"Nova Highlights: 18 - 28 Σεπτεμβρίου"…

Νέα Ενημέρωση 21/09: 
Σάρωσαν στα 67α Emmy Awards, σειρές και ταινίες που προβάλλονται στα Novacinema! Κυριάρχησε το Game of Thrones!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
... 










Σάρωσαν στα 67α Emmy Awards, σειρές και ταινίες που προβάλλονται στα Novacinema!
Κυριάρχησε το Game of Thrones!
Πραγματοποιήθηκε χθες στο Microsoft Theater στο Λος Άντζελες, η 67η Απονομή Βραβείων Emmy, και τίμησε όπως κάθε χρόνο, «τα καλύτερα» της Αμερικάνικης τηλεόρασης. Συνολικά, σειρές και ταινίες που παίζουν σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema, απέσπασαν 26 βραβεία Emmy, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά, ότι οι καλύτερες σειρές παίζουν στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova.

Μεγάλος νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε το «Game of Thrones», η σειρά της HBO που έχει καθηλώσει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο, αποσπώντας συνολικά 12 βραβεία στις πιο σημαντικές κατηγορίες, όπως αυτή της Καλύτερης Δραματικής Σειράς, Β’ Ανδρικού ρόλου (Peter Dinklage) και Σκηνοθεσίας (David Nutter). Η σειρά φαινόμενο «Game of Thrones» έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης και θεωρείται, κατά γενική ομολογία, η πιο επιτυχημένη σειρά όλων των εποχών. Τα κανάλια Novacinema έχουν προβάλλει όλους τους κύκλους της επικής σειράς σε Α’ τηλεοπτική προβολή και συνεχίζουν να την προβάλλουν, πλέον, ταυτόχρονα με την Αμερική.

Η HBO, όμως, ξεχώρισε και στην κωμωδία με την σειρά «Silicon Valley», η οποία απέσπασε 2 βραβεία, Καλύτερου Κωμικού Σεναρίου και Καλύτερου Sound Mixing και προβάλλεται και αυτή ταυτόχρονα με την Αμερική από τα κανάλια Novacinema. Η σειρά διακωμωδεί τον τρόπο ζωής των ευφυέστατων αλλά ακοινώνητων δημιουργών επιτυχημένων startups εταιρειών και παρουσιάζει όλα εκείνα που συμβαίνουν στην ομώνυμη περιοχή του San Fransisco, όπου έχουν την έδρα τους κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας.

Η μίνι σειρά «Olive Kitteridge» που έκανε πρεμιέρα στα κανάλια Novacinema και περιγράφει τη ζωή μιας φαινομενικά ήρεμης επαρχιακής αμερικανικής πόλης που στοιχειώνεται όμως από μυστικά, ψέματα και τραγωδίες, απέσπασε 8 βραβεία εκ των οποίων αυτό του Α’ γυναικείου, Α’ αντρικού ρόλου, Β’ αντρικού ρόλου και Σκηνοθεσίας (Frances McDormand, Richard Jenkins, Bill Murray και Lisa Cholodenko αντίστοιχα).

To βραβείο καλύτερης τηλεοπτικής ταινίας απονεμήθηκε στη τηλεταινία «Bessie», η οποία περιγράφει την αληθινή ιστορία της θρυλικής ερμηνεύτριας των blues, Bessie Smith, με την εντυπωσιακή Queen Latifah. Η τηλεταινία προβλήθηκε αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema.

Σημαντικές διακρίσεις έλαβαν και σειρές που προβάλλονται από τα κανάλια Fox & Fox Life, τα οποία έχουν στη διάθεσή τους οι συνδρομητές Nova και Nova 3Play. Ξεχώρισαν το «American Horror Story: Freak Show» που απέσπασε 5 βραβεία και το «How to get away with Murder» με την Viola Davis στην κατηγορία Α’ γυναικείου ρόλου. Επίσης βραβεύτηκαν οι σειρές «Modern Family» & «The Americans».

Οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema, έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τις καλύτερες σειρές και ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή. Μετά την προβολή τους, μέσα από τις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, μπορούν να τις παρακολουθήσουν, όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.






