Blindspot – Η νέα συναρπαστική σειρά του NBC στα Novacinema

Πρεμιέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD
 Η νέα συναρπαστική σειρά του NBC έρχεται στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Από την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00, και κάθε Παρασκευή, οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη νέα σειρά μυστηρίου «Blindspot», πολύ κοντά χρονικά με την προβολή της στην Αμερική, με τους Jaimie Alexander (Thor, The Last Stand) και Sullivan Stapleton (300: Rise of an Empire, Gangster Squad).

.Το Blindspot περιστρέφεται γύρω από μία γυναίκα (Jamie Alexander) που δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν της, ούτε καν το όνομά της, και βρίσκεται γυμνή μέσα σε ένα σάκο στη μέση της Times Square με το σώμα της καλυμμένο από τατουάζ. Η ανακάλυψή της, αποτελεί ένα τεράστιο μυστήριο,  που προκαλεί αμέσως την προσοχή του FBI, καθώς κάθε τατουάζ είναι μέρος ενός πολύπλοκου παζλ και αντιστοιχεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια. Ο πράκτορας Kurt Weller (Sullivan Stapleton) θα προσπαθήσει να λύσει την υπόθεση, καθώς ένα από τα τατουάζ στην πλάτη γράφει το όνομά του, και να βοηθήσει να βρεθεί η πραγματική ταυτότητα της άγνωστης γυναίκας.

Τα επεισόδια της σειράς, μετά την προβολή τους θα είναι διαθέσιμα τόσο από την υπηρεσία Nova On Demand, όσο και από την υπηρεσία Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τα παρακολουθούν, όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!