματα του παγκόσμιου τένις, μαζί με τους τελικούς του Barclays ATP World Tour, όπου αγωνίζονται οι 8 καλύτεροι τενίστες του κόσμου.
 Επιπλέον, ο OTE TV εξασφάλισε έως το 2016 τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης της σειράς των γυναικείων τουρνουά WTA International Εvents. Εννέα τουρνουά από όλο τον πλανήτη, με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων του γυναικείου τένις (Σερένα Γουίλιαμς, Βικτόρια Αζαρένκα, Μαρία Σαράποβα, Λι Να, Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα κά), καθώς και οι τελικοί της διοργάνωσης στη Σόφια, θα πρωταγωνιστήσουν στις μεταδόσεις των αθλητικών καναλιών OTE SPORT του OTE TV, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η πρόταση του ΟΤΕ TV για τους φαν της ρακέτας, συμπληρώνεται μέσα από τα κανάλια Eurosport και Eurosport HD, με τις μεταδόσεις των κορυφαίων τουρνουά του Grand Slam, Australian Open, Rolland Garros και U.S.Open, καθ’ όλη τη διάρκειά τους. Ο OTE TV συνεχίζει να εμπλουτίζει το κορυφαίας ποιότητας αθλητικό πρόγραμμα των καναλιών του. Μέσα από τα κανάλια OTE SPORT, οι συνδρομητές του απολαμβάνουν πάνω από 50 live μεταδόσεις την εβδομάδα από τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και κύπελλα της Ευρώπης, σπουδαίες διοργανώσεις από την Ελλάδα, τα καλύτερα πρωταθλήματα μπάσκετ στον πλανήτη, μηχανοκίνητο αθλητισμό, τένις, χάντμπολ κα, μέσα από το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.