Μόνοι στο διάστημα* - OTE TV: Εβδομάδα 20-26 Φεβρουαρίου 2014...

Το Gravity, η καλύτερη ταινία για το διάστημα σύμφωνα με τον Τζέιμς Κάμερον, μία από τις καλύτερες της χρονιάς σύμφωνα με τους κριτικούς κινηματογράφου, και εκείνη που κατέκτησε 6 βραβεία BAFTA αλλά και οδηγεί την κούρσα των Όσκαρ με 10 υποψηφιότητες, κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν ακόμη στα κινηματογραφικά κανάλια ΟΤΕ CINEMA αυτή την εβδομάδα, το γαλλικό blockbuster της χρονιάς Υψηλή Μαγειρική, το τολμηρό Shame με τον Μάικλ Φασμπέντερ, μία μοναδική back-to-back Επιστροφή στο Μέλλον, αλλά και τις 2 τελευταίες ταινίες του Άλφρεντ Χίτσκοκ...
...

Σούπερ θέαμα θα μπορούν να απολαύσουν και αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του OTE TV στα κανάλια OTE SPORT. Ξεχωρίζουν οι μοναδικές μονομαχίες από τα τουρνουά τένις ATP 500 του Ρίο Ντε Τζανέιρο (20-23/2 στο OTE SPORT 5, με τον τελικό να διεξάγεται την Κυριακή 23/2 στις 22.00) και του Ντουμπάι (25&26/2 στο OTE SPORT 3HD), με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ραφαέλ Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς, Ρότζερ Φέντερερ και Νταβίντ Φερέρ, καθώς επίσης τα ντέρμπι της Barclays Premier League, Τσέλσι-Έβερτον (Σάββατο 22/2, 14.45, OTE SPORT 1HD), της Serie A, Γιουβέντους-Τορίνο (Κυριακή 23/2, 19.30, OTE SPORT 4) και Μπολόνια-Ρόμα (Σάββατο 22/2, 21.45, OTE SPORT 1HD) με τη συμμετοχή των «δικών μας», Βασίλη Τοροσίδη, Παναγιώτη Κονέ και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν ακόμη να παρακολουθήσουν σπουδαίες αναμετρήσεις με φόντο τον τίτλο στην Ισπανία, Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα (Σάββατο 22/2, 21.00, OTE SPORT 2HD), Ρεάλ Μαδρίτης-Έλτσε (Σάββατο 22/2, 17.00, OTE SPORT 2HD) και Οσασούνα-Ατλέτικο Μαδρίτης (Κυριακή 23/2, 22.00, OTE SPORT 1HD), τα σπουδαία ντέρμπι της Bundesliga, αλλά και κορυφαίες αναμετρήσεις του NBA, όπως Οκλαχόμα Θάντερ-Λ.Α. Κλίπερς (Κυριακή 23/2, 20.00, OTE SPORT 2HD), με τη συμμετοχή των all star Κέβιν Ντουράντ και Μπλέικ Γκρίφιν. Ο Φεβρουάριος συνεχίζει να προσφέρει ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αθλητική δραστηριότητα παγκοσμίως, αποκλειστικά ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στον  OTE TV.
...
Πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand για μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Σκηνοθετημένη υποδειγματικά από τον Αλφόνσο Κουαρόν και με μία συγκλονιστική ερμηνεία από την Σάντρα Μπούλοκ, το Gravity αφηγείται μία συγκινητική ιστορία ανθρώπινης επιβίωσης στο διάστημα και, παράλληλα, αποτελεί τεχνολογικό επίτευγμα σε επίπεδο φωτογραφίας και παραγωγής. Το Gravity διεκδικεί 10 Όσκαρ, ενώ ήδη μετράει 6 BAFTA, 1 Χρυσή Σφαίρα και συνολικά πάνω από 90 βραβεύσεις. 
