NBA finals, ζωντανά & σε υψηλή ευκρίνεια μόνο στον OTE TV...

Εβδομάδα 4-10 Ιουνίου... 
Η αθλητική δράση κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα στον ΟΤΕ TV με τα NBA finals, όπου οι Γκόλντεν Στέιτ με τον φετινό MVP Στέφεν Κάρι και η ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς Κλίβελαντ θα αναμετρηθούν για τον τίτλο, ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE SPORT 4HD. Η δράση συνεχίζεται και στην Football League ΟΠΑΠ με τα play off και play out, όπου ξεχωρίζουν οι αγώνες ΑΕΚ-Λάρισα και Αναγ.Καρδίτσας-Ζάκυνθος, ενώ στα μηχανοκίνητα η μάχη για την καρό σημαία της Formula 1 συνεχίζεται στο Grand Prix του Καναδά...
...Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει η πρεμιέρα της ταινίας Αγαπώντας, Πίνοντας και Τραγουδώντας, κύκνειο άσμα του σπουδαίου Αλάν Ρενέ, σε πρώτη προβολή στο OTE CINEMA 1HD, ενώ στο OTE CINEMA 2, με αφορμή την επέτειο της Απόβασης στην Νορμανδία, θα προβληθούν back2back όλα τα επεισόδια της πολεμικής σειράς Band of Brothers, με την υπογραφή των Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τομ Χανκς, ενώ οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το εξαιρετικό θρίλερ του Πέδρο Αλμοδοβάρ Το Δέρμα που Κατοικώ, με τον Αντόνιο Μπαντέρας, στο πλαίσιο του αφιερώματος στο ισπανόφωνο σινεμά.
Πολλές νέες σειρές και αφιερώματα κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στα κανάλια με ντοκιμαντέρ του ΟΤΕ TV, όπως το αφιέρωμα του National Geographic Channel στους δεινόσαυρους με τίτλο Dino Stunt ή η νέα σειρά του Discovery Channel X-Ray Mega Airport, που παρουσιάζει, με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας, ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια του κόσμου.

Η ώρα των NBA finals έφτασε και ο ΟΤΕ TV θα καλύψει τις αναμετρήσεις ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ και Κλίβελαντ για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή, ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE SPORT 4HD. Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 04.00, με τον εκπρόσωπο της δύσης, Γκόλντεν Στέιτ να υποδέχεται τον εκπρόσωπο της ανατολής Κλίβελαντ. Την Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 03.00 θα ακολουθήσει ο 2ος αγώνας, ενώ την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 04.00 ο 3ος αγώνας μας μεταφέρει στο Κλίβελαντ όπου η ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς οι Καβαλίερς υποδέχονται τον MVP του ΝΒΑ για φέτος Στέφεν Κάρι και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.
Στο ποδόσφαιρο, μία αγωνιστική πριν τη λήξη των play off και play out της Football League ΟΠΑΠ, ο ΟΤΕ TV θα προβάλει ζωντανά την αναμέτρηση ΑΕΚ-Λάρισα για τα Play off της διοργάνωσης (Κυριακή 7 Ιουνίου, 19.00, OTE SPORT 3HD) και τον κρίσιμο -για την παραμονή στη κατηγορία- αγώνα Αναγ.Καρδίτσας-Ζάκυνθος (Δευτέρα 8 Ιουνίου, 18.00, OTE SPORT 3HD).
Για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η μάχη για την καρό σημαία στην
Formula 1 συνεχίζεται, με τους εκπρόσωπους της Mercedes Lewis Hamilton και Nico Rosberg να έχουν τον πρώτο λόγο έναντι των εκπροσώπων της Ferrari Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen. Το OTE SPORT 5HD θα καλύψει ζωντανά τις προσπάθειες των κορυφαίων οδηγών στο Grand Prix του Καναδά, με τις 1ες και 2ες ελεύθερες δοκιμές την Παρασκευή 5 Ιουνίου, τις 3ες ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές το Σάββατο 6 Ιουνίου και τον μεγάλο αγώνα την Κυριακή 7 Ιουνίου στις 20.45.
Την Κυριακή 7 Ιουνίου ο ΟΤΕ TV σερβίρει, μπλοκάρει και καρφώνει παρέα με τις κορυφαίες εθνικές ομάδες βόλεϊ. Στις 16.00, θα προβληθεί ο αγώνας μεταξύ Βραζιλίας και Αυστραλίας (OTE SPORT 6HD) και στις 19.10 η αναμέτρηση Ιταλία-Σερβία (OTE SPORT 6HD).
Στο τένις, το γαλλικό Grand Slam ολοκληρώνεται με τους συναρπαστικούς τελικούς αγώνες γυναικών και ανδρών, στις 6 και 7 Ιουνίου αντίστοιχα. Οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα συναρπαστικό θέαμα με πρωταγωνιστές τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις σε ζωντανή μετάδοση στο Eurosport HD στον OTE TV.

