Βραβευμένες ταινίες από τις Χρυσές Σφαίρες στην οθόνη των Novacinema!

Σε live streaming η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα Βραβεία Όσκαρ 
Για 16η συνεχή χρονιά, τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova ήταν συνεπή στο καθιερωμένο ραντεβού τους με τα Βραβεία Χρυσής Σφαίρας, μεταδίδοντας σε αποκλειστική live μετάδοση και σε υψηλή ποιότητα HD την 71η τελετή απονομής. Το κορυφαίο κινηματογραφικό γεγονός θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema HD το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 18:15.

Η ταινία «12 χρόνια σκλάβος» του Στιβ ΜακΚουίν, ως αναμενόμενο, κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης δραματικής ταινίας. Ο Μάθιου ΜακΚόναχι απέσπασε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στην ταινία «Dallas Buyers Club», ενώ το αντίστοιχο γυναικείο πήγε στην υπέροχη Κέιτ Μπλάνσετ για το ρόλο της στη «Θλιμμένη Τζασμίν» του Γούντι Άλεν. Ο γοητευτικός Λεονάρντο Ντι Κάπριο κέρδισε το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου στην κατηγορία κωμωδία/μιούζικαλ για την ταινία «Ο Λύκος της Wall Street», ενώ καλύτερος σκηνοθέτης αναδείχθηκε ο Αλφόνσο Κουαρόν με την ταινία «Gravity». Ως καλύτερη ξενόγλωσση ταινία αναδείχτηκε «Η τέλεια ομορφιά» του Ιταλού Πάολο Σορεντίνο, ενώ το βραβείο καλύτερης ταινίας κινούμενων σχεδίων πήρε η παραγωγή «Ψυχρά και ανάποδα». Όλες τις παραπάνω ταινίες θα παρακολουθήσουν σε Α’ τηλεοπτική προβολή, κατά τους επόμενους μήνες, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema, τα οποία διατηρούν μακροχρόνιες αποκλειστικές συμφωνίες με τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά studios του Hollywood και μεταδίδουν τις πιο πρόσφατες παραγωγές, ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε τηλεοπτικό κανάλι.
Nova. Ζεις καλύτερα!

Σε live streaming η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα Βραβεία Όσκαρ
Στις 16 Ιανουαρίου μέσω του Νovacinema.gr - Τηλεοπτική μετάδοση στα Novacinema

Ανακοινώνονται την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στο Λος Άντζελες οι υποψηφιότητες για την 86η τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ. Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα κορυφαία κινηματογραφικά βραβεία του Hollywood θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 και θα προβληθεί online και σε live streaming μέσω της ιστοσελίδας Novacinema.gr.

Παράλληλα, οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν  την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, σε μαγνητοσκόπηση, το βράδυ της Πέμπτης στις 21:55 από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema HD. Για 17η συνεχή χρονιά τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova θα προβάλουν σε live αποκλειστική μετάδοση την τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου. 


Nova. Ζεις καλύτερα!