FOX Life: Nέα τηλεοπτική σεζόν με τη προσθήκη νέων σειρών, αλλά και επιστροφή αγαπημένων με νέα επεισόδια...

Το απόλυτο κανάλι lifestyle ψυχαγωγίας, FOX Life, ανανεώνεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν με την προσθήκη νέων σειρών, αλλά και την επιστροφή αγαπημένων, με νέα επεισόδια. Οι μεγαλύτερες παραγωγές των studios της 20th Century FOΧ και Disney/ABC σε αποκλειστικότητα, επιτυχίες που επιστρέφουν με νέους κύκλους επεισοδίων, θεματικές εκπομπές μόδας, μαγειρικής και ταξιδιού καθώς και πολλά άλλα συνθέτουν το νέο πρόγραμμα του FOX Life. Ετοιμαστείτε για μια νέα σεζόν ολοκληρωμένης ψυχαγωγίας με έμπνευση την αληθινή ζωή! Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV και Cyta Hellas...
...
Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε δυνατά στο FOX Life, με τη διπλή επιστροφή των σειρών «Twisted» και «Mistresses» με τα επεισόδια του 2ου κύκλου, που προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 21:00 και 21:50 αντίστοιχα. Γεμάτο ανατροπές, το «Twisted» είναι μια σειρά μυστηρίου, που ακολουθεί τη ζωή του Danny Desai (Avan Jogia), ενός χαρισματικού 16χρονου με βεβαρυμένο παρελθόν, που επιστρέφει στο σπίτι του μετά από 5 χρόνια σε αναμορφωτήριο. 



Στην πρεμιέρα του 2ου κύκλου, η Jo προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα αισθήματά της για τον Danny όταν αυτός στρέφεται σε εκείνη για βοήθεια ενώ παράλληλα προσπαθεί να κρυφτεί από την αστυνομία. Αμέσως μετά το «Twisted», το συναρπαστικά προκλητικό «Mistresses» ακολουθεί μια παρέα 4 γοητευτικών γυναικών, οι οποίες προσπαθούν να ανακαλύψουν τον εαυτό τους. Μετά από τα πρόσφατα δραματικά γεγονότα του 1ου κύκλου, οι καλύτερες φίλες Savi (Alyssa Milano), Joss (Jes Macallan), Karen (Yunjin Kim) και April (Rochelle Aytes) συνειδητοποιούν πως χρειάζονται η μία την άλλη περισσότερο από ποτέ καθώς αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις στην προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική τους ζωή.

Οι επιστροφές του Σεπτεμβρίου δεν σταματούν εδώ! Με οικοδέσποινα το supermodel Heidi Klum και κριτές το σχεδιαστή Michael Kors και τη διευθύντρια σύνταξης του περιοδικού μόδας «Marie Claire» Nina Garcia, το «Project Runway» επιστρέφει με τον 8ο κύκλο επεισοδίων τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 20:10! Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των $100.000 για να ξεκινήσει την καριέρα του ως σχεδιαστής, ένα αφιέρωμα στο περιοδικό «Marie Claire» και μια σειρά τεχνολογικών προϊόντων αξίας $50.000 για τη διαχείριση της νέας επιχείρησης! Κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι διαγωνιζόμενοι είναι διαφορετική με απώτερο σκοπό να δοκιμαστούν οι ικανότητες και η πρωτοτυπία τους, αναδεικνύοντας το μοναδικό στυλ του καθενός.

Τις πρεμιέρες για το μήνα Σεπτέμβριο κλείνει την Τρίτη 23 στις 21:00, η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του μεγάλου ηθοποιού Robin Williams στην τρυφερή κωμική σειρά «The Crazy Ones» όπου πρωταγωνιστεί ως Simon Roberts. Ο Simon είναι γκουρού της διαφήμισης και ηγείται της πιο πετυχημένης διαφημιστικής εταιρείας στον κόσμο, όμως για εκείνον το πιο σημαντικό πράγμα από όλα είναι η κόρη του Sydney (Sarah Michelle Gellar) η οποία δουλεύει μαζί του. Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, θα δούμε το Simon να ανατρέπει όλους τους κανόνες και να πείθει τη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Kelly Clarkson, να ηχογραφήσει μια νέα μουσική version που θα αντικαταστήσει την κλασσική μουσική που ‘ντύνει’ τη διαφήμιση του μεγαλύτερου πελάτη που έχει η εταιρεία του!

