"Nova Highlights: 12 -- 25 Μαΐου"…

Νέα Ενημέρωση 12/05:  Νέα εφαρμογή Nova Go (και νέο λογότυπο), διατίθεται από τη nova σε Google Play Store, για πρόσβαση της υπηρεσίας σε κινητό και tablet με λειτουργικό σύστημα Android (Live TV, VoD, Catch Up TV)... Παράλληλα σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova…

.
Τρίτη 12 Μαΐου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 21:45
«UEFA Champions League – Μπάγερν Μ.-Μπαρτσελόνα» (Ζ)
Μπάγερν και Μπαρτσελόνα κοντράρονται απόψε στον αγώνα που θα μπορούσε να είναι ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League! Οι Γερμανοί υποδέχονται τους Καταλανούς 6 μόλις βραδιές μετά τον αγώνα στο «Καμπ Νου». Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα συναντάει την παρέα του Μέσι και όλη η ποδοσφαιρική υφήλιος αναμένει να δει το μεγάλο ματς.


Τρίτη 12 Μαΐου National Geographic Channel στις 22:00
«Προβλέποντας τον κίνδυνο» (Νέα σειρά)
Το ξέρατε ότι ο άνθρωπος έχει περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει πέφτοντας από το κρεβάτι του από ό,τι να σκοτωθεί σε αεροπορικό δυστύχημα; Ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο κινδύνους. Οι πιο μικρές ασχολίες μπορεί να έχουν ολέθριες συνέπειες – στην πραγματικότητα, ακόμη κι αυτή τη στιγμή θα μπορούσατε να διατρέχετε άμεσο κίνδυνο. Πώς όμως μπορούμε να ξέρουμε τι μας περιμένει; Η συναρπαστική αυτή σειρά παρουσιάζει συνηθισμένες καταστάσεις που έχουν καταγραφεί σε κάμερα, στις οποίες το «κακό» χτυπά φαινομενικά απρόβλεπτα, εντοπίζει τις ενδείξεις εκείνες που προμηνύουν την καταστροφική έκβαση του εκάστοτε περιστατικού κι εξετάζει αν θα μπορούσε κανείς να προβλέψει σωστά και να αποτρέψει τον κίνδυνο.

Τετάρτη 13 Μαΐου Novalifε στις 21:00
«Offline» Πρεμιέρα
Θρίλερ μυστηρίου, 2012, Σκηνοθεσία: Κέρτις Κρόφορντ, Ηθοποιοί: Μίσα Μπάρτον, Νταν Λεβί
Μετά από επτά χρόνια στη φυλακή, ο Rudy έχει θέσει στον εαυτό του δύο σαφείς στόχους: να ξαναεργαστεί ως επισκευαστής πλυντηρίων ρούχων, και - το πιο σημαντικό – να συμφιλιωθεί με την οικογένειά του...


Πέμπτη 14 Μαΐου FOX στις 21:30
«Wayward Pines» (Νέα σειρά - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ)
Ένας δρόμος για να φτάσεις εκεί. Κανένας για να φύγεις. Βασισμένο στο μπεστ-σέλερ μυθιστόρημα «Η Πόλη» του Μπλέικ Κράουτς και με την υπογραφή του μετρ ταινιών μυστηρίου Μ. Νάιτ Σάμαλαν, το «Wayward Pines» είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ στο οποίο τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ο πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών Ίθαν Μπερκ (τον οποίο υποδύεται ο Ματ Ντίλον) φτάνει στην επαρχιακή πόλη Wayward Pines, στο Αϊντάχο, αναζητώντας τα ίχνη δύο ομοσπονδιακών πρακτόρων που αγνοούνται. Η έρευνα του Ίθαν εγείρει συνεχώς νέα ερωτήματα. Κάθε βήμα που κάνει για να πλησιάσει την αλήθεια τον απομακρύνει από τη ζωή που ήξερε ως αληθινή, από το ρόλο του ως σύζυγος και πατέρας, μέχρι που έρχεται αντιμέτωπος με την τρομακτική διαπίστωση ότι μπορεί να μην καταφέρει ποτέ να φύγει από το Wayward Pines... ζωντανός.

