«Ο Δικαστής» έρχεται στα κανάλια Novacinema...

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, στις 22:00 στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD 
 «Ότι καλύτερο έχω κάνει στην καριέρα μου». Με αυτά τα λόγια μίλησε ο Robert Downey Jr. για την ταινία «Ο Δικαστής», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, στις 22:00. Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, απολαμβάνουν τις καλύτερες ταινίες ένα χρόνο πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι.

...«Ο Δικαστής» είναι ένα δικαστικό δράμα, σε σκηνοθεσία David Dobkin, με τις ερμηνείες των Robert Downey Jr. και Robert Duvall να ξεχωρίζουν. Ειδικά αυτή του βετεράνου πλέον ηθοποιού, απέσπασε την υποψηφιότητα για το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου, τόσο στα Όσκαρ όσο και στις Χρυσές Σφαίρες και στα SAG Awards. Στην ταινία επίσης παίζουν οι Vera Farmiga, Billy Bob Thornton,Vincent D'Onofrio, κ.α.

Θέμα της ταινίας είναι οι περίπλοκες οικογενειακές σχέσεις, με τον David Dobkin να προσεγγίζει τα θέματα αγάπης, θλίψης, ενοχής αλλά και συγχώρεσης, μέσα από διαρκείς ανατροπές και αντιπαραθέσεις.

Η ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!