«The Brink»: Στην κόψη… του Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου, με τη νέα κωμική σειρά της ΗΒΟ στα κανάλια Novacinema...

Welcome To A World Of Trouble. Τα κανάλια Novacinema υποδέχονται μία νέα, μοναδική σειρά της ΗΒΟ, ταυτόχρονα με την Αμερική. Με βασικούς πρωταγωνιστές τους μοναδικούς Tim Robbins, Jack Black και Pablo Schreiber, η νέα και πολλά υποσχόμενη κωμική σειρά «The Brink», έρχεται από τις 21 Ιουνίου αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema 1 και Νοvacinema 1 HD, σε ταυτόχρονη προβολή με την Αμερική και με ελληνικούς υποτίτλους. Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 05:30 (ξημερώματα Δευτέρας), καθώς επίσης και σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 23:10....
...
Εν μέσω μιας χαοτικής γεωπολιτικής κρίσης, τρεις εντελώς αταίριαστοι κι απελπισμένοι άντρες - ο «ζωηρός» υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ (Tim Robbins), ένας ταπεινός αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών τοποθετημένος στο Ισλαμαμπάντ (Jack Black) και ένας έμπειρος πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού (Pablo Schreiber) - προσπαθούν να αποτρέψουν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Από τους ταραχώδεις δρόμους της Μέσης Ανατολής μέχρι την αίθουσα διαχείρισης κρίσεων του Λευκού Οίκου, αλλά και μέσα σε ένα αεροπλανοφόρο στην Ερυθρά Θάλασσα, οι κόντρες, οι αντιζηλίες και οι φιλοδοξίες των πολιτικών αρχηγών οδηγούν σε τρομακτικά αδιέξοδα, αφήνοντας τη μοίρα της ανθρωπότητας στα χέρια των τριών αυτών απίθανων Αμερικανών ηρώων.

 Η σειρά «The Brink» είναι μια δημιουργία των Kim Benabib και Roberto Benabib (Weeds), o οποίος είναι και παραγωγός μαζί με τους Jerry Weintraub (Behind the Candelabra) και Jay Roach (Game Change, Recount). Ο πρώτος κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια, που θα είναι επίσης διαθέσιμα μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO, σε laptop, smartphone και tablet. Τέλος, οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova που διαθέτουν τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορούν να προχωρήσουν σε αυτόματη εγγραφή των επεισοδίων και να τα παρακολουθούν όποτε εκείνοι επιθυμούν. Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!