Σούπερ ντέρμπι στον ΟΤΕ TV για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας...

Εβδομάδα 27 Μαρτίου - 2 Απριλίου 2014... 
Το σούπερ ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στον ΟΤΕ TV την Τετάρτη 2 Απριλίου, ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα στο αθλητικό πρόγραμμα των καναλιών ΟΤΕ SPORT.
Κορυφαίο θέαμα περιμένει τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV και με τους αγώνες από τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα λίγο πριν την τελική ευθεία για την ανάδειξη των πρωταθλητών, τις αναμετρήσεις σε ΝΒΑ για την είσοδο στα playoff και ΝCAA για τον τίτλο και, φυσικά, το Grand Prix της Formula 1 από τη Μαλαισία καθώς επίσης τους ημιτελικούς και τον τελικό του Sony Open στο Μαϊάμι για το ATP World Tour Masters 1000 στο τένις. Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα του OTE TV, δεν θα χάσουμε την πολυβραβευμένη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney Ψυχρά και Ανάποδα στην υπηρεσία ΟΤΕ Cinema on Demand, αλλά ούτε και τα κλασικά Pulp Fiction και Μαθήματα Πιάνου στο OTE CINEMA 1HD, ενώ σε πρώτη προβολή στο ίδιο κανάλι το θρίλερ Το Τέρας Μέσα της εξερευνά τα όρια της υπακοής και κλέβει τις εντυπώσεις σε κριτικούς και κοινό. Επίσης, την 1η Απριλίου ξεκινάει το αφιέρωμα Cinema Rocks των καναλιών OTE CINEMA 1HD και ΟΤΕ CINEMA 2, με τη βασισμένη στη ροκ όπερα των The Who ταινία του 1979 Quadrophenia...

...

Αθλητικό υπερθέαμα από τις καλύτερες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, Formula 1 και τένις, έρχονται αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV.
Στο πρόγραμμα της εβδομάδας κυριαρχεί το σούπερ ντέρμπι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, που θα μεταδοθεί live την Τετάρτη 2 Απριλίου στις 19.00, στο OTE SPORT 1HD. Ξεχωρίζουν ακόμη τα σούπερ ντέρμπι από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα λίγο πριν την τελική ευθεία για την ανάδειξη των πρωταθλητών, Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο 29 Μαρτίου 19.30, ΟΤΕ SPORT 1HD), Λίβερπουλ-Τότεναμ (Κυριακή 30 Μαρτίου 18.00, ΟΤΕ SPORT 1HD), Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα (Σάββατο 29 Μαρτίου 17.00, ΟΤΕ SPORT 2HD) και Νάπολι-Γιουβέντους (Κυριακή 30 Μαρτίου 21.45, ΟΤΕ SPORT 1HD). 
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν ακόμη τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Γαλλίας, τη φάση των ομίλων του Copa Libertadores, αλλά και τις κόντρες των άσσων του ΝΒΑ για την είσοδο στα playoff και των ταλέντων του αμερικανικού μπάσκετ για τον τίτλο του ΝCAA. Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα απολαύσουν το Grand Prix της Formula 1 από τη Μαλαισία στο OTE SPORT 1HD, ενώ οι λάτρεις του τένις δεν πρέπει να χάσουν τους ημιτελικούς και τον τελικό του Sony Open στο Μαϊάμι για το ATP World Tour Masters 1000 στο OTE SPORT 2HD

