Η μάχη για τον τίτλο στην La Liga & Mutua Madrid Open στο τένις μόνο στον ΟΤΕ TV...

Εβδομάδα 7-13 Μαΐου
 Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV η νέα σειρά-υπερπαραγωγή της NBCUniversal, Odyssey, με την Άννα Φρίελ να υποδύεται μία λοχία που μπλέκεται σε μία στρατιωτική συνομωσία. Η σειρά, που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στην Αμερική, έχει ήδη λάβει πολύ καλά reviews και προβάλλεται στο ΟΤΕ CINEMA 1HD σε πρώτη προβολή...

.Στις κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας περιλαμβάνονται επίσης η κωμωδία με τους Τσάνινγκ Τάτουμ και Τζόνα Χιλ 22 Jump Street και το ξεκαρδιστικό Παρθένος Ξανά με τον Άλαν Τούντικ στο OTE CINEMA 1HD, Η Αρπαγή 3 με τον Λίαμ Νίσον, αλλά και το βασισμένο στο κλασικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ, μιούζικαλ φαντασίας Τα Μυστικά του Δάσους με τους Άννα Κέντρικ, Μέριλ Στριπ και Κρις Πάιν στην υπηρεσία ΟΤΕ Cinema on Demand. Τα οσκαρικά Οδηγός Αισιοδοξίας και Σικάγο θα προβληθούν στο OTE CINEMA 2 και στο Village Cinema, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, η κομεντί Chef με τους Τζον Φαβρό, Σοφία Βεργκάρα, Σκάρλετ Γιόχανσον και Ντάστιν Χόφμαν.
Στα αθλητικά, το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα κορυφώνεται επί ευρωπαϊκών γηπέδων, με τα ντέρμπι Γκλάντμπαχ-Μπάγερ Λεβερκούζεν για την Bundesliga, Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια για την La Liga και Τσέλσι-Λίβερπουλ για την Barclays Premier League να ξεχωρίζουν. Οι φίλοι του τένις δεν πρέπει να χάσουν στον OTE TV το ATP World Tour Masters 1000 στην Ισπανία, το Mutua Madrid Open που θα φιλοξενήσει τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο, με τον μεγάλο τελικό να διεξάγεται την Κυριακή 10 Μαΐου.

Μετά και τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου από την Τσέλσι στην Αγγλία, το ενδιαφέρον στρέφεται στη μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στις διασυλλογικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Καθοριστική θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Τσέλσι και Λίβερπουλ την Κυριακή 10 Μαΐου στις 18.00, με τους «κόκκινους» να προσδοκούν σε θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει πιο κοντά στη κατάκτηση της προνομιούχας 4ης θέσης η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λινγκ. Ο αγώνας, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Barclays Premier League, θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το OTE SPORT 1HD.
Ντέρμπι και στην Bundesliga θα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα, με την αναμέτρηση Γκλάντμπαχ-Μπάγερ Λεβερκούζεν να κλέβει την παράσταση στην 32η αγωνιστική στην Γερμανία. Καθώς απομένουν μόνο τρεις αγωνιστικές, ο νικητής της αναμέτρησης θα αποκτήσει σαφές προβάδισμα για απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λινγκ. Η αναμέτρηση θα προβληθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια το Σάββατο 9 Μαΐου στις 16.30, στο OTE SPORT 3HD.
Στην Ισπανία, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζουν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και την επίδειξη δύναμης έναντι των αντιπάλων τους. Με μόλις 2 βαθμούς διαφορά, τίποτα δεν έχει κριθεί για τον τίτλο στην Primiera Division και οι επόμενες συναντήσεις αναμένονται καθοριστικές. Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί το Σάββατο 9 Μαΐου την Ρεάλ Σοσιεδάδ (19.00, OTE SPORT 2HD) και την ίδια μέρα η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την πολύ καλή φέτος Βαλένθια (21.00, OTE SPORT 2HD).
Ένα από τα κορυφαία τουρνουά τένις διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στην Μαδρίτη. Το ATP World Tour Masters 1000, Mutua Madrid Open φιλοξενεί τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο και ο ΟΤΕ TV μεταφέρει όλη την εμπειρία των συναρπαστικών παιχνιδιών με αποκορύφωμα τους ημιτελικούς του Σαββάτου 9 Μαΐου (16.00 & 21.00, OTE SPORT 6HD) και τον μεγάλο τελικό της Κυριακής 10 Μαΐου (20.00, OTE SPORT 6HD).  

