Το γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στα κανάλια Novasports!

Από σήμερα, Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, και για 2 χρόνια ζωντανά και αποκλειστικά
To γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova από σήμερα Παρασκευή 17 Οκτωβρίου και για δύο συνεχόμενες σεζόν, 2014-2015 και 2015-2016, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση το πρωτάθλημα της Ligue 1. Τα κανάλια Novasports θα καλύψουν με τον αρτιότερο τρόπο το Championnat, με ζωντανές μεταδόσεις σε κάθε αγωνιστική, προσφέροντας πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο στους συνδρομητές τους. Οι αγώνες θα προβάλλονται και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.




 ...Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων, την Παρί Σεν Ζερμέν του Ιμπραϊμοβιτς, του Καβάνι και του Λοράν Μπλαν, τη Μαρσέιγ του Μαρσέλο Μπιέλσα, τη Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, τη φετινή αποκάλυψη Μπορντό του προπονητή πλέον Βίλι Σανιόλ, αλλά και την Γκινγκάμπ, αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.

Η αρχή στις μεταδόσεις, γίνεται σήμερα Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις 21:30, με τη μετάδοση του αγώνα Λανς – Παρί Σεν Ζερμέν, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Λιώρης. Στους υπόλοιπους αγώνες της 10ης αγωνιστικής, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 21:00, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, Γκινγκάμπ, δοκιμάζεται στην έδρα της Λιλ. Στην περιγραφή του αγώνα που θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα είναι ο Γιαννίκος Δούσκας. Τέλος, την Κυριακή 19 Οκτωβρίου θα μεταδοθούν δύο αγώνες. Στις 15:00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, το παιχνίδι Μαρσέιγ – Τουλούζ σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και στις 22:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD ο αγώνας Λυών – Μονπελιέ σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων έχει ως εξής:
Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, 21:30 Λανς – Παρί Σεν Ζερμέν, σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD
Σάββατο 18 Οκτωβρίου, 21:00 Λιλ-Γκινγκάμπ, σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD
Κυριακή 19 Οκτωβρίου, 15:00 Μαρσέιγ -Τουλούζ, σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD
Κυριακή 19 Οκτωβρίου, 22:00 Λιόν - Μονπελιέ, σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD