«One World Kitchen»: 5 διαφορετικές Κουζίνες σε μία εκπομπή!

Από Τρίτη 6 Οκτωβρίου, στις 20:30, στο Novalifε!
Τον Οκτώβριο έρχεται μία διαφορετική εκπομπή μαγειρικής στο Novalifε! Το «One World Kitchen» είναι ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων σε 5 αγαπημένες αλλά και διάσημες Κουζίνες, την Αργεντίνικη, την Ιταλική, την Ιαπωνική, την Ινδική και την Ταϊλανδέζικη. Την εκπομπή παρουσιάζουν πέντε δροσερά κορίτσια, η Natalia, η Vanesa, η Hana, η Milaya και η Pailin, η κάθε μία «expert» σε μία από τις παραπάνω εθνικές κουζίνες. Την πρώτη εβδομάδα, κάθε μέρα από Τρίτη 6 Οκτωβρίου έως και Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 20:30, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να «γνωρίσουν» τα πέντε αυτά κορίτσια, ενώ στη συνέχεια, η εκπομπή θα παίζει στο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova, κάθε Κυριακή στις 20:30.

Μέσα από τη νέα εκπομπή του Novalifε, οι συνδρομητές της Nova θα «μάθουν» πως μπορούν πολύ εύκολα να μαγειρέψουν «διαφορετικές» συνταγές που θα εντυπωσιάσουν! Και τα πέντε κορίτσια έχουν μοναδικό backround και εμπειρία πάνω στην Κουζίνα που παρουσιάζουν, συνδυάζοντας παραδοσιακές συνταγές και μυστικά που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά, με νέες συνταγές και συμβουλές που θα βάλουν τους πάντες σε πειρασμό!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας. Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, η Natalia θα παρουσιάσει την ακαταμάχητη γοητεία της Αργεντίνικης Κουζίνας. Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, έρχεται η Vanessa με τα «ρωμαϊκά» πιάτα της Ιταλικής Κουζίνας, ενώ την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου είναι η σειρά της Hana και της «ιδιαίτερης» Ιαπωνικής Κουζίνας. Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, η Milaya θα αποκαλύψει τα μυστικά της διαφορετικής και αρκετά πικάντικης Ινδικής Κουζίνας, ενώ το Σάββατο 10 Οκτωβρίου έρχεται η Pailin με τις «φλογερές» αποχρώσεις της Ταϊλανδέζικης Κουζίνας.

Όλες οι εκπομπές θα είναι διαθέσιμες στο Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Nova. Ζεις καλύτερα!