Νέες πρεμιέρες σειρών στη Nova από τα κανάλια FOX και FOX Life!

Με δυνατότητα εγγραφής και αποθήκευσης κάθε σειράς
Τα κανάλια FOX και FOX Life συνεχίζουν να παρουσιάζουν κάθε μήνα ξεχωριστές σειρές στους συνδρομητές της Nova. Το Νοέμβριο, έρχονται οι νέοι κύκλοι των σειρών «Once Upon A Time» και «Glee», καθώς και η νέα σειρά «Friends With Better Lives» στο FOX Life, ενώ στο FOX θα προβάλλεται από 16/11 και κάθε Κυριακή στις 23:15 η σειρά «American Horror Story: Freak Show», που αποτελεί το τέταρτο κεφάλαιο της αγαπημένης σειράς. Παράλληλα, το FOX θα προσφέρει άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές του, κάθε Σάββατο βράδυ, με 3 κωμικές σειρές back-to-back: «Dads», «Wilfred 3» και «Brickleberry». Οι συνδρομητές της Nova έχουν τη δυνατότητα εγγραφής και αποθήκευσης όλων των επεισοδίων κάθε αγαπημένης τους σειράς...



 ... Από 3/11 και κάθε Δευτέρα στις 21:00, oι ήρωες της σειράς «Once Upon A Time» ετοιμάζονται να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους απέναντι σε μια μαγική δύναμη του παρελθόντος, τη Βασίλισσα του Πάγου, στον τέταρτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς. Στον πέμπτο κύκλο της, η μουσική κωμική σειρά «Glee» ακολουθεί τους φιλόδοξους νεαρούς μουσικούς στη Νέα Υόρκη, από 4/11 και κάθε Τρίτη στις 21:50. Πριν από την προβολή της σειράς «Glee», θα προβάλλεται στις 21:25, η νέα ρομαντική κωμική σειρά «Friends With Better Lives», που αφορά μια παρέα έξι φίλων, οι οποίοι βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια της ζωής τους και όλοι αναρωτιούνται αν οι φίλοι τους βρίσκονται σε καλύτερη φάση απ’ ότι εκείνοι.

Τρεις κωμικές σειρές back-to-back θα προσφέρει κάθε Σάββατο το FOX, από τις 15/11. Στις 23:20, θα προβάλλεται η νέα σειρά «Dads», με ήρωες δύο 30άρηδες φίλους, των οποίων η ζωή αλλάζει όταν οι περίεργοι πατεράδες τους έρχονται να μείνουν μαζί τους και να τους κάνουν τη ζωή άνω-κάτω. Στις 23:45, ακολουθεί ο τρίτος κύκλος της σειράς «Wilfred», με ήρωα ένα νέο που πασχίζει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που συναντά, σχηματίζοντας μια μοναδική φιλία με το σκύλο του γείτονα. Οι κωμικές βραδιές ολοκληρώνονται στις 00:10 με τη νέα animated σειρά «Brickleberry», που ακολουθεί τη ζωή μιας ομάδας δασοφυλάκων που κάνουν τα πάντα για εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του πάρκου στο οποίο εργάζονται.

Νova. Ζεις καλύτερα