Πέμπτη 14 Μαΐου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 22:05
«UEFA Europa League - Ημιτελικός» (Ζ)
Το ζευγάρι του τελικού του UEFA Europa League «κλειδώνει» απόψε και μπορείτε να παρακολουθήσετε απευθείας την προσπάθεια των δύο ομάδων στον αγώνα ρεβάνς. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 27/5 στη Βαρσοβία.


Πέμπτη 14 Μαΐου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Far from home» Πρεμιέρα
Κοινωνική, 2014, Σκηνοθεσία: Μάικλ Σκοτ, Ηθοποιοί: Μπάρι Γουάτσον, Πολ ΜακΓκίλιον
Μετά το θάνατο του θείου του με τον οποίο βρίσκονταν σε απόσταση, ένας συγγραφέας επιστρέφει στη γενέτειρά του…


Παρασκευή 15 Μαΐου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 19:00
«ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός Ημιτελικός Ευρωλίγκα» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Μαδρίτη όπου και θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ στον πρώτο ημιτελικό για το Final Four της Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την τεράστια πρόκρισή τους επί της Μπαρτσελόνα στα play offs, φιλοδοξούν να κατακτήσουν, για τέταρτη φορά στην ιστορία τους, την κορυφή της Ευρώπης. Αντίπαλοί τους είναι οι πανίσχυροι Ρώσοι που θέλουν εκδίκηση για τον χαμένο τελικό το 2012. Στον άλλο ημιτελικό αναμετρώνται η … οικοδέσποινα Ρεάλ και η Φενερμπαχτσέ του Ζ. Ομπράντοβιτς.

Παρασκευή 15 Μαΐου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Ταξιδιώτης στο χρόνο» - «Predestination»Πρεμιέρα
Επιστημονικής φαντασίας, 2014, Σκηνοθεσία: Μάικλ Σπίριγκ, Πίτερ Σπίριγκ, Ηθοποιοί: Ίθαν Χοκ, Σάρα Σνουκ, Νόα Τέιλορ
Ένας πράκτορας μιας κυβερνητικής υπηρεσίας ταξιδεύει στο παρελθόν για να αποτρέψει εγκλήματα και τρομοκρατικές ενέργειες πριν αυτές συμβούν. Αυτή τη φορά θα ταξιδέψει στο χρόνο με σκοπό να κυνηγήσει έναν τρομοκράτη βομβιστή…



Σάββατο 16 Μαΐου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
 «Για όλα φταίει ο Φρόϊντ» - «Tutta colpa de Freud» Πρεμιέρα
Κωμωδία, 2014, Σκηνοθεσία: Πάολο Τζενοβέζε, Ηθοποιοί: Αλεσάντρο Γκάσμαν, Μάρκο Τζαλίνι, Βιτόρια Πουτσίνι
Ο Φραντσέσκο Ταμαρέλι είναι ένας ψυχολόγος που κουράρει τρεις ασθενείς που περνούν δύσκολες στιγμές στην ερωτική τους ζωή. Αλλά το μεγάλο πρόβλημα με τον Φραντσέσκο είναι πως και οι τρεις αυτοί ασθενείς του είναι… οι κόρες του!


Κυριακή 17 Μαΐου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Final Four - Τελικός» (Ζ)
4 μνηστήρες θα διεκδικήσουν την κορυφή της Ευρώπης στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκα  που διεξάγεται στη Μαδρίτη. Ρεάλ, Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ και Φενερμπαχτσέ Ούλκερ… ερίζουν για το βαρύτιμο τρόπαιο. Πέρσι τον τίτλο κατέκτησε η Μακάμπι Τελ Αβίβ.


Κυριακή 17 Μαΐου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Το τρίτο πρόσωπο» - «Third person» Πρεμιέρα
Αισθηματική, 2013, Σκηνοθεσία: Πολ Χάγκις, Ηθοποιοί: Λίαμ Νίσον, Τζέιμς Φράνκο, Μίλα Κούνις, Άντριαν Μπρόντι
Ρώμη, Παρίσι, Νέα Υόρκη: Τρεις ιστορίες αγάπης ξετυλίγονται σε τρεις διαφορετικές πόλεις -μπορεί να απέχουν χιλιόμετρα μεταξύ τους αλλά σταδιακά θα αποκαλυφθεί η «σύνδεσή» τους, αποδεικνύοντας την πολυπλοκότητα της ζωής.

