Το Wimbledon και για τα επόμενα 3 χρόνια αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Τα κανάλια Novasports, πιστά στην υπόσχεση τους να προσφέρουν τα καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο στους Έλληνες φιλάθλους, ανανέωσαν για άλλα 3 χρόνια την συμφωνία για το κορυφαίο τουρνουά τένις Wimbledon. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα μπορούν να απολαμβάνουν και για την περίοδο 2014-2016, το βρετανικό Grand Slam, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως.
Τα κανάλια Novasports θα έχουν απευθείας σύνδεση όχι μόνο με το κεντρικό Court αλλά και με διάφορα γήπεδα όπου εξελίσσεται η δράση των αγώνων κατά την διάρκεια του Wimbledon. Οι αγώνες θα προσφέρονται και σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας (High Definition) ενώ από τα προημιτελικά των ανδρών έως και τους τελικούς ανδρών-γυναικών η εμπειρία 3D, που μόνο η Nova προσφέρει, θα απογειώσει τη διασκέδαση! Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα απολαύσουν το φετινό τουρνουά από τις 23 Ιουνίου - 6 Ιουλίου όπου ονόματα όπως Νόβακ Τζόκοβιτς, Ρότζερ Φέντερερ, Ραφαέλ Ναδάλ, Άντι Μάρεϊ αλλά και Σερένα Γουίλιαμς, Μαρία Σαράποβα, Κάρολιν Βοζνιάκι, Γιέλενα Γιάνκοβιτς υπόσχονται πλούσιο θέαμα και αμφίρροπες μάχες στον δρόμο προς τον τελικό.
 Η Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας της Nova, κα Κατερίνα Κασκανιώτη, αναφερόμενη στην επέκταση της συμφωνίας για την περίοδο 2014-2016 επεσήμανε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ανανέωση της συμφωνίας για το κορυφαίο τουρνουά τένις στον κόσμο, το οποίο θα συνεχίσει να προβάλλεται ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports. Το Wimbledon είναι ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως και συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων. Είμαστε βέβαιοι ότι οι συνδρομητές των καναλιών Νοvasports θα ζήσουν μεγάλες συγκινήσεις παρακολουθώντας τους κορυφαίους τενίστες και τις κορυφαίες τενίστριες του πλανήτη και φυσικά οι αγώνες που θα μεταδοθούν μέσα από το Nova 3D αποτελούν μία ξεχωριστή εμπειρία που μόνο οι συνδρομητές της Nova απολαμβάνουν».
 Ο Εμπορικός Διευθυντής του The All England Lawn Tennis Club, Wimbledon, κ. Μικ Ντέσμοντ, επισήμανε από την πλευρά του: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανανεώσαμε για ακόμη 3 χρόνια την συμφωνία μας με τα κανάλια Novasports. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε και πάλι μαζί τους, προκειμένου οι Έλληνες φίλοι του τένις να απολαύσουν την καλύτερη και πιο συναρπαστική κάλυψη του Wimbledon».