Οι ταινίες της Village Roadshow Pictures έρχονται στα Novacinema!

Οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα απολαμβάνουν σε Α’ τηλεοπτική προβολή και ταινίες παραγωγής της Village Roadshow Pictures. Ανάμεσα σε αυτές, είναι και οι πρόσφατες παραγωγές της ανεξάρτητης εταιρίας κινηματογραφικών παραγωγών του Hollywood, οι οποίες είναι υποψήφιες στην 87η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, που θα προβληθεί σε αποκλειστική live μετάδοση στις 22 Φεβρουαρίου από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova.


...
Από αυτές ξεχωρίζουν o «Ελεύθερος Σκοπευτής», σε σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ, με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος είναι υποψήφιος για Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου. Η ταινία είναι υποψήφια συνολικά για 6 βραβεία Όσκαρ, ανάμεσα στα οποία και αυτό της καλύτερης ταινίας. Υποψήφιος για Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου είναι και ο Ρόμπερτ Ντιβάλ για τη συμμετοχή του στην ταινία «Ο Δικαστής», που θα προβληθεί επίσης στα Novacinema. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο σπουδαίος Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Σε αποκλειστικότητα, έρχεται επίσης και η φανταστική περιπέτεια «Το Πεπρωμένο της Τζούπιτερ» με τους Μίλα Κούνις και Τσάνινγκ Τέιτουμ, από τους δημιουργούς της τριλογίας «The Matrix», όπως και η θεαματική και αγωνιώδης μεγάλη παραγωγή «In The Heart Of The Sea» του Ρον Χάουαρντ, με τους Κρις Χέμσγουορθ και Σίλιαν Μέρφι. Πολύαναμενόμενη είναι επίσης και η εκπληκτική επιστροφή του μοναχικού επαναστάτη Mad Max - Τζορτζ Μίλερ - στην ταινία «Mad Max: Ο δρόμος της οργής», με τους Τομ Χάρντι και Σαρλίζ Θέρον.

Αυτές και αρκετές άλλες Village Roadshow Pictures κινηματογραφικές παραγωγές αναμένονται να προβληθούν από τα κανάλια Novacinema, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου High Definition, ενώ θα είναι διαθέσιμες από laptop, smartphone και tablet μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!