«The Leftovers II»: O 2ος κύκλος της συναρπαστικής σειράς στα κανάλια Novacinema!

Από Τρίτη 6 Οκτωβρίου στις 21:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD
 Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης σειράς της HBO «The Leftovers II», κάνει πρεμιέρα σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, στις 21:00, μόλις 48 ώρες μετά την προβολή του στην Αμερική.

.Το «The Leftovers» του δαιμόνιου Damon Lindelof ξεκίνησε πέρσι το καλοκαίρι και άφησε μεγάλα ερωτηματικά με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου. Που έχει εξαφανιστεί το 2% του πλανήτη, που πήγαν, ποιους άφησαν πίσω, ποια είναι η ατζέντα των λευκοντυμένων της αίρεσης; Κι αν κάποια απαντήθηκαν, από μόνα τους γέννησαν δεκάδες ακόμα. Ο δεύτερος κύκλος μας μεταφέρει στην πόλη του Τέξας. Μία πόλη που παραδόξως πώς, δεν έχει υποστεί καμία «αναχώρηση». Δεν υπάρχει καμία ανθρώπινη απώλεια. Το μποτιλιάρισμα των αυτοκινήτων κλείνει το μάτι: όλοι θέλουν να ζήσουν εκεί, από φόβο μήπως κάτι παρόμοιο ξανασυμβεί στο μέλλον.

Το cast της δεύτερης σεζόν περιλαμβάνει τους Justin Theroux, Christopher Eccleston, Liv Tyler.

Τα επεισόδια της σειράς, αμέσως μετά την προβολή τους θα είναι διαθέσιμα τόσο από την υπηρεσία Nova On Demand, όσο και από την υπηρεσία Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τα παρακολουθήσουν, όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.