Σπουδαίες ταινίες προβάλλονται και αυτή την εβδομάδα στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV. Η πολυβραβευμένη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney Ψυχρά και Ανάποδα, κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand τη Δευτέρα 31 Μαρτίου. Η ταινία, που βασίζεται στη «Βασίλισσα του Χιονιού» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, κατάφερε φέτος να αποσπάσει το βραβείο καλύτερης ταινίας animation σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, τα Όσκαρ, τα BΑFTA και τις Χρυσές Σφαίρες.   
Το θρίλερ σε α’ προβολή Το Τέρας Μέσα της, κατά πολλούς από τις καλύτερες ανεξάρτητες ταινίες, που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και εξερευνά τα όρια της υπακοής (Πέμπτη 27/3, 21.00), το βίαιο αριστούργημα του Κουέντιν Ταραντίνο Pulp Fiction (Σάββατο 29/3, 21.00) και η βραβευμένη με 3 Όσκαρ ταινία Μαθήματα Πιάνου με τους Χόλι Χάντερ, Χάρβεϊ Καϊτέλ και Άννα Πάκουιν, η οποία κέρδισε το πρώτο της Όσκαρ σε ηλικία μόλις 11 ετών, από την Τζέιν Κάμπιον πρώτη γυναίκα σκηνοθέτη που κέρδισε Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες (Κυριακή 30/3, 21.00) ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα του ΟΤΕ CINEMA 1HD.
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν επίσης στο ΟΤΕ CINEMA 2 τη γαλλική κωμωδία Η Κηδεία της Γιαγιάς σε πρώτη προβολή την Παρασκευή 28 Μαρτίου στις 22.00 και το θρίλερ Παράξενα Παιχνίδια, την original εκδοχή του 1997, του Αυστριακού Μάικλ Χάνεκε, την ίδια μέρα στις 23.50. Θα προβληθεί ακόμη η γαλλική κωμωδία Είναι Τρελοί Αυτοί οι Γάλλοι στο Village Cinema τη Δευτέρα 31 Μαρτίου στις 21.00.
Επίσης, την 1η Απριλίου ξεκινάει το αφιέρωμα Cinema Rocks των καναλιών OTE CINEMA 1HD και ΟΤΕ CINEMA 2, με ταινίες όλο τον Απρίλιο για τη μουσική. Αυτή την Τρίτη θα προβληθεί η κλασική ταινία του 1979 Quadrophenia, η οποία βασίζεται στη ροκ όπερα των βρετανών The Who και όπου εμφανίζονται, μεταξύ άλλων, ο Στινγκ και ο Γκάρι Κούπερ (1/4, 22.00, ΟΤΕ CINEMA 2).

Πρεμιέρα για τη σειρά δράσης Burn Notice στο κανάλι FOX στον OTE TV την Τρίτη 1 Απριλίου στις 19:00, αλλά και για τη νέα σειρά reality Man Up στο FOX Life την Παρασκευή 28 Μαρτίου στις 20.10.  

Το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 12.00 μικροί και μεγάλοι μπορούν να παρακολουθήσουν στο  Disney Channel την ταινία Δεινόσαυρος, με τις περιπέτειες του μικρού Άλανταρ, ενώ την Τρίτη 1 Απριλίου στις 18.40 στο Nickelodeon, θα ξεκινήσει η σειρά κινουμένων σχεδίων Sanjay and Craig, για ένα 12χρονο αγόρι και τον καλύτερό του φίλο, ένα φίδι που μιλάει.

Πρεμιέρα για το νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς reality του HISTORY HD Τα Πάντα στο Σφυρί, την Τρίτη 1 Απριλίου στον ΟΤΕ TV. Οι ριψοκίνδυνοι αγοραστές του Storage Wars ταξιδεύουν στο Τέξας σε αναζήτηση ξεχασμένων αντικειμένων και κρυμμένων θησαυρών σε δημοπρασίες αποθηκευτικών χώρων.
Επίσης, η σειρά Πόσο Άνθρωποι Είμαστε του Nat Geo Wild HD εξερευνά την ανθρώπινη συμπεριφορά και τις ομοιότητές της με αυτή των ζωών, ξεκινώντας από την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 19.00.      
Στο Discovery HD Showcase ξεκινά την 1η Απριλίου στις 22:00, ο 2ος κύκλος της σειράς Πανίσχυρα Αεροσκάφη, που παρουσιάζει τα πιο εντυπωσιακά αεροπλάνα, μεταξύ των οποίων το ιδιωτικό τζετ του Ντόναλντ Τραμπ και το μεγαλύτερο αεροκίνητο παρατηρητήριο του κόσμου.
Σε μια εποχή που όλο και περισσότεροι άνθρωποι διεκδικούν τα «15 λεπτά δημοσιότητας» μέσα από εκπομπές reality, το αφιέρωμα του E! Entertainment HD στα Μεγαλύτερα Σκάνδαλα των Reality, αποκαλύπτει όσα συμβαίνουν στους πρωταγωνιστές αυτών των σειρών μόλις κλείσουν οι κάμερες και ξεκινήσει η πραγματική ζωή (Πέμπτη 3 Απριλίου, 22:00).
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Με περισσότερα από 75 ψηφιακά κανάλια, τα 18 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 1.000 ταινίες το χρόνο και 25 πρεμιέρες το μήνα, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.