Πρεμιέρα στο MTV: «Are you the one?»

Ποιο είναι το δικό σου ιδανικό ταίρι; Η γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου είναι απειλητικά κοντά και εσύ ακόμη ψάχνεις το άλλο σου μισό; Δεν θα έπρεπε λεπτό παραπάνω να συνεχίσεις να ανησυχείς, γιατί η απορία σου λύνεται τώρα με ένα click. Πριν βιαστείς να το ανακαλύψεις, μάθε πως δεν διαφέρεις και πολύ από τα 10 αγόρια και τα δέκα κορίτσια που βρίσκονται στην Χαβάη, ψάχνοντας το ιδανικό τους ταίρι. Αν το τέλειο ταίρι σου καθόταν μπροστά σου θα το καταλάβαινες; Σίγουρα αυτή η ερώτηση έχει στροβιλίσει στο μυαλό σου πολλές φορές, φαντάσου πώς θα ήταν αν βρισκόσουν και εσύ στην Χαβάη ψάχνοντας ανάμεσα σε 10 άτομα, το «προκαθορισμένο» τέλειο ταίρι σου. Οι single άντρες και γυναίκες, είναι οι μοναδικοί πρωταγωνιστές της ολοκαίνουριας σειράς dating του ΜTV «Are you the one?», που θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13/02 στις 22:00!
Πρόκειται για ένα φιλόδοξο πείραμα, βασισμένο σε συνεντεύξεις από ειδικούς - φίλους και πρώην (κι όμως), στους διαγωνιζόμενους! Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εντοπίσουν το ιδανικό άτομο για τον καθένα τους, εκείνον ή εκείνη που έχουν προκαθορίσει οι ειδικοί, βάση των συνεντεύξεων. Εάν τα καταφέρουν και οι 20 τότε θα μοιραστούν 1.000.000 δολάρια.



Μέχρι να μπεις στο κλίμα, στις 13 Φεβρουαρίου που γίνεται η πρεμιέρα, εμείς σου βρίσκουμε τον «Βαλεντίνο σου», μέσω της μοναδικής εφαρμογής «Μatch Machine». Κάνε click στο site μας (http://bit.ly/1irvI1B) και δες με ποιο άτομο ταιριάζεις πιο πολύ, από όλους σου τους φίλους στο Facebook, ανάλογα με τα κοινά σας ενδιαφέροντα! Ίσως είχες και εσύ τόσο καιρό το απόλυτο ταίρι, μπροστά σου και δεν το είχες δει. Kάνε click και share και σκέψου πώς maybe the one is in front of you!