Nova Highlights 16 - 25 Φεβρουαρίου…

Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων ξεχωρίζουν στις υπηρεσίες Nova για το χρονικό διάστημα "16 - 25 Φεβρουαρίου 2014"…

...
 Κυριακή 16 Φεβρουαρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος» (Πρεμιέρα)
Το best-seller των New York Times «Τι Να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος» γίνεται η έμπνευση για μια κομεντί πολλών αστέρων, που αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές και των δύο φύλων! Για να αποδοθούν όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά τα στάδια της προχωρημένης εγκυμοσύνης των χαρακτήρων, οι παραγωγοί φρόντισαν να βρίσκεται πάντα στο πλατό μία επαγγελματίας νοσοκόμα-μαία με εμπειρία 1000 τοκετών. Η ταινία είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου γυρισμένη σε πραγματικούς χώρους, με εξαίρεση το στούντιο του Celebrity Dance Factor, το κέντρο The Breast Choice και το ταξίδι ενός εκ των πρωταγωνιστικών ζευγαριών στην Αιθιοπία.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου National Geographic Channel στις 20:00
«Σκανάροντας το Παρελθόν»
Η εκπομπή χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία σάρωσης με λέιζερ για να εξετάσει τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά θαύματα της ιστορίας, «ξεκλειδώνοντας» τα μυστικά της κατασκευής τους. Επικεφαλής σε αυτό το εγχείρημα είναι ο Στιβ Μπάροουζ, ένας από τους κορυφαίους μηχανικούς στον κόσμο, ο οποίος ενώνει τις δυνάμεις του με ειδικούς από το Κέντρο Προηγμένης Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου του Άρκανσο για να φέρουν εις πέρας την αποστολή. Η ομάδα εξερευνά, σκανάρει και αναλύει ψηφιακά μερικά από τα πιο θαυμαστά αρχιτεκτονικά επιτεύγματα της ανθρωπότητας, αποκαλύπτοντας πόσο καλοί ήταν πραγματικά οι μηχανικοί του αρχαίου κόσμου. Η αποψινή εκπομπή επισκέπτεται τις Πυραμίδες της Αιγύπτου. Και στις 24 του μήνα ταξιδεύει στην Πέτρα, για να ανακαλύψει όλα τα κατασκευαστικά μυστικά της!


Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:15
«Stoker» (Πρεμιέρα)
Ο ιδιοφυής σκηνοθέτης του «Old Βoy», Τσαν Γουκ Παρκ, κάνει ντεμπούτο στο Χόλιγουντ με μια απόκοσμα σαγηνευτική οπτική εμπειρία, γεμάτη ποιητικές αναφορές και διάχυτο ερωτισμό. Και σε αυτή του την ταινία συνεργάστηκε με τον αγαπημένο του διευθυντή φωτογραφίας,  τον εξίσου ταλαντούχο Τσανγκ Χουν Τσανγκ, προκειμένου να καταφέρουν να χτίσουν μαζί την ιδιαίτερη αυτή, ονειρική και ερωτικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, μέσα από τις πιο περίεργες γωνίες λήψης, τη… «στοιχειωτική» μουσική και ένα συνεχές κρυφτο-κυνηγητό με το θεατή. Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ίντια, ο Κορεάτης σκηνοθέτης διάλεξε την Αυστραλή Μία Γουασικόβσκα («Jane Eyre». «Alice in Wonderland»), ενώ στο ρόλο της μητέρας της συναντάμε τη βραβευμένη με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου Novacinema3 στις 21:00
«Μπράβο, αγόρι μου»
Κωμωδία, 2012, Σκηνοθεσία: Σον Άντερς, Ηθοποιοί: Άνταμ Σάντλερ, Άντι Σάμπεργκ,
Λέιτον Μίστερ
Ως έφηβος, έκανε παιδί με την δασκάλα του. Πατέρας και γιος όμως παίρνουν χωριστούς
δρόμους, και έπειτα από πολλά χρόνια, ο γιος έρχεται αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ο πατέρας του κάνει την εμφάνισή του την παραμονή του γάμου του!


Τρίτη 18 Φεβρουαρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 21:45
«UEFA Champions League Μάντσεστερ Σ.-Μπαρτσελόνα» (Ζ)
Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στη σπουδαιότερη αναμέτρηση  της φάσης των «16». Οι «πολίτες» καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο των «μπλαουγκράνα» και θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο «Καμπ Νου».

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 21:45
«UEFA Champions League Μίλαν-Ατλέτικο Μ(Ζ)
Μίλαν και Ατλέτικο συγκρούονται στη φάση των «16» με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του UEFA Champions League. Οι «ροσονέρι» δε διανύουν και την καλύτερη περίοδο της ιστορίας τους ενώ, από την άλλη, η Ατλέτικο Μ. κάνει πορεία πρωταθλητισμού στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Κάτι πιο ποπ» (Πρεμιέρα)
Αισθηματική κωμωδία, 2012, Σκηνοθεσία: Τζέισον Μουρ, Ηθοποιοί: Άννα Κέντρικ, Μπρίτανι Σνόου
Οι Barden Bellas είναι ένα συγκρότημα κολεγίου αποτελούμενο από κορίτσια με εκρηκτική εμφάνιση που τραγουδούν ποπ επιτυχίες. Μετά από μια καταστροφική εμφάνισή τους στους τελικούς, το συγκρότημα πρέπει να βρει καινούρια μέλη. Ανάμεσα στις υποψήφιες, είναι η πρωτοετής Beca, μια ανεξάρτητη, φιλόδοξη κοπέλα…