Έχοντας λάβει πολύ καλές κριτικές και reviews στην Αμερική, όπου ξεκίνησε πρόσφατα να προβάλλεται, το Odyssey κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στο ΟΤΕ CINEMA 1HD (Τετάρτη 13 Μαΐου, 22.00) σε πρώτη τηλεοπτική προβολή. Με φόντο μία διεθνή στρατιωτική συνομωσία, η νέα σειρά-υπερπαραγωγή της NBCUniversal παρακολουθεί την οδύσσεια της λοχία Odelle Ballard, η οποία χάνει την ομάδα της στο Μάλι όταν ανακαλύπτει ότι αμερικανική εταιρεία χρηματοδοτεί ομάδα τζιχαντιστών.
Στο ίδιο κανάλι, πρεμιέρα κάνουν επίσης η συνέχεια του 22 Jump Street με το απολαυστικό δίδυμο Τσάνινγκ Τάτουμ και Τζόνα Χιλ να αναλαμβάνει δράση αυτή τη φορά στο πανεπιστήμιο (Α’ τηλ. προβολή, Κυριακή 10 Μαΐου, 21.00), καθώς και η επίσης ξεκαρδιστική κωμωδία Παρθένος Ξανά με τον Άλαν Τούντικ (Α’ τηλ. προβολή, Πέμπτη 7 Μαΐου, 21.00), ενώ σε πρώτη τηλεοπτική προβολή θα μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV το Η Αρπαγή 3 με τον Λίαμ Νίσον και το μιούζικαλ φαντασίας Τα Μυστικά του Δάσους του Ρομπ Μάρσαλ με τους Άννα Κέντρικ, Μέριλ Στριπ και Κρις Πάιν, στη υπηρεσία ΟΤΕ Cinema on Demand.
Στο OTE CINEMA 2 ξεχωρίζουν αυτή την εβδομάδα το εξαιρετικό Οδηγός Αισιοδοξίας με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Τζένιφερ Λόρενς που κέρδισε για την ερμηνεία της το πρώτο της Όσκαρ (Παρασκευή 8 Μαΐου, 22.00), αλλά και το βραβευμένο με 6 Όσκαρ μιούζικαλ του Ρομπ Μάρσαλ Σικάγο, με τους Ρενέ Ζελβέγκερ, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Ρίτσαρντ Γκιρ (Τετάρτη 13 Μαΐου, 22.00), ενώ στο πλαίσιο του ιταλικού αφιερώματος του καναλιού, θα προβληθούν το κλασικό Τσάι με τον Μουσολίνι του Φράνκο Τζεφιρέλι και το οικογενειακό δράμα Εγώ κι Εσύ του Μπερνάντο Μπερτολούτσι (Τρίτη 12 Μαΐου, 19.45 & 22.00).  
Στο Village Cinema θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική προβολή η κομεντί Chef σε σκηνοθεσία Τζον Φαβρό με τον ίδιο και τους Τζον Λεγκουιζάμο, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σοφία Βεργκάρα, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Ντάστιν Χόφμαν (Δευτέρα 11 Μαΐου, 21.00).
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν επίσης στο FOX την πρεμιέρα του 6ου κύκλου του βραβευμένου με Χρυσή Σφαίρα Sons of Anarchy την Κυριακή 10 Μαΐου στις 22.30, ενώ στο Sundance Channel αρχίζει ο νέος κύκλος της εξαιρετικής σειράς The Code, πολιτικού θρίλερ από την Αυστραλία, από την Πέμπτη 7 Μαΐου στις 23.00. 
Η νέα σειρά του National Geographic Channel, Danger Decoded, από την Τρίτη 12 Μαΐου στις 22.00, αναλαμβάνει να παρουσιάσει και να αναλύσει, με τη βοήθεια ψηφιακών εφέ, πραγματικά συμβάντα και καταστροφές που καταγράφηκαν σε βίντεο. Στο πρώτο επεισόδιο, η εκπομπή παρουσιάζει ένα ατύχημα με αλεξίπτωτο και μία επικίνδυνη καταιγίδα.  
Η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων ALVINNN!!! and The Chipmunks για παιδιά και νέους κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στο Nickelodeon (Κυριακή 10 Μαΐου, 14.45). H γνωστή παρέα επιστρέφει για πρώτη φορά με νέα πρωτοποριακά κινούμενα σχέδια και σε κάθε επεισόδιο θα υπάρχει κι ένα νέο πρωτότυπο τραγούδι.
Αφιέρωμα στον σπουδαίο Ιταλό συνθέτη Κλάουντιο Μοντεβέρντι, ο οποίος γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1567 στην Κρεμόνα, φιλοξενεί από τις 11 έως τις 13 Μαΐου το κανάλι Mezzo, στις 20.30.