MTV και Nickelodeon Highlights Μαΐου...

Πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται το Μάιο στις ελληνικές εκδόσεις ψυχαγωγικών καναλιών "MTV Greece και Nickelodeon", μέσω των δορυφορικών συνδρομητικών πλατφορμών "Nova (σε Standard Definition ) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.

MTV Highlights Μαΐου...
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Μαΐου έρχονται μέσω του Ελληνικού MTV... 

awkward (SEASON 4 CYCLE A)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 08 MAIOY ΣΤΙΣ 22:30 – ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 22:30
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 22:00 & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21:00
Το Awkward επιστρέφει και είναι το τελευταίο έτος στο γυμνάσιο του Palos Hills. Κάποιοι δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στα παλιά τους ειδύλλια και κάποιοι άλλοι ανακαλύπτουν νέους έρωτες, προσπαθώντας παράλληλα να λύσουν τα εφηβικά προβλήματα του παρελθόντος.

Η Jenna δέχεται ένα ισχυρό χαστούκι, όταν ανακαλύπτει ότι κατετάγη στην 137η θέση της τάξη της. Έχει ωριμάσει πολύ σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, αλλά έχει ακόμα πολλά να σκεφτεί. Ήρθε η ώρα να σοβαρευτεί και να αρχίσει να σκέφτεται για το ποια θέλει να γίνει. Πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές θα υπάρξει απογοήτευση. Άλλωστε, το μέλλον φαντάζει λαμπρό.


CATFISH: THE TV SHOW (SEASON 3)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:10 – ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 23:10
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 22:00, ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 20:00, ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00 & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 20:00
Η 3η σεζόν του Catfish: The TV Show επιστρέφει και ο Nev με τον και Max είναι ενθουσιασμένοι που επιστρέφουν στον κόσμο των πολύπλοκων σχέσεων online.
Η προηγούμενη σεζόν ήταν γεμάτη ανατροπές! Δεν ήταν όλοι αυτό που φαίνονταν να είναι online και πολλοί άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι όταν συναντήθηκαν τελικά πρόσωπο με πρόσωπο. Άλλοι έμαθαν ότι είχαν περισσότερα κοινά από ό, τι είχαν κατάλαβαν και πήραν την απόφαση να προχωρήσουν τις σχέσεις τους στο επόμενο επίπεδο

Ο Nev και ο Max ψάχνουν τώρα τις online σχέσεις ανθρώπων που δεν έχουν συναντηθεί ή δεν έχουν δει ποτέ ο ένας τον άλλο στην κάμερα. Μήπως έχετε κουραστεί να ακούτε δικαιολογίες από τον online έρωτάς σας για το ότι δεν γίνεται να συναντηθείτε; Ή μήπως έχετε κάποιο μυστικό από το “ιντερνετικό” φλερτ σας στο διαδίκτυο, που θέλετε τόσο πολύ να αποκαλύψετε; Αν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να μάθετε για το αν στην online σχέση σας υπάρχει αληθινή αγάπη, ο Nev και ο Max είναι εδώ για εσάς.


TIMES UP
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00 – ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 22:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 20:00, ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 22:00, ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 20:00 & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22:00
Το ​"Times Up" είναι μια νέα σειρά, όπου τα ζευγάρια πρέπει να επανεκτιμήσουν τις σχέσεις τους, καθώς το κολέγιο, τα νέα επαγγέλματα και τα γεγονότα που επηρεάζουν τη ζωή τους, τους αναγκάσουν να χωρίσουν. Κάθε επεισόδιο παρακολουθεί ένα ζευγάρι το οποίο η σχέση του φαίνεται να έχει μια διαφαινόμενη ημερομηνία λήξης, καταγράφοντας τις εβδομάδες μέχρι που ένας από τους δύο φεύγει για κάποιο άλλο μέρος, πολλά χιλιόμετρα μακριά. Οι φίλοι και τα μέλη των οικογενειών τους έχουν τις δικές τους απόψεις, αλλά όταν φτάνει η ώρα του αποχωρισμού, τα ζευγάρια πρέπει να αποχαιρετιστούν και να αποφασίσουν να θα μείνουν μαζί ή αν θα χωρίσουν…