"Nova Highlights: 18 - 28 Σεπτεμβρίου"…   


Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 21:30
«Γαλλικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ρεν-Λιλ» (Ζ)
Ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι από το συναρπαστικό Σαμπιονά έρχεται στα κανάλια Novasports. H 6η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος ξεκινάει απόψε και η Ρεν υποδέχεται τη Λιλ στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου Novasports 1 & Νovasports 1 HD στις 20:45
«Oλλανδικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Χεράκλες-Αϊντχόφεν» (Ζ)
Το πρωτάθλημα έχει αρχίσει ήδη να παίρνει φωτιά και οι ομάδες ρίχνονται στη μάχη της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Απόψε η Χεράκλες υποδέχεται την Αϊντχόφεν.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Μπόμπ Σφουγγαράκης: Έξω απ’τα νερά του» (Πρεμιέρα)
Οικογενειακή κινουμένων σχεδίων, 2015, Σκηνοθεσία: Πολ Τίμπιτ , Με τις φωνές των: Τομ Κένι, Μπιλ Φάγκερμπεϊκ, Αντόνιο Μπαντέρας / Ελλην. μεταγλώττιση: Λορέντζος Φραγκούλης, Άλκης Ζερβός, Γιάννης Στεφόπουλος
Η ζωή στο Βυθό του Μπικίνι δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη για τον αισιόδοξο Μπομπ Σφουγγαράκη και τους φίλους του: τον πιστό αστερία Πάτρικ, τον σαρδόνιο Καλαμάρη, την επιστήμονα σκίουρο Σάντι και τον οστρακόδερμο καπιταλιστή κύριο Καβούρη. Όταν όμως κλέβουν τη σούπερ μυστική συνταγή της Καβουροπάτη, οι αιώνιοι αντίπαλοι, ο αθώος και αφελής Μπομπ Σφουγγαράκης και ο κυνικός Πλαγκτόν, πρέπει να συνεργαστούν ώστε να πολεμήσουν τον σατανικό πειρατή Μπεργκερογένη!

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου  Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Ο τζογαδόρος» (Πρεμιέρα)
Αστυνομικό θρίλερ, 2014, Σκηνοθεσία: Ρούπερτ Γουάιατ, Ηθοποιοί: Μαρκ Γουάλμπεργκ, Τζέσικα Λανγκ, Γκρίφιν Κλίβελαντ
Ο Jim Bennett είναι ένας ριψοκίνδυνος τύπος. Εκτός από καθηγητής Αγγλικών, είναι και ένας πολύ τολμηρός τζογαδόρος που θα ποντάρει όλο το ποσό που δανείζεται από ένα γκάνγκστερ, υποθηκεύοντας την ίδια του τη ζωή…

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 21:15
«Πορτογαλικό πρωτάθλημα Πόρτο-Μπενφίκα» (Ζ)
Το μεγάλο ντέρμπι Πόρτο-Μπενφίκα δεσπόζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι έχει και έντονο… ελληνικό ενδιαφέρον αφού στους φιλοξενούμενους αγωνίζονται οι Μήτρογλου και Σάμαρης.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου FOX Life στις 21:00
«67α Primetime Emmy Awards» (Ζ)
Με τη νέα τηλεοπτική σεζόν προ των πυλών, έφτασε πλέον η στιγμή για την απονομή των φετινών τηλεοπτικών βραβείων EMMY. Τα φλας αστράφτουν και οι προσκεκλημένοι παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί, χαρίζοντας απλόχερα τα πιο λαμπερά τους χαμόγελα. Εντυπωσιακές εμφανίσεις, δημιουργίες κορυφαίων σχεδιαστών, δηλώσεις στις κάμερες και καυστικά σχόλια, συνθέτουν το σκηνικό για το μεγάλο αυτό event στο χώρο του θεάματος. Και, φυσικά, το Ε! βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει τα πάντα, λεπτό προς λεπτό! Έτσι, στις 20 Σεπτεμβρίου, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, το Ε! σάς μεταφέρει στο Nokia Theatre του Λος Άντζελες για να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση όλα όσα διαδραματίζονται στο κόκκινο χαλί. Ακούστε τα σχόλια του Ράιαν Σίκρεστ και της Τζουλιάνα Ράνσικ, υποδεχθείτε μεγάλα αστέρια από τον κόσμο του θεάματος και δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις που έκαναν στις κάμερες οι φετινοί υποψήφιοι!

