H νέα τηλεοπτική σεζόν στο FOX αναμένεται καταιγιστική!…

Η νέα σεζόν στο FOX αναμένεται καταιγιστική! 
Δράση, περιπέτεια, κωμωδία, animation, θρίλερ όλα στις νέες σειρές που έρχονται στην οθόνη του FOX. Στόχος του FOX παγκοσμίως είναι η δημιουργία και διατήρηση πιστών fans και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι fans θα μείνουν ‘κολλημένοι’ με το νέο πρόγραμμα. Κορυφαίες παραγωγές σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, κλασικές τηλεοπτικές επιτυχίες, νέα επεισόδια ιστορικών σειρών και το πιο φρέσκο περιεχόμενο έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο FOX. Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, hol και Cyta Hellas.…

...
O Σεπτέμβριος ξεκινάει με μια μεγάλη πρεμιέρα και μια μεγάλη επιστροφή! Την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στις 21:30 κάνει πρεμιέρα το «Sleepy Hollow», η συναρπαστική νέα σειρά μυστηρίου που αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του κλασικού μύθου του Washington Irving «Ο μύθος του Ακέφαλου Καβαλάρη». Ο Ichabod Crane (Tom Mison) επιστρέφει στη ζωή για να λύσει το μυστήριο που ξεκίνησε πριν δυο αιώνες… Το να σταματήσει τον Ακέφαλο Καβαλάρη είναι μόνο η αρχή! Μην χάσετε τη δραματική συνέχεια στη νέα σειρά του FOX.

Την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου στις 21:30 κάνει πρεμιέρα ο 4ος κύκλος του «Falling Skies» μιας σειράς σε παραγωγή Steven Spielberg με πρωταγωνιστές τους Noah Wyle και Moon Bloodwood. Η σειρά αφηγείται μια ιστορία επιβίωσης την επομένη μέρα μιας καταστροφικής εξωγήινης επίθεσης. Ο Tom Mason (Noah Wyle), ήταν καθηγητής πανεπιστημίου ο οποίος έγινε ηγέτης της αντίστασης μετά τη μαζική εισβολή της εξωγήινης δύναμης. Η νέα επίθεση που δέχεται η ομάδα είναι σφοδρή, με την αντοχή του κάθε μέλους της να δοκιμάζεται σκληρά.

Τον Οκτώβριο στο FOX έρχεται μια από τις πιο πολύ-αναμενόμενες τηλεοπτικές επιστροφές. Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στις 21:30, κάνει πρεμιέρα ο 4ος κύκλος «Homeland» αμέσως μετά την Αμερική, με διπλό επεισόδιο! Η εκτέλεση του Nicolas Brody συγκλόνισε τους fans της σειράς, αφήνοντας μεγάλα ερωτήματα αναπάντητα. Πώς θα είναι η Carrie στα νέα της καθήκοντα στην Κωνσταντινούπολη; Για πόσο θα μείνει ο Saul εκτός παιχνιδιού; Συναρπαστικές εξελίξεις, δυνατές ερμηνείες και αμέτρητα διεθνή βραβεία, καθιστούν το «Homeland» ως μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές όλων των εποχών! Μην χάσετε τα νέα επεισόδια αποκλειστικά στο FOX!

Μια εβδομάδα μετά, τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 22:30, έρχεται στο FOX η σειρά-φαινόμενο, με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία της Αμερικάνικης καλωδιακής τηλεόρασης. Ο 5ος κύκλος «The Walking Dead» κάνει πρεμιέρα στο FOX λίγες μόνο ώρες μετά την πρώτη προβολή της σειράς στην Αμερική! Το finale του προηγούμενου κύκλου έληξε με τον Rick (Andrew Lincoln) και την ομάδα των επιζώντων να οδηγούνται υπό την απειλή όπλων σε ένα σκοτεινό βαγόνι - φυλακή. Ο 5ος κύκλος, συνεχίζει ακριβώς εκεί και θα αποκαλύψει τις αληθινές προθέσεις των ανθρώπων στο Terminus. Με την ελπίδα θεραπείας του ιού στην Washington, η τύχη της ομάδας θα δοκιμαστεί από νέους χαρακτήρες, διαμάχες, εμπόδια, αλλά και απώλειες σημαντικών προσώπων που θα κλονίσουν την πίστη τους. Παρά τις νέες απειλές που εμφανίζονται, ο στόχος τους παραμένει κοινός: να μείνουν ζωντανοί.
Οι μεγάλες επιστροφές συνεχίζονται στο FOX με τα επεισόδια του 10ου κύκλου του «Criminal Minds» την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στις 21:30. Η σειρά δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το σίγουρο είναι πως οι fans περιμένουν να δουν τι θα συμβεί με την Dr Alex Blake (Jeanne Tripplehorn) αλλά και τις νέες υποθέσεις που θα αναλάβουν τα μέλη της BAU (Behavioral Analysis Unit).