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας των μεγάλων επιστροφών στο FOX Life. Δείτε πρώτοι τα επεισόδια του 11ου κύκλου «Greys Anatomy» της διάσημης σεναριογράφου Shonda Rimes, λίγες μόλις ημέρες μετά την προβολή τους στην Αμερική, ξεκινώντας την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου στις 21:00! Στο συγκλονιστικό finale του 10ου  κύκλου, η Cristina Yang (Sandra Oh) αποχαιρέτησε για πάντα το Grey Sloan Memorial Hospital μετακομίζοντας στην Ελβετία, ενώ η Bailey (Chandra Wilson) και ο Alex Carev (Justin Chambers) ανταγωνίζονται για το ποιος θα τη διαδεχθεί στο ιατρικό συμβούλιο. Ο Derek (Patrick Dempsey) δείχνει ξεκάθαρα πως θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της Christina και να κυνηγήσει νέες προκλήσεις ενώ μια νέα χειρουργός (Geena Davis) έρχεται για να ταράξει τα νερά.

Σειρά παίρνει το «Scandal» που επιστρέφει για τον 4ο κύκλο επεισοδίων του, την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου στις 21:00 επίσης λίγες ημέρες μετά την Αμερική. Η σειρά, επίσης δημιούργημα της Shonda Rhimes, ακολουθεί τις δράσεις της επικοινωνιολόγου και image maker Olivia Pope(Kerry Washington), η οποία διαχειρίζεται οποιαδήποτε πολιτική κρίση ξεσπάσει στον Τύπο και τα ΜΜΕ,και ειδικότερα οτιδήποτε αφορά τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Στον προηγούμενο κύκλο έμειναν πολλά αναπάντητα ερωτήματα όταν ο γιος του Προέδρου Grant (Tony Goldwyn) έχασε τη ζωή του μπροστά σε ένα γεμάτο αμφιθέατρο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την επανεκλογή του πατέρα του αλλά και όταν η Olivia τράπηκε σε φυγή μαζί με τον Jake (Scott Foley), μετά από την τρομερή της δήλωση «I am the SCANDAL!».

Η νέα σειρά του FOX Life για το μήνα Οκτώβριο λέγεται «Mind Games» και κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στις 21:50. Tα αδέρφια Ross (Christian Slater) και Clark (Steve Zahn) Edwards έχουν επινοήσει τον τρόπο να επηρεάζουν οποιαδήποτε σημαντική απόφαση μπορεί να καθορίσει μια ζωή. Είναι ιδρυτές της Edwards & Associates μιας ασυνήθιστης εταιρείας η οποία διερευνά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι παίρνουν αποφάσεις. Η εμπειρία του Clark αλλά και οι ευφάνταστες απάτες του Ross σε συνδυασμό με τη χρήση ψυχολογίας, επιστημονικών τεχνασμάτων και κόλπων από τους Jedi, τους επιτρέπει να παρέχουν εναλλακτικές λύσεις για το μέλλον των πελατών τους.

Οι fans της γαστρονομίας έχουν επίσης κάτι να περιμένουν τον Οκτώβριο στο FOX Life. Ο βραβευμένος σεφ Gordon Ramsay, o ιδιοκτήτης εστιατόριων Joe Bastianich και ο διάσημος σεφ Graham Elliot επιστρέφουν για τον 5ο κύκλο του «Masterchef» την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στις 20:10. Το «Matserchef» για άλλη μια φορά θα αναζητήσει τους καλύτερους ερασιτέχνες μάγειρες, 30 από τους οποίους θα πετάξουν για το Los Angeles για να αποδείξουν τις ικανότητές τους στους 3 διάσημους food experts, με την ελπίδα να κερδίσουν το πολυπόθητο τίτλο του «Masterchef»!


Το Νοέμβριο ετοιμαστείτε, καθώς ο 4ος κύκλος της σειράς «Once Upon a Time» προμηνύεται αρκετά... παγωμένος! Η σειρά μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε τους Emma Swan (Jennifer Morrison), Snow White (Ginnifer Goodwin), Prince Charming (Josh Dallas), The Evil Queen (Lana Parrilla) και Hook (Colin O’Donoghue), καθώς προσπαθούν να αμυνθούν ενάντια σε μια μαγική δύναμη του παρελθόντος την Ice Queen, που είναι ακόμη πιο σκοτεινή και απρόβλεπτη και από τον ίδιο τον Rumplestiltskin (Robert Carlyle)! Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στις 21:00 μην χάσετε την πρεμιέρα του νέου κύκλου επεισοδίων.

Επιστροφών συνέχεια με τα επεισόδια του 5ου κύκλου «Glee», με τους αγαπημένους πρωταγωνιστές, πολλά νέα πρόσωπα και τα γνωστά περάσματα από celebrity stars! Στα νέα επεισόδια της υπέρ-επιτυχημένης μουσικής σειράς, οι τελειόφοιτοι της προηγούμενης χρονιάς και φιλόδοξοι νεαροί τραγουδιστές Rachel Berry (Lea Michelle) και Curt Hummel (Chris Colfer) φεύγουν για τη Νέα Υόρκη όπου γράφονται σε μια φημισμένη μουσική ακαδημία. Εκεί θα κάνουν νέους φίλους και θα μάθουν από πρώτο χέρι, πόσο δύσκολη είναι η ζωή στο κολλέγιο. Πρεμιέρα του 5ου κύκλου «Glee» την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στις 21:50.