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου Novacinema 1 & Νovacinema 1 HD στις 22:00
«Η συνέντευξη» (Πρεμιέρα)
Κωμωδία δράσης, 2014, Σκηνοθεσία: Έβαν Γκόλντμπεργκ, Σεθ Ρόγκεν, Ηθοποιοί: Σεθ Ρόγκεν, Τζέιμς Φράνκο, Λίζι Κάπλαν Ο Dave Skylark και ο παραγωγός του Aaron Rapoport διευθύνουν την δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή διασημοτήτων «Skylark απόψε». Όταν ανακαλύπτουν ότι ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν είναι φανατικός θαυμαστής του σόου, κανονίζουν μια συνέντευξη μαζί του… 

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου National Geographic Channel στις 21:00
«Brain games» (Νέο επεισόδιο)

Είστε έτοιμοι για μία πραγματικά ανατρεπτική τηλεοπτική εμπειρία; Η υποψήφια για Emmy σειρά «Brain Games» επιστρέφει με νέα επεισόδια που είναι γεμάτα με διαδραστικά παιχνίδια και πειράματα, σχεδιασμένα για να «παίξουν» με το μυαλό σας και να αποκαλύψουν τις εσωτερικές λειτουργίες του εγκεφάλου σας. Ο οικοδεσπότης της σειράς Τζέισον Σίλβα είναι και πάλι εδώ και ενώνει τις δυνάμεις του με επιφανείς νευροεπιστήμονες και ψυχολόγους προκειμένου να διεισδύσουν στο μυαλό σας και να σας δείξουν τι πραγματικά συμβαίνει εκεί.  Θίγοντας ζητήματα όπως η μνήμη, η ηθική, η κοινή λογική, τα χρήματα, οι παρανοήσεις, τα παραφυσικά φαινόμενα, ο κομφορμισμός αλλά και τις διαφορές ανάμεσα στο αριστερό και το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου, τα νέα επεισόδια του «Brain Games» υπόσχονται ακόμη περισσότερες εγκεφαλικές συγκινήσεις, αφού αυτή τη φορά το βλέμμα στρέφεται προς τα μέσα, σε ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό και αποκαλυπτικό ταξίδι στο εσωτερικό των τριάμισι κιλών ιστού που σας κάνουν να είστε… αυτό που είστε. 

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου Novaspoprts 1 & Novasports 1 HD στις 22:00 
«Γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Τουλούζ-Μαρσέιγ» (Ζ)

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται και τις καθημερινές στα κανάλια Novasports! Η Μαρσέιγ του Μίτσελ έχει δύσκολη αποστολή εκτός έδρας απέναντι στην Τουλούζ για την 7η (εμβόλιμη) αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. 

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου Fox στις 21:50 
«Empire 2» (Πρεμιέρα κύκλου) 
Με την υπογραφή του υποψήφιου για Όσκαρ Λι Ντάνιελς και του βραβευμένου με Emmy Ντάνι Στρονγκ, το «Empire» επιστρέφει στο FOX με το 2ο Κύκλο επεισοδίων, σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την επίσημη προβολή τους στην Αμερική! Οι Λάιονς ακροβατούν συναισθηματικά, καθώς παρασύρονται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι στρατηγικής που μοιραία θα οδηγήσει την οικογένεια στην καταστροφή ή τη λύτρωση. Ζωές και αγάπες θα χαθούν στον αγώνα των μελών να κατακτήσουν τον πολυπόθητο θρόνο. Θα τα καταφέρουν άραγε να έρθουν κοντά και να μάθουν να αγαπιούνται ξανά, πριν να είναι πολύ αργά; Αγάπη, έρωτας, πόλεμος, οικογένεια, εξουσία και μουσική είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την ιστορία του «Empire». Το σάουντρακ της σειράς φέρει τη σφραγίδα του θρυλικού hip-hop παραγωγού Τίμπαλαντ.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«In my dreams» (Πρεμιέρα)
Αισθηματική, 2014, Σκηνοθεσία: Κένι Λεόν, Ηθοποιοί: Κάθριν ΜακΠι, Μάικ Βόγκελ Ένα σιντριβάνι, μια ευχή κι επτά νύχτες όπου ονειρεύεσαι τον αληθινό σου έρωτα. Ένας αρχιτέκτονας και μια ιδιοκτήτρια εστιατορίου ονειρεύονται ο ένας τον άλλον. Είναι, όμως, ο ένας ο αληθινός έρωτας του άλλου; 

