Μάιος, συντροφιά με τις κινηματογραφικές ζώνες των Novacinema!

Μαζί και ένα μοναδικό αφιέρωμα στη γιορτή της μητέρας στις 10 του μήνα 
Οι κινηματογραφικές ζώνες των καναλιών Novacinema προσφέρουν και αυτό το μήνα τηλεοπτικές επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, ενώ η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι αφιερωμένη στη γιορτή της μητέρας, στο πλαίσιο της οποίας το Novacinema 4 θα προβάλλει πέντε ξεχωριστές ταινίες που αφορούν τη μοναδική σχέση μητέρας-παιδιού. Ανάμεσα στα εξαιρετικά φιλμ που θα μεταδοθούν στο πλαίσιο του αφιερώματος, είναι και η βασισμένη σε αληθινά γεγονότα « Philomena» του Στίβεν Φρίαρς, με τη συγκλονιστική ερμηνεία της Τζούντι Ντεντς, για την οποία απέσπασε υποψηφιότητα για το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου. Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova έχουν τη δυνατότητα εγγραφής των αγαπημένων τους ταινιών, μέσω του αποκωδικοποιητή NovaBox+, για να τις παρακολουθούν όποτε εκείνοι θέλουν...


.Για τους σινεφίλ, η ζώνη «Ταξίδι στο σινεμά του κόσμου», προβάλλει κάθε Τετάρτη στις 23:00 τις καλύτερες παγκόσμιες κινηματογραφικές παραγωγές. Αυτό το μήνα, το… ταξίδι συνεχίζεται σε Γαλλία, Κροατία αλλά και Ελλάδα, μέσα από ταινίες που έρχονται σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Η γαλλική κωμωδία «Des Lendemains qui chantent», που κάνει πρεμιέρα στις 13 Μαΐου, ακολουθεί δύο αδέλφια που επιχειρούν να βρουν την τύχη τους στο Παρίσι, μέχρι που μπαίνει ανάμεσα τους μια γοητευτική γυναίκα, η οποία δεν μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στους δυο τους. Στις 20 του μήνα θα προβληθεί η ελληνική συμπαραγωγή της Nova «Το δέντρο και η κούνια» με τoyw Μυρτώ Αλικάκη και Ηλία Λογοθέτη, ενώ στις 27 Μαΐου έρχεται η πρεμιέρα της βραβευμένης με το Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, κροατική κομεντί «Θεϊκό Κόλπο», με πρωταγωνιστή ένα ιερέα που αναλαμβάνει καθήκοντα σε ένα νησί που μαστίζεται από υπογεννητικότητα και …αναλαμβάνει πρωτοβουλίες!

Για τους λάτρεις των ταινιών τρόμου, υπάρχει κάθε Παρασκευή στις 23:00 στο Novacinema 3, η ζώνη «Bloody Fridays». Ανάμεσα στις «σκοτεινές» ταινίες αυτού του μήνα, στις 29 Μαΐου έρχεται η πρεμιέρα της βασισμένης σε πραγματικά γεγονότα ταινίας, «Ξόρκισε το κακό», με τον Αυστραλό Έρικ Μπάνα στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τα Σαββατόβραδα, είναι το παραδοσιακό ραντεβού των συνδρομητών με το Novacinema 4 και τη ζώνη «Date Night» με τις πιο ρομαντικές ιστορίες αγάπης. Αυτό το μήνα, ξεχωρίζει η αισθηματική ταινία, «Επικίνδυνες Σχέσεις», με τους Γκλεν Κλόουζ, Τζον Μάλκοβιτς, Μισέλ Φάιφερ, Ούμα Θέρμαν και Κιάνου Ριβς.

Φυσικά, οι μικροί μας φίλοι, έχουν τη δική τους αγαπημένη ώρα, κάθε Παρασκευή στις 21:00 στο Νοvacinema 4 και το «Cinema για παιδιά», όπου προβάλλονται μερικές από τις καλύτερες παιδικές ταινίες,  μεταγλωττισμένες στα ελληνικά. Αυτό το μήνα, έρχονται τα «Στρουμφάκια 2», «Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας 2», «Ταρζάν» και «Ρίο 2».

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!