Το «Friends with Better Lives» είναι μια ακόμη νέα σειρά που έρχεται στο FOX Life την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στις 21:25. Η ρομαντική αυτή κωμωδία αφορά μια παρέα 6 φίλων που βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια της ζωής τους. Κάποιοι είναι παντρεμένοι, διαζευγμένοι, προσφάτως αρραβωνιασμένοι ή ελεύθεροι και όλοι αναρωτιούνται αν οι φίλοι τους βρίσκονται σε καλύτερη φάση από ότι εκείνοι! Η Andi (Majandra Delfino) και ο Bobby (Kevin Connolly) είναι παντρεμένοι με ένα μικρό παιδί ενώ περιμένουν και δεύτερο, όμως συχνά αναπολούν τις ανέμελες στιγμές που ζούσαν στο παρελθόν πριν γίνουν γονείς. Ο Will (James Van Der Beek) είναι φανατικός εργένης χωρίς όμως να μπορεί να ξεκολλήσει από την πρώην του, ενώ οι Jules (Brooklyn Decker) και Lowell (Rick Donald) είναι στο ξεκίνημα της σχέσης τους και όλα τους φαίνονται ρόδινα. Τέλος, την Kate (Zoe Lister-Jones) μια επιτυχημένη επαγγελματικά γυναίκα, περιμένει ένα μεγάλο σοκ, όταν θα μάθει πως και η τελευταία της εργένισσα φίλη - η Jules - μόλις αρραβωνιάστηκε. Τελικά ποιος από όλους έχει ανακαλύψει το μυστικό για την «τέλεια» ζωή;

Το Δεκέμβριο έρχεται στο FOX Life, η νέα δημιουργία της Shonda Rimes με τίτλο «How to Get Away With Murder». Η Annalise Keating (Viola Davis) είναι ό,τι ακριβώς θα περίμενε κανείς από μια καθηγήτρια Εγκληματολογίας: πανέξυπνη, παθιασμένη και δημιουργική. Ατρόμητη στο δικαστήριο αλλά και στην αίθουσα διδασκαλίας, η Annalise είναι μια συνήγορος που αναλαμβάνει να υπερασπιστεί τους πιο σκληρούς και αδίστακτους εγκληματίες και κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει την ελευθερία τους. Ενώ φαίνεται πως τα έχει όλα, μια επιτυχημένη καριέρα και έναν σύζυγο το Sam (Tom Verica), που την αγαπάει, η σχέση της με το Nate (Billy Brown) έναν ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος της Philadelphia θα την αναγκάσει να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με κάποια μυστικά του παρελθόντος, που απειλούν να διαταράξουν την ισορροπία στη ζωή της. Η ανατρεπτική συνέχεια στις οθόνες του FOX Life. Η νέα σειρά κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στις 21:50.


Λίγο πριν από το τέλος της χρονιάς, στο FOX Life θα δούμε ακόμη μια μεγάλη επιστροφή! Μίση, πάθη, έρωτες, θανάσιμα μυστικά, δολοπλοκίες είναι τα βασικά συστατικά της μεγαλύτερης ιστορίας εκδίκησης… «Revenge». Οι δραματικές εξελίξεις 3 κύκλων οδήγησαν σε ένα μοναδικό finale, με την Emily (Emily Van Camp) να ‘καθαρίζει’ το όνομα του πατέρα της ο οποίος είχε καταδικαστεί για ένα έγκλημα που δεν είχε διαπράξει. Οι απρόβλεπτες εξελίξεις στο finale του 3ου κύκλου οδήγησαν σε απώλειες βασικών συντελεστών της σειράς με τον 4ο κύκλο να προμηνύεται ακόμη πιο συνταρακτικός. Η μεγάλη πρεμιέρα του 4ου κύκλου «Revenge» έρχεται στο FOX Life τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στις 21:50!

Και το 2015, το FOX Life συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό, με νέες σειρές και νέους κύκλους επεισοδίων. «Salem», «Witches of East End», «Youre the Worst» και «Red Band Society» αλλά και «Castle 7», «Girls 3», «New Girl 4», «The Listener 6», το βραβευμένο «Modern Family 6» και πολλές άλλες σειρές παίζουν σε αποκλειστικότητα στο FOX Life.


Ετοιμαστείτε να ζήσετε την πιο διασκεδαστική τηλεοπτική σεζόν με ακόμη περισσότερο φρέσκο περιεχόμενο, πάντα με έμπνευση την πραγματική ζωή!

ΤΟ NEO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ FOX LIFE
ΓΙΑ ΤΗN ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2014-2015

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΣΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ FOX LIFE ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ!