Nova Highlights: Non-Stop πρεμιέρες στα κανάλια Νovacinema!

Φεβρουάριος γεμάτος λάμψη με Νova 3Play!
Το Φεβρουάριο, σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova
Αρκετή δράση, γέλιο αλλά και έντονα συναισθήματα, θα χαρίσουν το Φεβρουάριο οι ταινίες που θα μεταδοθούν σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, οι οποίες θα είναι επίσης διαθέσιμες και σε laptop, smartphone και tablet, μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.


.Η δράση ξεκινάει μέσα σε ένα αεροσκάφος, με τους Λίαμ Νίσον και Τζούλιαν Μουρ να πρωταγωνιστούν στην  blockbuster, γεμάτη ανατροπές, ταινία «Non-Stop», ένα θρίλερ που εμβαθύνει στους ανθρώπινους χαρακτήρες και στο πως αντιδρούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιβλίων της Βερόνικα Ροθ, είναι η περιπέτεια «Η τριλογία της απόκλισης: Οι διαφορετικοί», με τους Σάιλιν Γούντλι και Κέιτ Γουίνσλετ, που θα μεταφέρει τους συνδρομητές των Novacinema σε έναν μελλοντικό κόσμο, σε μία ταινία γεμάτη δράση αλλά και έντονα παιχνίδια του μυαλού και της ψυχής. Ένα εντυπωσιακό καστ, με  μεγάλα ονόματα του Hollywood να συμμετέχουν, όπως Κρίστιαν Μπέιλ, Γούντι Χάρελσον, Ζόι Σαλντάνα, Κέισι Άφλεκ και Γουίλεμ Νταφόε, στη «Σκουριασμένη Πόλη», ένα σκοτεινό και σκληρό αστυνομικό θρίλερ.

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα - που μάλιστα έγιναν βιβλίο που μεταφράστηκε σε 39 γλώσσες - είναι η συγκινητική ταινία «Ο παράδεισος είναι αληθινός», που ασχολείται με την ιστορία ενός πατέρα που προσπαθεί να βρει τη δύναμη να μοιραστεί την απίστευτη εμπειρία του τετράχρονου γιου του, ο οποίος ισχυρίζεται ότι επισκέφθηκε τον Παράδεισο, όταν βρισκόταν στο χειρουργείο, κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης. Ο Κριστόφ Γκανς δίνει μία νέα οπτική στη δημοφιλή ιστορία «Η πεντάμορφη και το τέρας», με εντυπωσιακά σκηνικά και υπέροχα κοστούμια. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, οι Βενσάν Κασέλ και Λεά Σεϊντού.

Μια διαφορετική κωμωδία είναι «Η άλλη γυναίκα», με τις Κάμερον Ντίαζ, Λέσλι Μαν και Κέιτ Άπτον, προσεγγίζοντας μία νέα οπτική στο θέμα της φιλίας ανάμεσα σε γυναίκες. Οι Σιλβέστερ Σταλόνε και Ρόμπερτ Ντε Νίρο συναντιούνται κινηματογραφικά στην καλοστημένη κωμωδία «Επιστροφή στο ρινγκ», όπου ερμηνεύουν δύο βετεράνους πρώην πρωταθλητές του μποξ, οι οποίοι δεν έχουν λύσει τις… διαφορές τους από το παρελθόν. Επίσης, ο Τζουντ Λο υποδύεται τον «Ντομ Χέμινγουεϊ», έναν διαβόητο διαρρήκτη χρηματοκιβωτίων, σε μια αστυνομική μαύρη κωμωδία. Τέλος, πίσω στο χρόνο σε κοσμοϊστορικά γεγονότα, παρουσιάζοντας σημαντικές προσωπικότητες όλων των εποχών, θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους το γοητευτικό animation «Ο κ. Πίμποντι και ο Σέρμαν».

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!