Τον Οκτώβριο, στο FOX έρχεται επίσης μια νέα αστυνομική σειρά δράσης που είναι σίγουρο πως θα συναρπάσει! Το «Gang Related» περιστρέφεται γύρω από τον ντετέκτιβ Ryan Lopez (Ramon Rodriguez) είναι ένα ανερχόμενο μέλος της επίλεκτης ομάδας Gang Task Force που με δράση στο Los Angeles. Αυτό που δεν γνωρίζουν οι συνάδελφοι του, είναι πως ο Ryan πριν γίνει αστυνομικός, είχε στενές σχέσεις με την πανίσχυρη συμμορία Los Angelicos. Όταν ο καλύτερος φίλος και συνάδελφός του σκοτώνεται από ένα μέλος της συμμορίας, ο Ryan συνεργάζεται με τον Cassius Green (RZA) παλιό μέλος της Gang Task Force, οι οποίοι μαζί θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή των συγκρούσεων με τα μέλη του οργανωμένου εγκλήματος. Στη νέα σειρά του FOX, θα παρακολουθήσουμε τον πόλεμο μεταξύ αστυνομίας και συμμοριών και θα δούμε πώς κερδίζονται οι μάχες του δρόμου. Πρεμιέρα την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στις 21:30.

Από την animated ζώνη του FOX δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένες σειρές του «The Simpsons» και «Family Guy»! Η σειρά «The Simpsons» κλείνει 25 χρόνια γέλιου αποτελώντας ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα pop culture brands παγκοσμίως. Προβλήθηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του ‘80 και συνεχίζει να προβάλλεται έως και σήμερα κερδίζοντας το τίτλο της μακροβιότερης σειράς animation στην ιστορία της τηλεόρασης. Πρεμιέρα για τον 21ο κύκλο τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στις 19:50 αποκλειστικά στο FOX! Το μεγαλύτερο animation hit μετά τους Simpsons, το περίεργα απολαυστικό δημιούργημα του Seth McFarlane «Family Guy», παρουσιάζει τον οικογενειάρχη Peter Griffin και την εκκεντρική καθημερινότητα της οικογένειάς του, που αποτελείται από 2 εφήβους, μια σύζυγο, ένα μωρό με μανία καταδίωξης και ένα σκύλο που πίνει μαρτίνι και μιλάει! Τα επεισόδια του 10ου κύκλου κάνουν επίσης πρεμιέρα τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στις 20:15.

Ο Νοέμβριος στο FOX περιλαμβάνει γερές δόσεις κωμωδίας και έντονων συγκινήσεων! Από το Σάββατο 15 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο το FOX παίζει 3 κωμικές σειρές, back-to-back. Στις 23:20 έρχεται η νέα σειρά του Seth MacFarlane «Dads». Η ζωή δύο πετυχημένων 30αρηδων φίλων αναστατώνεται μόλις οι πιεστικοί πατεράδες τους αποφασίζουν να εμφανιστούν ξανά στο προσκήνιο. Οι Eli (Seth Green) και Warner (Giovanni Ribisi) εκτός από συνιδρυτές της εταιρείας video games Ghost Child Games, είναι και κολλητοί. Η φιλία τους είναι τόσο δυνατή που συχνά παρεξηγείται, ενώ η επανεμφάνιση των γονιών θα δοκιμάσει τη σχέση μεταξύ τους.



Στη συνέχεια, στις 23:45 έρχεται ο 3ος κύκλος της σειράς «Wilfred» με τον Elijah Wood στο ρόλο του Ryan, ένα νέο που πασχίζει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που συναντάει, σχηματίζοντας μια μοναδική φιλία με τον Wilfred (Jason Gann), το σκύλο του γείτονα. Όλοι βλέπουν τον Wilfred σαν ένα απλό σκύλο σε αντίθεση με τον Ryan που για κάποιο ανεξήγητο λόγο τον βλέπει σαν ένα γενναίο και ειλικρινή τύπο από την Αυστραλία που απλώς φοράει μια φτηνή στολή σκύλου και οδηγεί το Ryan σε μια σειρά από κωμικές περιπέτειες και υπαρξιακές αναζητήσεις, δείχνοντάς του παράλληλα πώς να ξεπεράσει τους φόβους του. Συνέχεια με νέο περιεχόμενο, ειδικά για τους fans των animated σειρών!

Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 00:10, έρχεται η νέα animated σειρά του FOX με τίτλο «Brickleberry». Η σειρά ακολουθεί τη ζωή μιας ομάδας δασοφυλάκων που προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του πάρκου στο οποίο εργάζονται. Ο Steve (David Herman) ανακυρήσσεται σε «Δασοφύλακα του μήνα» κάθε μήνα για χρόνια, για αυτό και νοιώθει να απειλείται όταν η Ethel (Natasha Leggero) μεταφέρεται από το Εθνικό Πάρκο του Yellowstone για να βοηθήσει στην αποκατάσταση του πάρκου.

Συνεχίζοντας με το πρόγραμμα Νοεμβρίου, την Κυριακή 16 του μήνα στις 23:15, οι fans των θρίλερ θα «μείνουν μέσα» καθώς επιστρέφει το «American Horror Story»! Το νέο κεφάλαιο της σειράς θα έχει τον τίτλο «American Horror Story: Freak Show» και στα επεισόδια του θα δούμε την πρόσφατα βραβευμένη με EMMY Πρωταγωνίστριας σε Δραματική Σειρά, Jessica Lange να υποδύεται μια Γερμανίδα που στα τέλη της δεκαετίας του 1950, διοικεί ένα από τα τελευταία freak shows της Αμερικής. Η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα ασυνήθιστων ανθρώπων με πολλές ιδιαιτερότητες στην εμφάνισή τους και την προσπάθειά τους να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο την επιβίωσή τους αλλά και της επιχείρησης. Το cast συμπληρώνουν όλοι οι πρωταγωνιστές των προηγούμενων κύκλων όπως οι Cathy Bates, Angela Bassett, Emma Roberts, Evan Peters, Sarah Paulson, Frances Conroy και Gabourey Sidibe.

Το Δεκέμβριο, μη χάσετε στο FOX  την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς «Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. Ο πράκτορας Phil Coulson (Clark Gregg) ηγείται μιας ομάδας πρακτόρων που ερευνούν διάφορα υπερφυσικά γεγονότα σε όλο τον πλανήτη. Οι πράκτορες της ομάδας S.H.I.E.L.D. έχουν μια αποστολή: Να ερευνήσουν κάθε τι καινούριο, παράξενο και άγνωστο που υπάρχει εκεί έξω, προστατεύοντας έτσι τον κόσμο από απειλές και κινδύνους. Πρεμιέρα για τη σειρά δράσης της Marvel, την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου στις 21:30 μόνο στο FOX.

Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στις 20:40, η παρέα του «How I Met Your Mother» επιστρέφει στο FOX με τον 8ο κύκλο επεισοδίων! Ο Ted, η Lily, o Marshal, η Robin και ο απολαυστικός Barney συνθέτουν την παρέα μιας από τις πιο χιουμοριστικές σειρές των τελευταίων ετών! Η σειρά, γνωστή για τη μοναδική πλοκή και το εκκεντρικό της χιούμορ, έχει κερδίσει το κοινό και έχει δημιουργήσει ένα φανατικό πυρήνα θαυμαστών. Στο πρώτο επεισόδιο του 8ου κύκλου, η Robin με τον Barney αποφασίζουν να παντρευτούν! Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Robin βιώνει μια κρίση πανικού και ο γάμος κρέμεται από μια κλωστή... Θα μπορέσει ο Ted να βοηθήσει τους καλύτερούς του φίλους;

Και αυτό είναι η μόνο η αρχή… Με τη νέα χρονιά επιστρέφουν στο FOX νέοι κύκλοι αγαπημένων σειρών όπως «The Americans 2», «Elementary 3», «White Collar 5», «The Killing 4», «Da Vincis Demons 3», «Beauty & The Beast 3», «Sons Of Anarchy 6» και «Bobs Burgers 4» αλλά και πολλές νέες σειρές όπως τα «Wayward Pines», «Marvels Agent Carter», «Crisis», «Those Who Kill», «Sirens», «Enlisted» και το πολύ-αναμενόμενο «Empire». Η νέα χρονιά στο FOX εστιάζει στην ψυχαγωγία, με περιεχόμενο!


Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ FOX ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ!

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΣΕΙΡΩΝ
ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ FOX ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!


ΕΞΥΠΝΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