Το κύκνειο άσμα ενός από τους εμβληματικοτερους Γάλλους σκηνοθέτες, μία από τις καλύτερες δουλειές της τελευταίας περιόδου του Αλμοβόδαρ, αλλά και την εξαιρετική συνεργασία του Τομ Χανκς με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ για την τηλεόραση, θα απολαύσουν μεταξύ άλλων οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα κινηματογραφικά του κανάλια αυτή την εβδομάδα.
Στο ΟΤΕ CINEMA 1HD θα προβληθεί, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, η τελευταία ταινία του σπουδαίου Αλάν Ρενέ Αγαπώντας, Πίνοντας και Τραγουδώντας για την αλλαγή στη ζωή τριών ζευγαριών όταν ανακαλύπτουν ότι ο κοινός τους φίλος είναι βαριά άρρωστος (Πέμπτη 4 Ιουνίου, 21.00). Η ταινία απέσπασε την Άργυρη Άρκτο στο φεστιβάλ του Βερολίνου. Στο ίδιο κανάλι, ξεχωρίζουν επίσης η οικογενειακή κωμωδία κινουμένων σχεδίων Οι Κρουντς (Σαββατο 6 Ιουνίου, 21.00) και το σκοτεινό γουέστερν του Γκορ Βερμπίνσκι Ο Μοναχικός Καβαλάρης με τον Τζόνι Ντεπ (Κυριακή 7 Ιουνίου, 21.00).
Στο OTE CINEMA 2, με αφορμή την επέτειο της Απόβασης στην Νορμανδία, θα προβληθούν από την Παρασκευή 5 έως την Κυριακή 7 Ιουνίου, από τις 22.00, όλα τα επεισόδια της εξαιρετικής σειράς Band of Brothers, με την υπογραφή των Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τομ Χανκς. Στο ίδιο κανάλι, θα προβληθούν επίσης το εξαιρετικό θρίλερ του Πέδρο Αλμοδοβάρ Το Δέρμα που Κατοικώ, με τον Αντόνιο Μπαντέρας, την Έλενα Ανάγια και την Μαρίζα Παρέδες, στο πλαίσιο του αφιερώματος στο ισπανόφωνο σινεμά (Τρίτη 9 Ιουνίου, 22.00), αλλά και το βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Πάολο Κοέλιο Η Βερόνικα Αποφασίζει να Πεθάνει με την Σάρα Μισέλ Γκέλαρ (Τετάρτη 10 Ιουνίου, 22.00).
Πολλές νέες σειρές και αφιερώματα κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στα κανάλια με ντοκιμαντέρ του ΟΤΕ TV. Ξεχωρίζουν το αφιέρωμα του National Geographic Channel στους δεινόσαυρους και τον T-Rex με τίτλο Dino Stunt (7-11 Ιουνίου, 20.00), η νέα σειρά του Discovery Channel X-Ray Mega Airport, που παρουσιάζει, με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας, ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια του κόσμου, αυτό της Φρανκφούρτης (Σάββατο 6 Ιουνίου, 21.00), αλλά και η σειρά Cabin Fever στο National Geographic Channel, όπου καταγράφονται όλα τα στάδια κατασκευής μιας ξύλινης εξοχικής καλύβας και οι περίτεχνες λεπτομέρειες που την καθιστούν τόσο μοναδική (από Τετάρτη 10 Ιουνίου, 21.00).

Τέλος η νέα σειρά του Nat Geo Wild HD Life On The Barrier Reef από την Κυριακή 7  Ιουνίου στις 19.00, μας ταξιδεύει στο μέρος με τη μεγαλύτερη ‘πυκνότητα’ ζωής πάνω στη γη, καθώς αποτελεί σπίτι για πάνω από 1500 είδη ψαριών και άλλων ζώων.

Αφιέρωμα στον αγαπημένο Αλαντίν φιλοξενεί από την Κυριακή 7 Ιουνίου και κάθε Κυριακή στις 11.25 το Disney Junior. Αυτή την εβδομάδα θα προβληθεί η πρώτη ταινία του 1992 Aladdin, και θα ακολουθήσουν τα Aladdin-The Return of Jafar και Aladdin-King of Thieves.