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 23:00
«miniEURO 2015 Τσεχία-Ελλάδα» (Ζ) Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα mini football είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά στα κανάλια Novasports! H Ελλάδα αντιμετωπίζει την Τσεχία για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων και ελπίζει σε πρόκριση στους «16» του τουρνουά.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου Novasports 3 στις 13:00
«Τένις ATP World Tour 250 - Προημιτελικά» (Ζ) Aκόμη ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός έρχεται στα κανάλια Novasports. Το τουρνουά τένις Open de Moselle διεξάγεται ξεκινά στη γαλλική πόλη Μετς και συγκεντρώνει τα βλέμματα των απανταχού φιλάθλων του αθλήματος. Κάτοχος του τίτλου είναι ο Βέλγος Γκοφέν. 

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου Novacinema 3 στις 23:00
«Φαντάσματα» (Πρεμιέρα) 
Τρόμου, 2014, Σκηνοθεσία: Κέβιν Γκρέτερ, Ηθοποιοί: Σάρα Σνουκ, Μαρκ Βέμπερ Η Jessabelle επιστρέφει στο πατρικό της σπίτι στη Louisiana για να συνέλθει από ένα τρομακτικό αυτοκινητικό δυστύχημα. Εκεί όμως θα έρθει αντιμέτωπη με ένα πνεύμα που ανέμενε την επιστροφή της… 


Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 20:30
«Super League Ελλάδα 2015-16 5η Αγωνιστική» (Ζ) 
Το πρωτάθλημα της Super League συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Παρακολουθήστε τον καλύτερο αγώνα από το… πρώτο πιάτο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου Novacinema 2 & Novacinema 2 HD στις 22:00
«Γαμήλια νάρκη» Αισθηματική κωμωδία, 2003, Σκηνοθεσία: Δημήτρης Ινδαρές, Ηθοποιοί: Φάνης Μουρατίδης, Ναταλία Στυλιανού, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Αννα Δημητρίεβιτς Ο Θωμάς και η Λίλη διανύουν τον 7ο δύσκολο χρόνο του γάμου τους. Η αιφνίδια αναχώρηση της οικιακής βοηθού ανοίγει στη ζωή τους τον ασκό του Αιόλου. Η Λίλη αρνείται να ασχοληθεί με το παιδί και το σπίτι. Ο Θωμάς προσλαμβάνει ως οικιακή βοηθό μια 23χρονη αλλοδαπή πόρνη, την Ιρίνα… 

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου  Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00 
«Μια νύχτα στο μουσείο: Το μυστικό του Φαραώ» (Πρεμιέρα) 
Κωμική περιπέτεια, 2014, Σκηνοθεσία: Σον Λέβι, Ηθοποιοί: Μπεν Στίλερ, Όουεν Γουίλσον, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Στιβ Κούγκαν Όταν η μαγεία, η οποία «ξυπνά» τα εκθέματα του μουσείου αρχίζει να εξασθενεί, ο Λάρι αποφασίζει να συγκεντρώσει τους αγαπημένους του φίλους, απ’ όλο το φάσμα της παγκόσμιας Ιστορίας, και να τους οδηγήσει σε ένα αξέχαστο ταξίδι... 

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 23:00 
«Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε» (Πρεμιέρα) 
Κομεντί, 2014, Σκηνοθεσία: Σον Λεβί, Ηθοποιοί: Τζέισον Μπέιτμαν, Τίνα Φέι 
Όταν ο πατέρας τους πεθαίνει, τέσσερα αδέλφια, «χτυπημένα» από τις δυσκολίες της ενήλικης ζωής, αναγκάζονται να επιστρέψουν στο σπίτι όπου μεγάλωσαν και να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη…