«Show me a hero»: Η νέα σειρά της HBO στα κανάλια Novacinema!

Από Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 21:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD
Η νέα συναρπαστική μίνι σειρά έξι επεισοδίων της HBO, κάνει πρεμιέρα σε Α’ τηλεοπτική προβολή τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, στις 21:00, με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών όπως η Winona Ryder, James Belushi, Alfred Molina, Catherine Keener, Oscar Isaac, Peter Riegert (https://youtu.be/CISq0UMeXj8). Η σκηνοθεσία είναι του Paul Haggis (σκηνοθέτης του “Crash”), ο οποίος έχει κερδίσει δύο Όσκαρ και ήταν υποψήφιος για άλλα τρία.



Σεναριογράφοι της σειράς είναι ο συγγραφέας και πρώην ρεπόρτερ αστυνομικού ρεπορτάζ David Simon και ο δημοσιογράφος William F. Zorzi, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί και στην επιτυχημένη δραματική σειρά The Wire. Το σενάριο βασίστηκε στο βιβλίο της δημοσιογράφου των New York Times, Lisa Belkin το οποίο αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα.

Η σειρά μας μεταφέρει στο Yonkers, μια πόλη μεσαίου μεγέθους, βόρεια της Νέας Υόρκης, στα τέλη της δεκαετίας του 80. Όταν ο δήμαρχος της πόλης, ύστερα από δικαστική εντολή, θα προσπαθήσει να προχωρήσει στην ανέγερση σπιτιών για οικογένειες …χαμηλού εισοδήματος μέσα σε συνοικίες «λευκών»,  η πόλη …σκίζεται στα δύο και θα ξεσπάσουν έντονες φυλετικές, κοινωνικές και πολιτικές εντάσεις και διαμάχες. Μέσα από τη σειρά θίγονται θέματα, όπως η οικογένεια, η φυλή, η κοινότητα και όλα αυτά μέσα από τις ζωές αξιωματούχων, γραφειοκρατών, ακτιβιστών, αλλά και απλών πολιτών.

Τα επεισόδια της σειράς, αμέσως μετά την προβολή τους θα είναι διαθέσιμα τόσο από την υπηρεσία Nova On Demand, όσο και από την υπηρεσία Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τα παρακολουθήσουν, όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Δείτε στα Social Media της Nova www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις τηλεοπτικές σειρές των καναλιών Novacinema.