Κινηματογραφικές ζώνες με ταινίες για κάθε γούστο και διάθεση και το 2015 στα Νovacinema!

Οι κινηματογραφικές ζώνες των Novacinema συνεχίζονται και το 2015, χαρίζοντας συναρπαστικές στιγμές. Το «Ταξίδι στο Σινεμά του Κόσμου» έρχεται στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, κάθε Τετάρτη στις 22:00, ενώ μαζί τους έρχονται και υπέροχες ιστορίες αγάπης στη ζώνη «Date Night», κάθε Σάββατο στις 21:00, μέσα από το Novacinema 4, που επίσης διαθέτει «Cinema για Παιδιά», κάθε Παρασκευή στις 21:00 με γνωστές animation ταινίες. Τέλος, το ραντεβού με τους φανατικούς των ταινιών τρόμου παραμένει στη ζώνη «Bloody Fridays» του Novacinema 3, κάθε Παρασκευή στις 23:00...


...
Το ταξίδι στο σινεμά του κόσμου κρύβει δύο καταπληκτικές πρεμιέρες: Το γαλλικό ψυχολογικό θρίλερ της χιτσκοκικής σχολής «Ο έρωτας είναι το τέλειο έγκλημα», με τον εξαιρετικό Ματιέ Αμαλρίκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς και το βραβευμένο κοινωνικό δράμα «Χαρά», που αποτελεί μια ακόμη βραβευμένη συμπαραγωγή της Nova με πρωταγωνίστρια την Αμαλία Μουτούση. Πρεμιέρα όμως υπάρχει και στη ζώνη «Bloody Fridays», με την ταινία «Μεταφυσική δραστηριότητα: Οι στιγματισμένοι», που μεταφέρεται στη σκοτεινή πλευρά της ζωής, ταξιδεύοντάς τους τηλεθεατές στα όρια του μεταφυσικού. 
Μεταγλωττισμένες στα ελληνικά θα είναι οι 5 παιδικές ταινίες που θα προβληθούν τον Ιανουάριο από το Novacinema 4: «Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους», «Στρουμφάκια 2», «Τούρμπο», «Βρέχει Κεφτέδες 2» και «Ρίο 2». Τέλος, εβδομαδιαίο ραντεβού με απρόσμενους έρωτες, δυνατά χτυποκάρδια και μοναδικές ιστορίες αγάπης, θα απολαύσουν οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova: «Άσπονδοι Εραστές», «Γλυκά μας Λάθη», «Το ζευγάρι της χρονιάς», «Learning to Fly» και «Ονειρεμένο Τώρα».  
Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!