Φεβρουάριος με νέες σειρές στη Nova!

Αποκλειστικά στην οθόνη των καναλιών FOX και FOX Life
Το Φεβρουάριο στη Nova, μια διαφορετική οικογένεια εμφανίζεται στη νέα σειρά «The New Normal» του FOX Life, ενώ επιστρέφει με τον τρίτο κύκλο της η σειρά «New Girl». Παράλληλα, το κανάλι FOX επικεντρώνεται στην κλασική οικογενειακή διασκέδαση, με την πρεμιέρα της νέας σειράς «According To Jim», αλλά και τον τέταρτο κύκλο της αγαπημένης κωμικής σειράς «Arrested Development». Η αναμονή για τους φίλους της σειράς «The Walking Dead» τελειώνει, καθώς στο FOX έρχεται το δεύτερο μέρος της απίστευτης τέταρτης σεζόν...
Η σειρά «The New Normal» του FOX Life, που αρχίζει στις 7/2 και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:00 με διπλό επεισόδιο, είναι μια δημιουργία του Ryan Murphy («American Horror Story», «Glee», «Nip/Tuck») και το 2013 έχει κερδίσει το βραβείο People’s Choice για την «Καλύτερη Νέα Κωμική Σειρά». Απελπισμένη, απένταρη αλλά γόνιμη, μια ανύπαντρη μητέρα αναλαμβάνει την ευθύνη να γίνει η παρένθετη μητέρα ενός επιτυχημένου ζευγαριού ανδρών που τα έχει όλα... εκτός από ένα μωρό.
 Αδιάκοπη μάχη για επιβίωση δίνουν οι ήρωες της σειράς «The Walking Dead» στη συνέχεια του τετάρτου κύκλου, που θα προβάλλεται στο FOX, από 10/2 και κάθε Δευτέρα στις 22:30. Το αίσθημα ασφάλειας εντός της φυλακής που ένιωθε η ομάδα έχει εξαφανιστεί και το μόνο που έχει απομείνει είναι η αβεβαιότητα. Δίχως ελπίδα και δίχως ένα ασφαλές περιβάλλον, οι επιζώντες θα πρέπει να ανασυνταχθούν και να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή.
 Μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν «Arrested Development» που προβλήθηκαν από το FOX, η αγαπημένη κωμική σειρά του κοινού και των κριτικών, επιστρέφει με τον τέταρτο κύκλο της, από 15/2 και κάθε Σάββατο στις 20:25. Η εξωφρενική αυτή κωμωδία ακολουθεί την ιστορία της εκκεντρικής και δυσλειτουργικής οικογένειας Bluth. Η πλοκή εστιάζει στην παραγωγή μιας ταινίας που αντλεί έμπνευση από το οικογενειακό σκάνδαλο της οικογένειας, καθώς και στην πορεία κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά.
 Οικογενειακή απόλαυση θα χαρίσει στους συνδρομητές της Nova η σειρά «According To Jim», που θα μεταδίδεται από 24/2 στο FOX, καθημερινά στις 20:40 με διπλό επεισόδιο. Πρωταγωνιστής ο Jim (Jim Belushi), ένας παραδοσιακός Αμερικανός οικογενειάρχης, ο οποίος είναι τυφλά αφοσιωμένος στην όμορφη σύζυγο του και στα πέντε του παιδιά. Ο Jim λατρεύει την οικογένεια του, όμως δοκιμάζει συνεχώς την υπομονή της γυναίκας του, με την επιμονή του και τους μπελάδες στους οποίους μπλέκει.
 Στο FOX Life, από 25/2 και κάθε Τρίτη στις 21:25, επιστρέφει η υπέροχη παρέα της κωμικής σειράς «New Girl», με τον τρίτο της κύκλο. Η συγκεκριμένη παραγωγή έχει λάβει από πέντε υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες και στα Βραβεία Emmy. Η σειρά επικεντρώνεται στη σχέση μιας χαριτωμένα ανέμελης νεαρής με τους τρεις συγκάτοικους της. Θετικές κριτικές έχουν γίνει για τις ερμηνείες της πρωταγωνίστριας Zooey Deschanel και των τηλεοπτικών της συγκατοίκων. Nova. Ζεις καλύτερα!