THE EX AND WHY
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:30 – ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 22:30
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 20:30, ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 22:30, ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 20:30 & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22:30
Πολύ συχνά, οι σχέσεις τελειώνουν με αναπάντητα ερωτήματα και πληγωμένα συναισθήματα. Σε κάθε επεισόδιο, κάποιος έχει μία δεύτερη ευκαιρία στην ευτυχία και στην αγάπη. Κάθε πληγωμένος, ερωτικά, συμμετέχων μας περιγράφει τα σκαμπανεβάσματα της αποτυχημένης του σχέσης, ενώ οι παραγωγοί της εκπομπής παγιδεύουν τους πρώην σε μια συνάντηση – έκπληξη. Θα μπορέσουν άραγε οι πρώην να πάρουν τις απαντήσεις που θέλουν στα ερωτήματά τους για το λόγο που προέκυψε ο χωρισμός; Υπάρχει πιθανότητα να αναθερμάνουν και πάλι τη σχέση τους;


Nickelodeon Highlights Μαΐου... 
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Μαΐου έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...

Rabbids Invasion
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 05 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:45
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 16:45 & ΣΤΙΣ 22:00 & ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 11:55
Στη νέα σειρά του Nickelodeon, τα Rabbids προσγειώνονται στη Γη και τα πάντα τους προκαλούν έκπληξη αλλά και μέσα για την … διασκέδασή τους.
Ωστόσο, αυτά τα άφθαρτα και ανεξέλεγκτες πλάσματα δεν δείχνουν κανένα σεβασμό στους κανόνες που διέπουν την γήινη κοινωνία. Γι 'αυτά, δεν υπάρχει κανένας νόμος και κανένα πρωτόκολλο. Σπάνε όλους τους κανόνες και δημιουργούν ένα άνευ προηγούμενου,  χάος,  στην αδιάκοπη προσπάθειά τους να βρουν τρόπους για να διασκεδάσουν.



TEAM UMIZOOMI season 4
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 09:45
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 09:45 & ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 08:55
Είναι μικροί, είναι δυνατοί και είναι έτοιμοι για μαθηματικά! Όταν κάποιος έχει ένα πρόβλημα στο στη πόλη Umi, η Milli, ο Geo και ο Bot χρησιμοποιούν τις “μαθηματικές” τους δυνάμεις, είναι εκεί για να δώσουν λύση στο πρόβλημα. Είναι οι Team Umizoomi και είναι έτοιμοι για δράση!


  
TUFF PUPPY season 2 (ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 20 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:45
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 13:45
Ο  Dudley Puppy είναι ο επιθετικός, πνευμα-τώδης σκύλος, που του έδωσαν το ρόλο του ήρωα όταν προσελήφθη από το φοβερό, μυστικό οργανισμό κατά του εγκλήματος T.U.F.F (Turbo Undercover Fighting Force).
Ο σκοπός του είναι να προστατεύει την πόλη του από κάθε οργανισμό που σχεδιάζει εχθρικές και κακές ενέργειες, όπως ο D.O.O.M. (Diabolical Order of Mayhem)!!



Paw Patrol
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:55
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 08:55 & ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 09:45
Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη και κανένα κουτάβι δεν είναι πολύ μικρό!
Το PAW Patrol είναι μία προσχολικής σειρά με πρωταγωνιστές έξι ηρωικά κουτάβια και επικεφαλή ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAW Patrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσουν την κοινότητα Adventure Bay. Από τον Μάρσαλ, το σκυλί – πυροσβέστης έως τον Τσέις, το σκυλί – αστυνομικό και τον Σκάι που πιλοτάρει ελικόπτερα, το κάθε κουτάβι έχει τη δική του προσωπικότητα και ικανότητα, αλλά συνολικά η ομάδα, χαρακτηρίζεται για την μοναδική ομαδικότητα που τη διακρίνει.


Όλα τα κουτάβια έχουν σκυλόσπιτα που μετατρέπονται σε σούπερ οχήματα και τσαντάκια που τα βοηθούν να χειριστούν οποιοδήποτε πρόβλημα – όπως το να βοηθήσουν γατάκια που βρίσκονται σε κίνδυνο, ή να σώσουν ένα τρένο από μία κατολίσθηση! Και δεν έχει σημασία πόσο χρονοβόρα είναι η κάθε αποστολή, η ομάδα πάντα βρίσκει χρόνο για παιχνίδι, για γέλιο, και για … ξύσιμο του αυτιού του Ryder.