Δευτέρα 18 Μαΐου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 21:00
«Ώρα των Πρωταθλητών»
Το καθημερινό σας ραντεβού με την αθλητική ενημέρωση. Δείτε όλα όσα έγιναν στον χθεσινό μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκα και μάθετε τα τελευταία νέα ενόψει των play offs της Super League που θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 20/5.

Τρίτη 19 Μαΐου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 21:45
«Ο λύκος της Wall Street» - «The wolf of Wall street» (Πρεμιέρα)
Αληθινή ιστορία, 2013, Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορτσέζε, Ηθοποιοί: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τζόνα Χιλ, Μάθιου ΜακΚόναχι
Η αληθινή ιστορία του Τζόρνταν Μπέλφορντ, ενός δαιμόνιου αλλά και επιρρεπούς στην ξέφρενη ζωή χρηματιστή, η αστραπιαία άνοδος και η δραματική πτώση του στη Γουόλ Στριτ, καθώς και η ταραχώδης ζωή του, με τα ατελείωτα πάρτι, τις καταχρήσεις και τη διαφθορά.


Τετάρτη 20 Μαΐου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 20:30
«Super League ΟΠΑΠ Play Offs» (Ζ)
Το μίνι πρωτάθλημα των play offs ξεκινάει και οι 4 ομάδες είναι έτοιμες να διεκδικήσουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια των προκριματικών του καλοκαιριού.

Πέμπτη 21 Μαΐου National Geographic Channel ΗD στις 21:00
«Σκανάροντας το παρελθόν» (Νέα σειρά)
Η εκπομπή χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία σάρωσης με λέιζερ για να εξετάσει τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά θαύματα της ιστορίας, «ξεκλειδώνοντας» τα μυστικά της κατασκευής τους. Επικεφαλής σε αυτό το εγχείρημα είναι ο Στιβ Μπάροουζ, ένας από τους κορυφαίους μηχανικούς στον κόσμο, ο οποίος ενώνει τις δυνάμεις του με ειδικούς από το Κέντρο Προηγμένης Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου του Άρκανσο, για να φέρουν εις πέρας την αποστολή. Η ομάδα εξερευνά, σκανάρει και αναλύει ψηφιακά μερικά από τα πιο θαυμαστά αρχιτεκτονικά επιτεύγματα της ανθρωπότητας, αποκαλύπτοντας πόσο καλοί ήταν πραγματικά οι μηχανικοί του αρχαίου κόσμου.

Πέμπτη 21 Μαΐου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«The lunchbox: παραδόσεις αγάπης»  - «The lunchbox» Πρεμιέρα
Αισθηματική, 2013, Σκηνοθεσία: Ρίτες Μπάτρα, Ηθοποιοί: Ιρφάν Καν, Νιμράτ Καούρ, Ναβαζουντίν Σιντίκι
Εδώ και πολλά χρόνια στη Μουμπάι, κάθε πρωί, 5.000 Νταμπαβάλα -τοπικοί κούριερ φαγητού- παραδίδουν ζεστά γεύματα από την κουζίνα των νοικοκυρών στα γραφεία των συζύγων τους. Η λάθος παράδοση ενός τέτοιου γεύματος φέρνει σε επαφή μια παραμελημένη από τον άντρα της νοικοκυρά κι έναν μοναχικό λογιστή…

Παρασκευή 22 Μαΐου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Αγγελική εκδίκηση» - «Kite» Πρεμιέρα
Αστυνομική δράσης, 2014, Σκηνοθεσία: Ραλφ Ζάιμαν, Ηθοποιοί: Ίντια Άισλι, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον
Μετά τη δολοφονία του αστυνομικού πατέρα της και της μητέρας της, η 18χρονη Σάουα αποφασίζει να πάρει εκδίκηση για το θάνατό τους, έχοντας ως συμμάχους τον Καρλ Έικερ, πρώην συνάδελφο του νεκρού πατέρα της, και τον Ομπούρι, έναν μυστηριώδη φίλο από τα παιδικά της χρόνια.


