Ο Οκτώβρης έρχεται δυναμικά στη Nova!

Με οσκαρικές ταινίες, αθλητικό υπερθέαμα, νέες εκπομπές και μεγάλα αφιερώματα! 
«1992»: Μία νέα ιταλική πολιτική σειρά στα κανάλια Novacinema!
 Γεμάτος εκπλήξεις είναι ο Οκτώβριος για τους συνδρομητές της Nova, με πολύ σπουδαίες ταινίες να έρχονται σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema, ενώ μεγάλα ντέρμπι στη Super League και η έναρξη της Euroleague Basketball υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις!
.Οι καλύτερες οσκαρικές ταινίες, που έκλεψαν την παράσταση στα φετινά βραβεία, κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια Novacinema. Το ξεχωριστό «Birdman» του σκηνοθέτη Αλεχάντρο Γκονζάλες Ιναρίτου η οποία απέσπασε 4 Όσκαρ στα φετινά βραβεία (Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Φωτογραφίας και Πρωτότυπου Σεναρίου) θα «προκαλέσει» τους συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova σε ένα ταξίδι υπαρξιακών αναζητήσεων, ενώ το επικό «Interstellar» θα τους οδηγήσει σε μία συναρπαστική διαδρομή στο σύμπαν (Όσκαρ Οπτικών Εφέ). Το εξαιρετικό μιούζικαλ «Τα μυστικά του Δάσους» του Ρομπ Μάρσαλ θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους, στον κόσμο των παραμυθιών με έναν ιδιαίτερο τρόπο (υποψήφιο για τρία Όσκαρ), ενώ το «Χωρίς Μέτρο» θα συγκινήσει και θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα με τις εξαιρετικές ερμηνείες (Τζέι Κέι Σίμονς – Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου).

Για τους φίλους των σειρών ο Οκτώβρης κρύβει δύο ευχάριστες εκπλήξεις, με δύο πρεμιέρες που θα συζητηθούν. Μέσα στο μήνα ξεκινούν η μίνι σειρά της HBO «Show me a hero» και η ιταλική πολιτική σειρά «1992». Η πρώτη, με ένα καταπληκτικό καστ ηθοποιών (Γουινόνα Ράιντερ και Άλφρεντ Μολίνα) και βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, θίγει θέματα όπως η οικογένεια, η φυλή και η κοινότητα μέσα από τις φυλετικές εντάσεις που ξέσπασαν στην Αμερική τη δεκαετία του ’80. Η δεύτερη διαδραματίζεται στην Ιταλία μια δεκαετία μετά, όταν η επιχείρηση Clean Hands ξεσκέπασε πολιτικά σκάνδαλα και διεφθαρμένους πολιτικούς.

Τον Οκτώβρη, τα βλέμματα των συνδρομητών των καναλιών Novasports, θα στραφούν στα πρώτα παιχνίδια της Euroleague, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να ξεκινούν τη φετινή σεζόν με μεγάλες προσδοκίες. Στο ποδόσφαιρο, η Super League «ανεβάζει στροφές» με σπουδαίους αγώνες και μεγάλα ντέρμπι να έρχονται μέσα στο μήνα. ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Ηρακλής – ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Στο Novalifε έρχονται δύο νέες τηλεοπτικές εκπομπές, Το «One World Kitchen», ένα γαστρονομικό ταξίδι με συνταγές που … βάζουν σε πειρασμό και το πιο επιτυχημένο show της Αμερικής, με οικοδέσποινα την Ellen DeGeneres, το οποίο προβάλλεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση!

Τέλος, οι συνδρομητές της Nova θα απολαύσουν μέσα στον Οκτώβρη δύο μοναδικά αφιερώματα, το ένα στην 28η Οκτωβρίου και το άλλο στην Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (4/10)!

Nova. Ζεις καλύτερα!


«1992»: Μία νέα ιταλική πολιτική σειρά στα κανάλια Novacinema!
Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, στις 22:10, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD

Το «1992» είναι μία νέα ιταλική πολιτική σειρά η οποία φιλοδοξεί να αναθερμάνει το ενδιαφέρον για την ιταλική τηλεόραση σε διεθνές επίπεδο, λόγω και του τρέχοντος ιταλικού πολιτικού σκηνικού.   Η σειρά έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, στις 22:10.

Το σενάριο της σειράς έχει γραφτεί από τρεις νέους και πολλά υποσχόμενους συγγραφείς, μία εκ των οποίων είναι η Ludovica Rampoldi, σεναριογράφος της ιδιαίτερα επιτυχημένης σειράς «Gomorrah», η οποία έχει προβληθεί αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema.

Η σειρά «1992» είναι γυρισμένη στη Ρώμη, το Μιλάνο και άλλες ιταλικές πόλεις και δείχνει την ιστορία 6 ανθρώπων, των οποίων η ζωή είναι συνυφασμένη με το ταχέως μεταβαλλόμενο πολιτικό σκηνικό της Ιταλίας, στις αρχές του 1990, όταν και ξεκίνησε η επιχείρηση «Clean Hands» για τη διερεύνηση πολιτικών σκανδάλων και τη διαφθορά των πολιτικών κομμάτων της χώρας. Η επιχείρηση «Clean Hands» είχε ως αποτέλεσμα τη διάλυση του πρώτου Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, καθώς και άλλων κομμάτων της Ιταλίας. Η αμφιλεγόμενη αυτή περίοδος στην Ιταλία είχε ως αποτέλεσμα την αυτοκτονία διάφορων πολιτικών προσωπικοτήτων. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Stefano Accorsi, Guido Caprino, Miriam Leone.

Η ταινία μετά την προβολή της θα είναι διαθέσιμη τόσο από την υπηρεσία Nova On Demand, όσο και από την υπηρεσία Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την παρακολουθήσουν, όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.