Φεβρουάριος γεμάτος λάμψη με Νova 3Play!
71 ταινίες, 54 σειρές, αθλητικά, ντοκιμαντέρ, παιδικά

Γεμάτος λάμψη θα είναι ο Φεβρουάριος για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play. Το Novalifε έρχεται με οσκαρική διάθεση, μεταδίδοντας 71 ταινίες, πολλές από τις οποίες έλαμψαν στο κορυφαίο κινηματογραφικό γεγονός του Hollywood που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου, συμπληρώνοντας 87 χρόνια ζωής. Την βραδιά της μεγάλης τελετής, οι συνδρομητές Nova 3Play θα έχουν την ευκαιρία να «περπατήσουν» στο κόκκινο χαλί με τους λαμπερούς αστέρες μέσα από την οθόνη του Ε! Entertainment.  Για τους φίλους των σπορ, ο μήνας αρχίζει με τους τελικούς τένις ανδρών στο Αυστραλιανό Όπεν, ενώ μέσα από το  Novasports 24 HD, μεταδίδονται δελτία ειδήσεων κάθε μισή ώρα, συνεντεύξεις Τύπου, στατιστικά, live scores, καθώς και οι εκπομπές «Ώρα των Πρωταθλητών» και «Best of Super League». Πλούσιο είναι το περιεχόμενο και για τους μικρούς φίλους, με αγαπημένους ήρωες στα Boomerang, Disney Channel, Disney XD και Nickelodeon.

Το Novalifε παρουσιάζει, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, τις ταινίες «I Think I Do» και «The Bouquet», ενώ μεγάλα ονόματα, όπως Ζιλιέτ Μπινός, Τζόνι Ντεπ, Μεγκ Ράιαν, Χιου Τζάκμαν, Πάτρικ Σουέιζ και Γιοακίν Φοίνιξ, πρωταγωνιστούν στις 71 ταινίες που θα προβληθούν μέσα στο μήνα. Ανάμεσά τους οι οσκαρικές «Chocolat», «Kate & Leopold», «Dirty Dancing», «Hotel Rwanda» και «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες». Οι συνδρομητές Nova 3Play, όλο το Φεβρουάριο θα απολαύσουν δημοφιλείς και βραβευμένες σειρές, όπως τον 4ο κύκλο της επικής σειράς «Game of Thrones», αλλά και τη συνέχεια των «The Newsroom», «Silicon Valley», «Bewitched» και «Άγγελοι του Τσάρλι». Τα κανάλια FOX και FOX Life θα προβάλουν 49 σειρές, ανάμεσα τους οι νέες παραγωγές «Enlisted» και «Youre The Worst» και η συνέχεια των «The Walking Dead» (5ος κύκλος) και «New Girl» (4ος κύκλος).

Με οσκαρική διάθεση έρχονται και οι εκπομπές του Novalifε. Οι Δημήτρης Κουρούμπαλης και Κατερίνα Γερονικολού βάζουν τους τηλεθεατές στο κλίμα των βραβείων και παρουσιάζουν τα φετινά φαβορί στο «Lifεtime». Στη νέα ψυχαγωγική εκπομπή «Are you talking to ΜUΜ?», η Ναταλία Δραγούμη προσκαλεί για δείπνο στο σπίτι της επώνυμους καλεσμένους και μαζί ξετυλίγουν μνήμες μιας ζωής, σερβιρισμένες… σ’ ένα πιάτο φαγητού. Επίσης, ο Λάμπης Ταγματάρχης και η παρέα του εξακολουθούν να… φωτίζουν την επικαιρότητα με το εναλλακτικό talk show «ΛΑΜΠΑΤΕΡ». Το Φεβρουάριο, ξεχωρίζουν επίσης ντοκιμαντέρ των θεματικών καναλιών της Nova, όπως το αφιέρωμα των Nat Geo Wild και Nat Geo Wild HD στα αιλουροειδή, αλλά και ο τρίτος κύκλος της γνωστής σειράς «Απόλυτο ταξίδι επιβίωσης στην Αλάσκα» του National Geographic Channel.

Νova. Ζεις καλύτερα!