ΠΑΟ-Μπριζ για τα προκριματικά του UEFA Champions League στον OTE TV

Εβδομάδα 23-29 Ιουλίου...
Την 7η -στην ιστορία του- συνάντηση του ΠΑΟ με την Μπριζ για τα προκριματικά του UEFA Champions League θα καλύψει ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια ο ΟΤΕ TV την ερχόμενη Τρίτη 28 Ιουλίου. Από το αθλητικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν ακόμη οι φιλικοί αγώνες της ΑΕΚ στην Πολωνία απέναντι στην Χάποελ Τελ Αβιβ, την Κορόνα Κιέλτσε και την Χάποελ Ιερουσαλήμ, στα μηχανοκίνητα το Grand Prix της Formula 1 στην Ουγγαρία, καθώς επίσης οι μάχες στα φιλέ του FIVB World Grand Prix...

...
Στα κινηματογραφικά, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν σε πρώτη προβολή την τελευταία ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ Maps to the Stars με την βραβευμένη στις Κάνες για τον ρόλο της, Τζούλιαν Μουρ, μαζί με τους Μία Γουασικόφσκα, Τζον Κιούζακ και Ρόμπερτ Πάτινσον, αλλά και τα 2 τελευταία επεισόδια της επικής σειράς Odyssey στο OTE CINEMA 1HD, την ολοκλήρωση του αφιερώματος του OTE CINEMA 2 στον κορυφαίο Άλφρεντ Χίτσκοκ με Τα Πουλιά, την τελευταία σπουδαία ταινία του σκηνοθέτη, καθώς και το θρίλερ μυστηρίου Νέα Και Αθώα από την ‘αγγλική’ περίοδο του Χίτσκοκ.           

Σε ρυθμούς πρόκρισης θα κινηθεί ο OTE TV την Τρίτη 28 Ιουλίου, με την απευθείας μετάδοση του αγώνα ΠΑΟ-Μπριζ στο πλαίσιο του 3ου Προκριματικού Γύρου του UEFA Champions League (21.00, OTE SPORT 1HD). Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες για έβδομη φορά στην ιστορία τους και ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να σπάσει την μέχρι τώρα μεταξύ τους παράδοση, καθώς στις 6 προηγούμενες αναμετρήσεις τα σκορ έχουν έρθει 3 φορές υπέρ των βέλγων, 2 ισόπαλα και μόνο σε έναν αγώνα υπέρ των «πρασίνων».
Πρόγευση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και της επιστροφής της ΑΕΚ στην μεγάλη κατηγορία, θα απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV από την Πέμπτη 23 Ιουλίου. Ο OTE TV ακολουθεί την «Βασίλισσα» στην προετοιμασία της και μεταδίδει τους φιλικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στην Πολωνία, με αφετηρία τον αγώνα με την Χάποελ Τελ Αβιβ την Πέμπτη 23 Ιουλίου (18.00, OTE SPORT 2HD). Επόμενη στάση, ο αγώνας ΑΕΚ-Κορόνα Κιέλτσε που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου Remes Hotel & Spa την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 12.00 και θα προβληθεί στο OTE SPORT 1HD, ενώ την Τετάρτη 29 Ιουλίου στις 19.00 η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Ιερουσαλήμ (OTE SPORT 1HD).
Η αθλητική δράση της εβδομάδας συνεχίζεται στις πίστες των μηχανοκίνητων και τον συναρπαστικό κόσμο της F1, με το Grand Prix της Ουγγαρίας, ενώ οι μάχες στα φιλέ του FIVB World Grand Prix μπαίνουν σε τελική φάση για το πρώτο γκρουπ, όπου κορυφαίες ομάδες όπως των Η.Π.Α., της Βραζιλίας, της Ιταλίας και της Ρωσίας αγωνίζονται για τον πολυπόθητο τίτλο.

Από τις πρεμιέρες της εβδομάδας στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV, ξεχωρίζει η τελευταία ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, Maps to the Stars, που σατιρίζει τη βιομηχανία θεάματος του Χόλιγουντ, με την βραβευμένη στις Κάνες για τον ρόλο της Τζούλιαν Μουρ, και τους Μία Γουασικόφσκα, Τζον Κιούζακ και Ρόμπερτ Πάτινσον στο OTE CINEMA 1HD (Πέμπτη 23 Ιουλίου, 21.00). Στο ίδιο κανάλι θα προβληθεί το θρίλερ του Πολ Σρέιντερ Μέχρι Τέλους με τον Νίκολας Κέιτζ (Δευτέρα 27 Ιουλίου, 21.00), ενώ οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το μεγάλο φινάλε της επικής σειράς Odyssey, με τα 2 τελευταία επεισόδια της σειράς να προβάλλονται back2back την Τετάρτη 29 Ιουλίου από τις 21.00. 
Στο OTE CINEMA 2 θα προβληθούν η κομεντί του Λάσε Χάλστρομ Casanova, με τον Χιθ Λέτζερ στον ομώνυμο ρόλο (Παρασκευή 24 Ιουλίου, 22.00) και το You, the Living του μοναδικού Ρόι Άντερσον (Ένα περιστέρι έκατσε σε ένα κλαδί
συλλογιζόμενο την ύπαρξη του), που αποτελεί ένα σουρεαλιστικό κολάζ από ανθρώπινες ιστορίες (Δευτέρα 27 Ιουλίου, 22.00). 
Το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 στον σπουδαίο Άλφρεντ Χίτσκοκ ολοκληρώνεται αυτή την Τρίτη 28 Ιουλίου, με το βασισμένο σε διήγημα της Δάφνης Ντι Μοριέ αλληγορικό θρίλερ, Τα Πουλιά, με τους Ροντ Τέιλορ και Τίπι Χέντρεν, αλλά και το θρίλερ μυστηρίου Νέα Και Αθώα (22.00 & 00.00). 
Η εκπληκτική ιστορία και πορεία των Queen μέσα από τα μάτια των ίδιων των πρωταγωνιστών ξεδιπλώνεται στο ντοκιμαντέρ Queen: Days of our Lives στο Sundance Channel, την Παρασκευή 24 Ιουλίου στις 23.00.
Πρεμιέρα κάνει στο Nickelodeon η παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων Henry Danger, για ένα 13χρονο αγόρι τον Χένρι, που αναλαμβάνει βοηθός του Captain Man στις αποστολές του για την απόδοση δικαιοσύνης (Σάββατο 25 Ιουλίου, 20.00).