Τα κανάλια Eurosport και Eurosport2 επιστρέφουν στη Cytavision...

Tα δημοφιλή αθλητικά κανάλια Eurosport και Eurosport2 εκπέμπουν και πάλι στη Cytavision από τις 6 Μαΐου, εμπλουτίζοντας σημαντικά το αθλητικό περιεχόμενο του χαρτοφυλακίου υπηρεσιών της πλατφόρμας στη Κυπριακή αγορά...

 Tα δύο νέα κανάλια βρίσκονται στις θέσεις 231 και 232 αντίστοιχα και διατίθενται στο πακέτο Full Pack, χωρίς επιπλέον χρέωση. Τα κανάλια Eurosport πραγματοποιούν παραγωγές και μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων ανά τον κόσμο, για 25 χρόνια και παρέχουν τη μεγαλύτερη κάλυψη για περισσότερα από 120 διαφορετικά αθλήματα. Το κανάλι Εurosport μεταδίδει αντισφαίριση, ποδηλασία, χειμερινά σπορ, ποδόσφαιρο και σνούκερ και καλύπτει τα περισσότερα τουρνουά, αγώνες και παιχνίδια από κάθε άλλο κανάλι. Φιλοξενεί και προβάλλει τους σπουδαιότερους αθλητές και πρωταθλητές, ενώ, παράλληλα, διαθέτει έμπειρους σχολιαστές και αθλητικούς συντάκτες, προσφέροντας μια ευρεία και διεθνή εικόνα για τον αθλητισμό, σε διάφορες γλώσσες. Το κανάλι Eurosport2 παρουσιάζει αξιόλογα ζωντανά ομαδικά σπορ, όπως το Αυστραλιανό Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα και το αμερικάνικο ποδόσφαιρο NCAA. Το κανάλι προσφέρει, επίσης, μεγάλη κάλυψη άλλων σημαντικών γεγονότων, όπως αντισφαίριση και χειμερινά αθλήματα. Με την προσθήκη των Eurosport και Eurosport 2 στην κατηγορία των αθλητικών της καναλιών, η Cytavision προσφέρει, πλέον, συνολικά, 20 αθλητικά κανάλια, που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και επιλογές του φίλαθλου κοινού.

Παράλληλα, οι συνδρομητές των πακέτων Value Pack και Value Pack Plus θα μπορούν να απολαμβάνουν τα κανάλια IDX (Investigation Discovery Xtra– θέση 73) και Animal Planet (θέση 74), που μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμα μόνο στο πακέτο Full Pack.
Το κανάλι Discovery World (θέση 72), το οποίο περιλαμβανόταν σε όλα τα πακέτα, θα αφαιρεθεί από την πλατφόρμα.
 Σημειώνεται ότι, μέχρι και τις 27 Μαΐου, ισχύει δωρεάν εγκατάσταση 1ου ή/και 2ου αποκωδικοποιητή για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές, ώστε να απολαμβάνουν τα νέα κανάλια, καθώς και άλλα 80, περίπου, δημοφιλή κανάλια, για κάθε προτίμηση. Επιπλέον, οι συνδρομητές που θα εγγραφούν στο σχέδιο προνομίων της Cyta “όλατακαλά», επωφελούνται δύο μήνες δωρεάν συνδρομή στα πακέτα Cytavision (Full Pack, Value Pack Plus, Value Pack) και Sports Plus.