Παρασκευή 22 Μαΐου Novasports 4  στις 22:30
«WWE Raw»
Δυνατά χτυπήματα, θεαματικές πτώσεις, μεγάλες ανατροπές συνθέτουν μία άλλου είδους.. διασκέδαση “made in USA!” Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το show της Δευτέρας Monday Night Raw!  

Σάββατο 23 Μαΐου Travel Channel στις 20:00
«Γεύση & άρωμα από Ρουμανία» (Νέα σειρά / διπλά επεισόδια)
Αυτόν το μήνα, το Travel Channel σάς προσκαλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι στις γεύσεις και τα αρώματα της Ρουμανίας, με ξεναγούς τους λάτρεις της περιπέτειας και της απόλαυσης Τζένι Πάουελ και Ολιβιέ Μάγκνι. Από την ιστορική περιοχή Μαραμούρες μέχρι τη γοτθική Τρανσυλβανία κι από την πολύβουη Κλουζ μέχρι τις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, η σειρά ταξιδεύει σε ολόκληρη τη χώρα, συναντά παραγωγούς παραδοσιακών εδεσμάτων, επισκέπτεται τοπικά ποτοποιεία, φεστιβάλ, αγορές, μπαρ, ζυθοποιεία και αμπελώνες και δειπνεί στα καλύτερα εστιατόρια, προσφέροντας στους επίδοξους ταξιδιώτες μια διαφορετική ματιά σε έναν από τους κρυμμένους θησαυρούς της Ευρώπης! Καλώς ήλθατε, λοιπόν, στη Ρουμανία!


Σάββατο 23 Μαΐου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
 «Κουβανέζικος έρωτας» - «Cuban fury» Πρεμιέρα
Κωμωδία, 2014, Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκρίφιθς, Ηθοποιοί: Νικ Φροστ, Κρις Ο’Ντάουντ, Ρασίντα Τζόουνς
Πίσω από τη χαμηλή αυτοπεποίθηση του υπέρβαρου Bruce Garrett κρύβεται η παθιασμένη καρδιά ενός πρώην πρωταθλητή της salsa. Μια γυναίκα θα αναζωπυρώσει τη… φλόγα!

Κυριακή 24 Μαΐου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Ο πλανήτης των πιθήκων: Η αυγή» - «Dawn of the planet of the apes» Πρεμιέρα
Περιπέτεια επ. φαντασίας, 2014, Σκηνοθεσία: Ματ Ριβς, Ηθοποιοί: Άντι Σέρκις, Γκάρι Όλντμαν, Κέρι Ράσελ
Βρισκόμαστε στο μέλλον όπου ένας φοβερός θανατηφόρος ιός έχει εξολοθρεύσει σχεδόν ολοκληρωτικά το ανθρώπινο είδος, εκτός από μία ομάδα ανθρώπων που κατάφεραν να επιζήσουν. Αυτή η ομάδα όμως θα απειλήσει μια ευημερούσα κοινότητα γενετικά εξελιγμένων πιθήκων, της οποίας ηγείται ένας ευφυής πίθηκος, ο περιβόητος Σίζαρ…

Δευτέρα 25 Μαΐου Discovery Showcase HD στις 22:45
«Woodfellas» (Νέα σειρά)

Ο Μπραντ Νοπς είναι ένας τεχνίτης με μεράκι που χτίζει μοναδικά ξύλινα σπίτια και επισκευάζει καλύβες, φέρνοντας τους ανθρώπους στην καρδιά της φύσης. Με τη βοήθεια της έμπειρης ομάδας του, δημιουργεί εντυπωσιακά ξύλινα σπίτια για ευρεία και απαιτητική πελατεία. Κάθε δουλειά που αναλαμβάνει είναι μια περιπέτεια στην άγρια φύση της ορεινής Βόρειας Καρολίνας, όπου αναζητά την πολύτιμη πρώτη ύλη του. Ο Μπραντ γνωρίζει πολύ καλά την τέχνη του αλλά χρησιμοποιεί και την αστείρευτη φαντασία του, δίνοντας μια προσωπική πινελιά σε κάθε κατοικία, με τελικό στόχο να φέρει τη φύση μέσα στο σπίτι και να πραγματοποιήσει μικρά θαύματα από ξύλο!