MTV Everywhere και Highlights Απριλίου 2015...

MTV Highlights Απριλίου 2015...
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Απρίλιο στην ελληνική έκδοση "MTV", ενώ εμπεριέχει και τη μεγάλη εκδήλωση των κινηματογραφικών βραβείων "2015 MTV Movie Awards". Παράλληλα προωθείτε το "MTV Everywhere" που στοχεύει στους τηλεθεατές που παρακολουθούν προγραμματισμό μέσω κινητών συσκευών...
Nicolas A.

Χωρίς να υπάρχει ακόμη διαθέσιμη κάποια εφαρμογή για λειτουργικά συστήματα "iOS και Android" (laptop, smartphone και tablet), ωστόσο ο δικτυακός τόπος "mtvgreece.gr" δίνει ήδη ελεύθερη πρόσβαση σε όλη τη χώρα και στις πιο δημοφιλείς ψυχαγωγικές σειρές που προβάλλονται αυτή τη περίοδο από το MTV...

MTV Highlights Απριλίου 2015
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Απρίλιο στην ελληνική έκδοση "MTV Greece", μέσω των δορυφορικών συνδρομητικών πλατφορμών "Nova (σε Standard Definition ) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και της επίγειας ψηφιακής εκπομπής μόνο στην Αττική...
Nicolas A.




MTV Highlights Απριλίου 2015...
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Απριλίου έρχονται μέσω του Ελληνικού MTV...

GEORDIE SHORE SEASON 10
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 απριλιου ΣΤΗ 01:00 – ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ 01:00


Οι Geordies επιστρέφουν! Και αυτή τη φορά, προστίθενται μερικά νέα πρόσωπα στο εκρηκτικό μίγμα και υπόσχονται να ταρακουνήσει τα πράγματα λίγο παραπάνω. Τα αίματα θα ανάψουν καθώς η Chloe και ο Nathan συναντούν την Charlotte, τον Gaz, την Holly, τον Scott, τον Kyle και τον Aaron για ακόμη περισσότερο δράμα κατά τη διάρκεια της 10ης σεζόν. Ετοιμαστείτε για χάος και μακελειό στην επιστροφή του Geordie Shore!



2015 MTV Movie Awards
ΠΡΕΜΙΕΡΑ Δευτερα 13 Απριλίου ΣΤΙΣ 21:00 (PRE SHOW) + 21:30 (AWARDS)
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
ΤΡΙΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00,
ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 12:10 + ΣΤΙΣ 20:00,
ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 09:00 + στις 23:10,
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:10,
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 14:00 + 22:00,
ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:00 + 24:00
  

Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ετοιμάζεστε για τα 2015 MTV Movie Awards! Τα πιο αγαπημένα κινηματογραφικά βραβεία θα μεταδοθούν τη Δευτέρα 13 Απριλίου, 2015. Η κωμικός Amy Schumer θα παρουσιάσει τα κινηματογραφικά βραβεία για πρώτη φορά! Γνωστή για το μείγμα της εντιμότητας και της αίσθησης του χιούμορ, η Amy θα προσφέρει μία μοναδική βραδιά στη σκηνή του Nokia Theatre. Ως συγγραφέας, δημιουργός, εκτελεστικός παραγωγός και πρωταγωνιστής του "Inside Amy Schumerκαι ίσως ένα από τα πιο ανερχόμενα ταλέντο στην κωμωδία, δεν θα λείψουν οι απρόβλεπτες στιγμές στον εορτασμό των φετινών αγαπημένων κινηματογραφικών επιτυχιών. Ετοιμαστείτε για ένα θορυβώδες βράδυ, με αστεία από μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου και φοβερές ερμηνείες στην σκηνή του Nokia Theatre.

  
Brothers Green: EATS!
ΠΡΕΜΙΕΡΑ τριτη 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:30 – ΚΑΘΕ τριτη ΣΤΙΣ 22:30
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ τριτη στις 22:00, σαββατο στις 21:00 & κυριακη στισ 15:00 & στις 20:00
 

Ο Mike και ο Josh Greenfield αδέρφια, μουσικοί και γκουρμέ σεφ έγιναν γνωστοί μέσα από το YouTube με την web σειρά “Brothers Green Eats”. Τώρα το προχωράνε ένα βήμα παραπάνω μέσα από το MTV.

Τα επεισόδια γυρίζονται στην “περίεργη” σοφίτα τους στο Brooklyn και είναι συνδυασμός της ταχύτητας, της μουσικής και της μείξης ασυνήθιστων υλικών. Χωρίς επαγγελματικές κουζίνες. Χωρίς φανταχτερά gadgets. Χωρίς ακριβά υλικά. Είτε θέλετε να έχετε ένα επιπλέον κίνητρο για να μπείτε στην κουζίνα ή απλά σας αρέσει να βλέπεται περίεργες συνταγές φαγητών, οι αδελφοί Green είναι εδώ για να ικανοποιήσουν τις "Ανήλικες Διατροφικές" σας ανάγκες.

Αλλά τα αδέλφια δεν είναι μόνο γαστρονομικοί τεχνίτες. Σε κάθε επεισόδιο, οι αδελφοί Green ενώνονται με τα πιο hot ονόματα του κλάδου και δίνουν μια διαφορετική προσέγγιση που μόνο οι τροφές μπορούν να δώσουν. Είτε μαγειρεύουν για καλλιτέχνες του Brooklyn είτε ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσουν τους "λιμοκτονούντες καλλιτέχνες" και να τους προσφέρουν ένα νόστιμο γεύμα, ενώ βρίσκονται σε κάποια περιοδεία, οι αδελφοί Green είναι πάντα έτοιμοι για νέες περιπέτειες.

teeen mom og
ΠΡΕΜΙΕΡΑ Πέμπτη 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00 – ΚΑΘΕ Πέμπτη ΣΤΙΣ 22:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ Κυριακή ΣΤΙΣ 23:00

Όταν η Maci Bookout, η Catelynn Lowell, η Amber Portwood και η Farrah Abraham επιστρέφουν στο MTV. Το "Teen Mom OG αποτελείται από τα 4 αρχικά μέλη του της σειράς. Στην αρχική σειρά, οι κάμερες δεν φαινόντουσαν στην οθόνη, αλλά αυτή την φορά θα υπάρξει μία πιο στενή ματιά στον πραγματικό τρόπο με τον οποίο γίνονται τα γυρίσματα, όπως για παράδειγμα οι πλάκες με τα κορίτσια ή το πώς βάζουνε τα μικρόφωνά τους, συν κάποιες προσωπικές σχέσεις μεταξύ των κοριτσιών πίσω από τις κάμερεςΤο “Teen Mom OG” θα αποκαλύψει τις σχέσεις των κοριτσιών με τους παραγωγούς, τις προκλήσεις στην ανατροφή των παιδιών μπροστά στην κάμερα και πώς η προβολή τους στο κοινό τους έχει διαμορφώσει ως γονείς και ως χαρακτήρες. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την Maci, την Catelynn, την Amber και την Farrah, καθώς μεγαλώνουν τα παιδιά τους - από τις πρώτες μέρες και την ανατροφή τους μέχρι και το ξεκίνημα στον νηπιαγωγείο. Και φυσικά, θα έχουν να αντιμετωπίσουν και νέες προκλήσεις.