Το κορυφαίο κινηματογραφικό θέαμα συνεχίζεται στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, με την Υψηλή Μαγειρική σε πρώτη προβολή (Πέμπτη 20/2, 21.00), την ταινία που βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Ντανιέλ Ντελπές, προσωπικής μαγείρισσας του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Μιτεράν και η οποία έκανε ρεκόρ εισιτήριων στη Γαλλία, αλλά και το τολμηρό δράμα Shame (Παρασκευή 21/2, 23.15) του Στιβ ΜακΚουίν, σκηνοθέτη του 12 Χρόνια Σκλάβος, με τον Μάικλ Φασμπέντερ και την Κάρεϊ Μάλιγκαν. 
Οι λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας δεν πρέπει να χάσουν το αφιέρωμα του OTE CINEMA 1HD στην αγαπημένη -και πλέον κλασική- τριλογία του Ρόμπερτ Ζεμέκις Επιστροφή στο Μέλλον, με τους Μάικλ Τζέι Φοξ και Κρίστοφερ Λόιντ, με τις 3 ταινίες να προβάλλονται back-to-back το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, από τις 19.00. 
Με τις δύο τελευταίες, από τις συνολικά 53 ταινίες, του κορυφαίου Άλφρεντ Χίτσκοκ κλείνει την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 σε κλασικές ταινίες και αγαπημένες παραγωγές όλων των εποχών. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία από τις τρομακτικότερες αλλά και τις πιο αριστοτεχνικές ταινίες του Άγγλου σκηνοθέτη, το Frenzy με τον Τζον Φιντς και το πιο ανάλαφρο θρίλερ Family Plot, με τον Μπρους Ντερν και την Κάρεν Μπλακ, με το οποίο έκλεισε την καριέρα του ο Χίτσκοκ. Επίσης, το OTE CINEMA 3 κλείνει το αφιέρωμα σε ελληνικές ταινίες που διακρίθηκαν στα Όσκαρ, με την εξαιρετική Ιφιγένεια του Μιχάλη Κακογιάννη, με την Ειρήνη Παπά και τον Κώστα Καζάκο, που ήταν υποψήφια το 1978 για Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας (Δευτέρα 24/2, 22.00).  
Διπλά επεισόδια από τη νέα κωμική σειρά με τον Τζέιμς Μπελούσι According to Jim, θα μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του OTE TV, από τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και κάθε μέρα στις 20.40 στο κανάλι FOX, ενώ την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στις 21.25 ξεκινάει στο FOX Life ο 3ος κύκλος της ξεκαρδιστικής σειράς με την Ζόι Ντεσανέλ, New Girl.
...
Την αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney Η Λαίδη και ο Αλήτης, παραγωγής 1955, θα προβάλει το κανάλι Disney Junior στον ΟΤΕ TV, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 17.45. Επίσης, πρεμιέρα κάνει στο Nickelodeon, η νέα σειρά κωμική σειρά Sam & Cat, για όλη την οικογένεια, που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και θα προβάλλεται κάθε μέρα στις 21.00. 

 *Μόνοι στο διάστημα  
-Προσωπικό όραμα του Μεξικανού σκηνοθέτη Αλφόνσο Κουαρόν, το Gravity, χρειάστηκε πάνω από 4 χρόνια δουλειάς για να βγει στη μεγάλη οθόνη. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, δημιουργήθηκε ένα «Light Box», μία πλατφόρμα με περισσότερες από 4 χιλιάδες λαμπτήρες LED, προκειμένου να αναπαραχθεί με περισσότερο ρεαλισμό το φως από την Γη και το διάστημα. Περίπου το  60% της ταινίας γυρίστηκε μέσα στο Light Box.
- Ενθουσιασμένος με την ταινία, την οποία χαρακτήρισε ως την «καλύτερη ταινία για το διάστημα» όλων των εποχών, δήλωσε ο μετρ του είδους Τζέιμς Κάμερον.