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου  FOX Life στις 21:50 «Revenge 3»
Στο συναισθηματικά φορτισμένο φινάλε του 2ου κύκλου, είδαμε έναν τραγικό θάνατο που επηρέασε όλη την κοινότητα των Χάμπτονς, κάνοντας την Emily να δει καθαρά την αλήθεια και να σκεφτεί σοβαρά το σχέδιο που έχει καταστρώσει. Στον 3ο κύκλο, κι ενώ η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά, η δίψα της Emily για εκδίκηση ανανεώνεται. Η εμφάνιση του γιου της Victoria Grayson φέρνει αλλαγές στις σχέσεις της πανίσχυρης οικογένειας, ενώ μια κλεφτή ματιά στο μέλλον μάς αποκαλύπτει πως ο γάμος του αιώνα μπορεί να αποτελέσει και την απαρχή της καταστροφής για την Emily.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD
Legend Stories – Η ευρωπαϊκή ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης ΟΣΦΠ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στις 25/2, τα κανάλια Novasports προβάλλουν μέσα από την εκπομπή “Legend Stories” ένα αφιέρωμα στην ομάδα-θρύλο των «κόκκινων» από την αεροπορική τραγωδία του Μονάχου μέχρι την εποχή του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 21:30
«Παίζουμε Ελλάδα Σάββατο!» (Ζ)
Παρακολουθήστε όλη την αθλητική δραστηριότητα της Super League, το τρίτο ημίχρονο του αγώνα ΟΦΗ-ΟΣΦΠ, τα τελευταία νέα των ομάδων ενόψει των αγώνων της Κυριακής αλλά και όλα όσα έγιναν στα γήπεδα Basket League και Volley League.


Σάββατο 22 Φεβρουαρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Καλά 40» (Πρεμιέρα)
Κωμωδία, 2012, Σκηνοθεσία: Τζαντ Άπατοου, Ηθοποιοί: Πολ Ρουντ, Λέσλι Μαν, Μοντ
Άπατοου
Η ταινία εκτυλίσσεται λίγα χρόνια αφότου τελείωσε το «Knocked Up» και βρίσκει τη δισκογραφική εταιρεία του Πιτ να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και το μαγαζί με ρούχα της Ντέμπι να μετατρέπεται στο βασικό έσοδο της οικογένειας. Οι κόρες τους, η Σέιντι και η Σάρλοτ αγγίζουν την εφηβεία, το ίδιο όμως τελικά και… οι γονείς τους!

  
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου Νovacinema1 & Novacinema1 HD στις 22:00
«Ένα καλοκαίρι» (Πρεμιέρα)
Το μυστήριο και το μαγευτικό σύμπαν της φύσης εξακολουθεί να γοητεύει δημιουργικά τον Αμερικανό σκηνοθέτη Τζεφ Νίκολς («Καταφύγιο»), ο οποίος και στη νέα του ταινία αφήνει το τοπίο όπου εκτυλίσσεται η ιστορία του να λειτουργήσει οργανικά και να γίνει κομμάτι της αφήγησης. Με μια θαυμάσια πρωταγωνιστική παρουσία από τον μικρό Τάι Σέρινταν (που πρωτοείδαμε στο «Δέντρο της Ζωής»), μια μεστή ερμηνευτική στροφή καριέρας από τον Μάθιου Μακόναχι και μια ιστορία που θυμίζει το κλασικό «Χακλμπέρι Φιν» του Μαρκ Τουέιν, το «Mud» μάς υπόσχεται ένα μοναδικό ταξίδι μύησης στην καρδιά του Μισισιπή, μια τρυφερή περιπέτεια στα μυστικά της ζωής και της ενηλικίωσης…

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου FOX στις 20:40 «According to Jim»
Ο Jim (Jim Belushi) είναι ένας παραδοσιακός Αμερικανός οικογενειάρχης. Είναι τυφλά αφοσιωμένος στην όμορφη σύζυγό του Cheryl (Courtney Thorne-Smith) και στα 5 του παιδιά, τα δίδυμα Ruby (Taylor Atelian) και Gracie (Billi Bruno), τον Kyle (Conner Rayburn) και τα δύο μωρά της οικογένειας Gordon και Jonathan. Ο Jim λατρεύει την οικογένειά του, όμως εξαντλεί συνεχώς την υπομονή της γυναίκας του με την επιμονή του και τους μπελάδες στους οποίους μπλέκει. Πολλές φορές θεωρεί δεδομένη την υποστήριξη του Andy (Larry Joe Campbell), ο οποίος είναι ο κουνιάδος αλλά και ο καλύτερος φίλος του. Ο Andy καλύπτει συνεχώς τον Jim σε ό,τι κι αν κάνει, ενώ παραμένει πιστός στο στόχο του: να βρει τη γυναίκα της ζωής του!
Το «According to Jim» έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες και είμαστε σίγουροι πως όλη η οικογένεια θα απολαύσει τα καθημερινά επεισόδια με τις περιπέτειες του Jim και της οικογένειάς του! Συντονιστείτε στο FOX!

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 21:45
«UEFA Champions League ΟΣΦΠ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» (Ζ)
O Ολυμπιακός «φοράει τα καλά του» και υποδέχεται τη φημισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο πλαίσιο της φάσης των «16» του UEFA Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να ταξιδέψουν στο «Ολντ Τράφορντ» με ελπίδες για την πρόκριση στα προημιτελικά.